Şimdi Ara

2011 Opel Corsa 1.3 ctdi essentia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2011 model Corsa 1.3 ctdi essentia model araç sahibiyim. Biraz araştırdım sorularıma cevap bulamadım.
    Corsa hangi kasa tipine sahibim ?
    Bu araçta aux çıkışı var mı ben bulamadım?
    Üzerinde 16 jantlar var orijinal jant boyutu mudur ?
    Yol bilgisayarı yok sanırım ?
    Hararet göstergesi yok gizli özellik ile ulaşılabilir mi?
    Sustalı anahtar üzerinde iki düğme mi var açma kapama sadece ? İki tuşun altında bir kısım daha var oraya basılmıyor sanırım ?
    Aracın uygun fiyatlı İstanbul içi parçalarına nerden ulaşabilirim.
    Bilgisi olan arkadaşlar varsa yanıt verirlerse çok sevinirim.
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Corsa D kasa ya sahipsiniz.
    aux çıkışı enjoy donanımda var ancak essentia da olmayabilir. Eğer varsa teybin altındaki 2 bardaklık bölmesinin orada jack giriş yeri vardır.
    16 jant orjinal boyutudur ancak essentia ların bazıları 15 jantla geliyordu. 195 55 16r ölçüleri sahipse ve çok kollu hemen hemen her corsa da bulunan çelik jant varsa eğer orjinaldir. Bazı araçlarda 15 lik kapak jant bulunuyor.

    yol bilgisayarı enjoylarda var essentia da olmaması lazım, essentia da göstergelerin orada bulunan ekran daha ufak olması lazım.

    Hareret göstergesi yok. Gizli menüden motor sıcaklığını görebilirsiniz. 3 defa km sıfırlama düğmesine basıp çekin 4. cüde uzun basılı tutun gizli menü açılacaktır. İnternette corsa D gizli menü diye aratırsanız oradaki anlatımlara göre hangisi ne olduğunu bulabilirsiniz.

    sustalı anahtarda 2 düğme var açma ve kapama. Alttaki kısıma basılmıyor orada bagaj için ayrılmış sanırım ama bizim araçlar donanım fakiri olduğu için boş bırakmışlar . Anahtarın acma düğmesine 2 kere hızlı basarsanız farlar açılır uzun basarsanız eğer ön camlar açılır, kapamaya uzun basarsanız ön camlar kapanır. Bu özelliğide p1 p2 p3 menüsünden açabilirsiniz. Kullanım klavuzunda yazıyor bu menü.
    http://www.onlineyedekparca.com/ burası istnbulda sanırım ama hiç alışveriş yapmadım. Aracın motor no ya göre parçalar farklılık gösterebilir. Buda ruhsatta z13dtj z13dth a13dtj şeklinde ilk baştaki numaralardan bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 2 Kasım 2017; 20:33:36 >




  • Çok teşekkür ederim çok makbule geçti gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.