Şimdi Ara

2013 astra classic easytronic fiyat alanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2013 model astra classic hb easytronic almayı düşünüyorum.Konfor paketi almayı düşünmüyorum.Sizce kaç tl ye alabilirim.Fiyat alanlar paylaşırsa sevinirim.



  • BENDE almayı düşünüyorum ama kafam daki fiyat 35.500 konfor paketsiz. konfor paketlisini 37,500 alabilirsin ..ama kampanya zamanı ben mayıs kampanyasını bekliyorum. geeçen sene yapmış.
  • Ben 2012de konfor paketli easytronicaracigecen mayis 37500e aldim, bu sene de ayni fiyattan alabilirseniz cok iyi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nkaradeniz

    Ben 2012de konfor paketli easytronicaracigecen mayis 37500e aldim, bu sene de ayni fiyattan alabilirseniz cok iyi

    bugünden itibaren fiyatlar bin tl düştü yani 36 ya verirler . bekleyecem mayısın sonun genellikle mayısta oluyor ii kampanyalar opelde.geçen mayısta ii düşmüş yapmazlarsa artık yazın ssonuna , ederi 35 bin bence. fiyatı bir artırıyorlar bir azaltıyorlar mehter takımı gibi oldular.


    bunun kasko fiyatı ne kadar bilgisi olan varmı ?
  • Adamlar nuh diyor peygamber demiyor, dün gittim pazarlık yapmaya çalıştım tek kuruş inmediler, trafik sigortası dahil anahtar teslim 37300 den aşağı tek kuruş inmediler, hatta park sensörü istedim ona da 250 lira gibi bir fiyat verdiler. Comfort paketsiz essentia easytronic için, bende uzun uzun oturup yanında ne veriyosunuz demedim bile paspas karter koruma vs.. bir düşüneyim dedim çıktım, mayısta fiyatlar dediğiniz gibi ucuzlayacaksa beklemekte fayda var ama opelde çok değişken fiyatlar geçen ay aynı arabaya 38300 vermişlerdi. Aslına bakarsan bu fiyata alınabilir araba çünkü bence hakediyor parasını. Alsam mı beklesem mi kararsız kaldım. Ya artarsa?
  • kaspas dostum bende aynı aracı takip ediyorum . fakat ben sedan easytronic arıyorum. peki 2011 yılında üretilen araçlarla herhangi bir eksikliği yada değişimi varmı? yine jantlar karartılmış, on kaput amortisoru, içeride piano black yada aynalı ışıklı güneşlikler hla var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aerdalg

    kaspas dostum bende aynı aracı takip ediyorum . fakat ben sedan easytronic arıyorum. peki 2011 yılında üretilen araçlarla herhangi bir eksikliği yada değişimi varmı? yine jantlar karartılmış, on kaput amortisoru, içeride piano black yada aynalı ışıklı güneşlikler hla var mı?

    Valla hocam 2011 modelinde ne var ne yok o kadarını bilemiyorum, benim niyetim aslında corsa almaktı ama astranın fiyatlarını görünce bana daha makul geldi. Sonuçta corsanın en ful modelinde bile arka camlarının otomatik olmayışı can sıkıcı. Benim dediğim essentia modelinde jant yok zaten, jant kapağı var ama gayet şık görünüyor kendi internet sitelerinde görünen yapısal jant dedikleri olay bu yani jant kapağı. Makyaj aynaları ışıklı değil, göğüs kısmı da mat krom, piano black değil. Ön kaput amortisörünü bilmiyorum. Ama araçta 4 hava yastığı, esp, mp3, yolkuş kalkış desteği gibi gayet güzel donanımlar var. Aslına bakarsan donanım olarak internet sitelerinde ne yazıyorsa aynen doğru. Ordan daha net bakabilirsiniz. Mayıs ayında ki fiyatları kestirebilsem gidip ona göre bugün bile alabilirim bu fiyata aslında ama kararsızım. Artar mı azalır mı fiyatlar bilemiyorum.




  • aracımı dün teslim aldım. konfor paketli easytronic şanzımanlı. karter muhafaza. paspaslar trafik sigortası dahil 40.500TL
  • Allah kaza bela vermesin, hayırlı uğurlu olsun, sizde 300 lira gibi bir indirim almışınız artı karter muhafaza ve paspas. Özellikleriyle fiyatını fazlasıyla hakeden bir araç bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sentino

    aracımı dün teslim aldım. konfor paketli easytronic şanzımanlı. karter muhafaza. paspaslar trafik sigortası dahil 40.500TL

    sedan mı hocam?sedanmı hocam?
  • yok sedan değil, hb aldım.
  • cok sagolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sentino

    yok sedan değil, hb aldım.

    Ustadım Easytronic hakkında bilgi verirmisiniz? Vites geçişleri sarsıntılı mı? Geri kaydırmaz özelliği nasıl çalışıyor?
  • Bugun bende isparta opelden otomatik konfort paket opele anahtar teslim 40 bin fiyat aldim karter koruma hediye.daha uygun fiyat alanlar var mi acaba?yakit nasil kullanicilardan yorum alabilirmiyiz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz 3013 astra sedan 1.6 easytronic'i
    nisan ayı fiyatları üzerinden aldık.gerçi henüz kavuşamadık =)
    çelik jant+ karter + paspas + bagaj havuzu

    41.500 bin tl
  • vites geçişleri hissediliyor. bir önce ki arabam fabia tam otomatik ti ondan fazla hissediliyor. ancak alıştıkça kendinizi ayarlayabiliyorsunuz viteş geçişlerine. geri kaydımıyor. ancak sanırım 2-3 sn ye kadar kaydırmıyor. gaz vermezseniz kayma yapıyor o noktadan sonra. dediğim gibi alışınca sıkıntı hissettirmiyor. ve kolay alışılıyor :D.
  • Merhaba

    25/05/2013 tarihinde aldim araci,

    dolu paket almadim, cunki kayda deger bir donanim gormedim acikcasi, araci esim kullanacagi icin jantlarin kapakli olmasi daha cazip geldi, cruise kontrol de sehir ici kullanilacak bir aracta ne gibi bir arti saglar bilemiyorum, navigasyon ve cam filmi ile aldim araci, park sensoru hediye ettiler.

    izlenimlerim soyle

    aracin hic olmassa belli bir km yapmasini ve bende kullanmak istedim, aldiktan sonra aracla 1000km yapildi bu 5 gunde. bunun 750km si sehirler arasi diger 250km ise sehir ici diyebiliriz,

    sehirler arasi 100 110 120 araliginda sakin bir kullanim ile 7.5lt ortalamaya gosteriyor yol bilgisayari ne kadar dogru bilmiyorum, sehir icide 11.5 civari.

    fakat hesap ise soyle, 1000km icin 435 tl yakit aldim. ve suanda aracta ceyrek depo benzin bulunmakta. 0.43 gibi bir rakama geliyor. senede 5000 6000 km yapacak bir bayan icin ne dizele nede farkli bi araca gerek yok bence.

    gelelim incelememe oncelikle aracin otomatik vites olayi tam bir felaket, 2010 520d kullanicisiyim tabiki araclari ve teknoliji kiyaslamiyorum ama sonradan otomatiklestirilmis sanziman dan otomatik vites olmazmis bu arac bana bunu ogretti.

    1.vites kalkisindan 2.vitese gectiginde eger duz yol ise 2.500 2700 devir araliginda vites atiyor arac, herhangi bir egim yoksa ayaginizi gazdan cekerek vites atmasinida saglayabiliyorsunuz, fakat cok hafifte bir egim olursa arac 2.den 3. vitese gecmek icin 3500 4500 devirlerine kadar cikiyor neredeyse. buda benzin sarfiyatini katlayan bi durum. el ile vites yukseltmek bir cozum takibi ama esimin boyle birsey yapacagini hic zannetmiyorum.

    bir diger bir durum ise geriye kacma olayi, holder nezaman devreye giriyor nasi giriyor bilmiyorum, evet bazen 2 3 sn kadar araci tutuyor ve konforlu bir kalkis saglaniyor ama bazi durumlarda nedense devreye girmiyor ve araca fazla gaz vererek patenaja ve sarsintiya sebep olabiliyor, belki bir kac bin km sonra bu durum birazdaha duzelebilir.

    1.ci vitesten ikinci vitese gectiginde arac kemer ikaz lambasi yandiginda aracin motor aksamindan acayip bi ses geliyor bilmiyorum sizdede oluyormu,

    onun disinda fiyat kalite performansina gore bence iyi durumda , yani aracin icine yol sesi pek girmiyor denebilir, ic aksamda kismen kaliteli, yani bir clio ile kiyas edilemez.

    servislerin sattigi cyclone navigasyonda tam bir cin mali dandik bi urun, alip taktirmanizi tavsiye etmem, park sensoru tek basina yeterli zaten kucuk arac.

    bilmiyorum biraz elestirisel yaklasmis olabilirim fakat heralde yine arac alacak olsam esim icin yine ayni araca yonelirdim. bu fiyata farkli bir alternatif ben kendi adima bulamadim bilen varsa bidahakine onu aliriz.

    selamlar.




  • Konfor paketlisi için trafik sigortası dahil 43.900-TL fiyat aldım, malum kurlar yükselince bu aracın fiyatı da diğer araçlar gibi yükselmiş :( Sanırım bir ay kadar sonra bu aracı alacağım, gönül isterdi ki yeni Astra alalım ama en baz modeli 51.900-TL'den başlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drowen

    Konfor paketlisi için trafik sigortası dahil 43.900-TL fiyat aldım, malum kurlar yükselince bu aracın fiyatı da diğer araçlar gibi yükselmiş :( Sanırım bir ay kadar sonra bu aracı alacağım, gönül isterdi ki yeni Astra alalım ama en baz modeli 51.900-TL'den başlıyor.

    manuel tercih edersiniz yenikasa 1.4 hb enjoy aktif istanbul içi pazarlıksız 48.500, anadoluda daha düşük fiyatta bulabilirsiniz, araç donanım olarakta performans olarakta çok iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: badavut

    quote:

    Orijinalden alıntı: drowen

    Konfor paketlisi için trafik sigortası dahil 43.900-TL fiyat aldım, malum kurlar yükselince bu aracın fiyatı da diğer araçlar gibi yükselmiş :( Sanırım bir ay kadar sonra bu aracı alacağım, gönül isterdi ki yeni Astra alalım ama en baz modeli 51.900-TL'den başlıyor.

    manuel tercih edersiniz yenikasa 1.4 hb enjoy aktif istanbul içi pazarlıksız 48.500, anadoluda daha düşük fiyatta bulabilirsiniz, araç donanım olarakta performans olarakta çok iyi

    Eşim de kullanmak istediği için otomatik bakıyordum. Önceleri B sınıfı baktım, nerdeyse i20 alacaktık ki sonra nerdeyse aynı fiyata Classic III'ü görünce C sınıfı daha mantıklı dedik. Eski kasa da olsa görünüşü hala güzel :)




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.