Şimdi Ara

2013 Astra J 1.3 17' yerine 16' jant ve kış lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üstadlar selamlar.

    Opel Astra J kasa 2013 model 1.3 dizel araç sahibiyim. Bizim araçlarda malumunuz 215/55/17 lastik var ve bunların kış lastiği versiyonları son derece pahalı. Dün, bir iş için bulunduğum Eskişhir'de tavsiye üzerine Continental bayisine gitttim ve uygun büyüklükte lastik için fiyat teklifi alayım dedim. Tek lastik için 640 TL fiyat verdiler indirim bindirim falan derken en son 550 TL dediler.

    İnanamadım. Yani ben akdeniz insanıyım, çok fazla karla kışla işim olmazdı ama artık kışın kış olacağı bir başka şehirdeyim. Hadi geçen sene de idare ettim ama bu sene alayım falan diyordum. Şimdi inanılmaz kararsızım.

    Araç 2013 model 60.000 km oldu. Artık zaten üzerindeki lastikleri de değiştirmem gerekli sanırım -ki bir ara sağ öne vida girdiği için önlerin ikisini de 30.000 km civarında değiştirmiştim.

    Sizce, lastikcinin bana sonradan önerdiği gibi 16" jant alıp, ona göre kış lastiği alsam, yazlarıda tekrar 17" janttaki lastikleri bunlarla birlikte kullansam bir sorunla karşılaşırmyım? Yani kış için 16" jant ve üzerindeki lastik, yaz için 17" jant ve üzerindeki lastik. Bu arada tabiki bir de jant masrafı olacak ama zaten 17" lastikler pahalı olduğu için bir-iki kış sezonunda kendini amorti edecek gibi duruyor.

    Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi duymak isterim.

    Saygılar, iyi pazarlar.







  • Merhabalar,
    Akdeniz ikliminde gercekten de yaz, kis derdi yok... Diger kis sartlari agir gecen iklimlerde kis lastigi.cok sorun oluyor. Tecrubeli arkadaslar mutlaka tavsiye de bulunacaklardir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle lastik ölçünüz 215-50-17

    Size tavsiyem 220-230 lira civarına petlas ya da kumho kışlık alın kullanın
  • yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler. Fakat belirttiğiniz fiyat aralığında ürüne maalesef rastlayamadım. Petlas'ta 300 TL ve üzeri ürünler.




  • 225-45-17 goodyear 330 tl. hepsi b...da dan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.