Şimdi Ara

2011 mazda 6 almayı düşünüyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugun mazda showroom ma gittim ve sedefli beyaz mazda 6 için pazarlık yaptım en son 68000 bine fiyatı indiler sizce bu fiyata uygunmudur? motorunun değişip 155 hp ye çıkarmışlar, bu arabadan performans öncelikli konfor alabilirmiyim 18 jant bu araç ???? bilgilerinizi bekliyorum teşekkur ederim ........



  • Makyajsız olanın fiyat performans oranı daha iyi değil mi?
  • adanada ki plazada bir tane gelmiş (sedefli beyaz) makyajsız olanını pek beğenmiyorum herhalde yaşımdan dolayı
  • merhaba 2010 mazda 6 sahibiyim.
    düşündüğünüz arabanın d segmentindeki karşılıklarını sizler için anlatıyım sonra siz karar verin.

    laguna: iç dizayn eksikliği arabanın zayıf dizaynı bence bir eksi.
    passat:yeni passatlar 100.bin km'den sonra herkez fazlasıyla şikayetçi.
    mondeo:geniş hoş olabilir fakat sonucta gecen sene satıs azalması nedeniyle fiyatları 44 milyara kadar çekti.
    insignia:araba tasarım olarak çok şık dursada baya kusurlu bir araba (sikayetvar.com'da aratırsanız herkez şikayetçi).bence en son sececeğiniz araba olmalı.zira donanım+motor gücü sizi yanıltmasın sorunlu bir araba olduğunu düşünüyorum.

    görüldüğü üzere mazda 6 yanında çok fazla favori yok.
    ben biraz mazda 6 deneyimlerimden bahsediyim yardımcı olma babında.arabanın iç dizayn,tasarım 1.sınıf zaten kaliteyi bakıncada anlamışınızdır.
    +Lastikler mazdaya özel potenza re50 serisidir ki amaç yol tutuşunu max. seviyeye çıkarmak bu bir artı.
    +2.0 motorun hakkını fazlasıyla veriyor.arabadaki ataklık diğer hiçbir arabada rastlamadığım cinsten.
    +mp3-cd çalar,mazdaya ait bose müzik sistemi size ayrı bir ortam kazandıracak.
    +arabanın tasarımıyla rüzgar sürtünmesi 0.27cd gibi çok kücük rakamlara gelmesi sebebiyle 200 km'yi aşınca bile rüzgar sesini duymuyorsunuz diyebiliriz.
    +arabanın yakıt tüketimi sınıfına göre gayet yeterli.zira 2.0 motorluk bir araca yakısacak cinsten yakıt tüketimi olabilir daha iyi kullanımlarda bu seviye 7.0'a çekilebiliyor.
    +rvmb sistemiyle sollamalarınız bir hayli kolaylaşacak.
    +servis ve bayide gördüğüm harika ilgi beni fazlasıyla memnun etti.arabayı servise park ediyorum yukarıda istediğimi yapıyorum.


    - arabanın arkasını görmek bir hayli zor bu sebeple arka park sensörüne emanetsiniz.
    -araba sınıftaşlarına göre donanım olarak bence biraz zayıfTI. sizin alacağınız şuanda tek paket ve bir hayli donanıma sahip.


    bunlardır umarım bilgilendirici olmuşumdur.Sormak istediğiniz soru varsa cevaplandırabilirim.




  • Sn: elegance verdiğniz detaylı bilgiler için çok teşekkur ederim ... sizin gibi bilgili bir forumcuya sormak istediğim bir kaç sorum olacak!!! bende uzun zamandır bir d sınıfı arayışı içerisindeyim fakat istediğim şeyleri bulduğum kağıt üzerindeki tek araç bu olarak gorunuyor insignia mondeo passat bu markalar yakın arkadaşlarımda var bir çok kere test etme hatta uzun yollarda bile kullanma imkanı buldum ( mondeo: yol tutuş mukemmelin ötesinde ama çok kaba gereğinden buyuk passat : mondeo kadar olmasada virajlarda gayet iyi ama yuzu eskidi ve 1.4 tsi gibi bir motor bana saçma geliyor insignia: tek kelime ile berbat çok sert hiçbenim tarzım deil her yerinden çatır çutur ses mide bulandırıcı ) geleyim mazda6 ya ben bu aracı hiç kullanmadım performansı nasıldır yol tutuşu nasıldır?????? hiçbilmiyorum bayide hiç test aracı yok bende kendimi burada buldum size sormak istediğim siz 17 jant 50 yanakla bozuk bir zeminde kasislerde konfor alabiliyormusunuz (vuruntu yapıyor mu) 18 jant 45 yanaktan korkmuyor deilim insignia daki 18 jant bir gram konfor yok acaba bu araç da boyle olur mu ??? yakıt tuketiminizi detaylı verebilirmisiniz ş.i ş.d benim şu anda kullandığım araç 1.6 benzinliotomatik bir araç ve illet ettim 13 lt yakmasında sonunda lpg taktırdım !!! bildiğiniz kronik bir rahatsızlığı var mı?? aracınızı otobanda hiçzorladınız mı üst hızlarda ??? şimdiden verceğiniz cevaplar için teşekkur ederim ...




  • sorunuzu dışardn yeni gelmem ve dolayısıyla geç görmem sebebiyle yeni cevaplayacağım k.bakmayın.
    öncelikle bu arabadaki yol tutuşu konusunda bir şüpheniz olmasın.ben bu arabadaki yol tutuşunu hiçbir arabada görmedim bunun teminatı verebilirim.mazda fanatiği oldum sırf bu araç yüzünden keşke doğuştan mazdaya binseydim diyorum :)

    mercedes-bmw-audi gibi sert süspansiyon kendini gösteriyor.kasislerde sarsılma olmuyor :) araba kendini çabuk toparlıyor.ayrıyaten şunu söyliyim eksi olarak sayılabilecek mıcırlı yola girince taş seslerini biraz fazla hissediyorsunuz ama bu araçtaki yol tutuşu onu pek belli etmiyor :)

    araçla 180'le viraja girdim araçta savrulmadan eser yok.cok seri bir araba verilere bakmayın mazdada farklı bir ataklık var.diğer araçlarımda yüksek segmentti hiçbirinde bu hissi yakalayamadım ...

    bana bir galerici arkadaşım 'Mazdaya binen başka bir otomobile asla binmez' diyordum.bende Mazda'nın neyi var diyordumkiii yanıldığımın farkına vardım.Sedan ve spor araba bir arada olsun diyorsanız tercihimdir.

    benim aracım daha katalogtaki verilere ulaşamadı zira aracın 3.500 km'yi geçmesi lazımki ben 3.5 aylık süreçte bunu tamamlayamadım ama uzun yolculuklar yaptım. Şunalık verilerde gösterilen 7.9 ama ortalama 150'yle gittiğimi söylemem gerek. Bu hızla bu motor ve bu kadar ağır bir araba için gayet normal :)

    Mondeo : 8.2 - Accord :8.5 (tanıdıkta var bir aşağıya düşüremedik nasıl bir veriyse :D) - İnsignia 180 hp:8.7 - Laguna : 8.1 bence normal.katalogtaki verileri yakalmak benim için zor zira arabayı spor araba gibi kullanıyorum bastıkça basıyorum :)

    3-4 sene rx-8 inş :D

    jantlar arabayı hiçbir şekilde olumsuz etkilemiyor bundan emin olun :) Çünkü Mazda Bridgestone'la anlaşarak kendine özel tekerlek kullanıyor.normal tekerlek değil yani :)

    birde tasarımın muhteşem yanı 220 km hızla rüzgar sesini zerre hissetmedik.harika tasarımla 0.27cdye düşürülmüş :) sınıfına göre muhteşem bir oran

    not: lpg olayında bayiyle pazarlık yapın bizim tanıdık o yolla ücretsiz takdırdı :) şansınızı deneyin.ama araç 71 binden düşmüş daha fazla değişmez diye tahmin ediyorum.lpg uyumu çok harika mazda 3'te test ettim.zaten kore-japonyada fazlasıyla tutulan bir tür lpg.

    Mazdada kronik bir arıza yoktur eğer aratırsanız dünyanın tarafsız olarak en sorunsuz aracıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 16 Eylül 2010; 22:27:43 >




  • hızlı ve nitelikli cevaplarınız için teşekkur ederim sn : elegance şu an 68 bin tl ye düşürdüm kredi işlemlerine başladılar bakalım hayırlısı bu fiyata gayet normal diyosunuz ????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanertnr

    hızlı ve nitelikli cevaplarınız için teşekkur ederim sn : elegance şu an 68 bin tl ye düşürdüm kredi işlemlerine başladılar bakalım hayırlısı bu fiyata gayet normal diyosunuz ????

    sınıfına göre gayet normal kendiniz bakabilirsiniz mondeo 2.0 en üst paket 78 milyar bence normal :) liste fiyatı zaten 79 ama siz kampanyayla 68 alıyorsunuz...
    güle güle kullanmanız dileğiyle.
  • hayor araç normalde 71500 kampanya fiyatı ama biraz pazarlıkla 69 düştüler 68 gibi bir rakam bitecek sanırım bugun onay bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanertnr

    hayor araç normalde 71500 kampanya fiyatı ama biraz pazarlıkla 69 düştüler 68 gibi bir rakam bitecek sanırım bugun onay bekliyorum

    evet bende ondan bahsediyorum araç normalde 79 ama kampanyalı hali 71.500 :)
    anlatmak istediğim oydu :) sınıfındaki bütün araçlarda 76-83 aralığında değişiyor.
  • o sınıfta alınacak en güzel araba mazda 6 tabi sıfır alacaksanız.japon arabası demek sorundan uzak demek.yeni 6 ya rvm sisteminide eklemişler bizim 3'lerde var.çok faydalı bir sistem.göğüs konsol malzeme işçiliği 1 numara.deri koltuk kalitesi çok iyi.dün benim arabanın 1000 km si dolmuştu şöyle bir servise göstereyim dedim bir de bagaj paspası aldım o zaman inceledim arabayı daha detaylı.o sınıfta alınacak en iyi araç.bluetooth,bose müzik sistemi herşey var arabada.

    gittiğim bayide kia da satılıyordu yan tarafında ben böyle kötü bir araba daha görmedim.sorentoda dahil olmak üzere ben bu kadar kötü malzeme işçiliği görmedim arabaların içi iğrenç kokuyor ve arabaların özellik olarak hiç bir ekstrası yok.o paraya o arabayı alanlara yazık.gerçekten yazık kimse kusura bakmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorkem84

    o sınıfta alınacak en güzel araba mazda 6 tabi sıfır alacaksanız.japon arabası demek sorundan uzak demek.yeni 6 ya rvm sisteminide eklemişler bizim 3'lerde var.çok faydalı bir sistem.göğüs konsol malzeme işçiliği 1 numara.deri koltuk kalitesi çok iyi.dün benim arabanın 1000 km si dolmuştu şöyle bir servise göstereyim dedim bir de bagaj paspası aldım o zaman inceledim arabayı daha detaylı.o sınıfta alınacak en iyi araç.bluetooth,bose müzik sistemi herşey var arabada.

    gittiğim bayide kia da satılıyordu yan tarafında ben böyle kötü bir araba daha görmedim.sorentoda dahil olmak üzere ben bu kadar kötü malzeme işçiliği görmedim arabaların içi iğrenç kokuyor ve arabaların özellik olarak hiç bir ekstrası yok.o paraya o arabayı alanlara yazık.gerçekten yazık kimse kusura bakmasın.


    Güle güle kullanın.
    +Bose müzik sistemi Mazda'ya aittir.Lisanslıdır.Harika bir ses sistemi var tebrik etmek lazım,modifiye yaptırmaya gerek yok :D




  • krediden henuz bir cevap gelmedi artık pazartesiye kaldı ........
  • 68.000'i tamamen kredi olarak mı kullanacaksınız acaba?
  • 50 bin kredi talep ettim
  • Daha bu sene başında 55 000 TL privilege plus donanımlı satılıyordu anlamsızca sizi kazıklamaya çalışıyor Mazda.
  • evet bende aracı almaktan vazgeçtim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yilmaz07

    Daha bu sene başında 55 000 TL privilege plus donanımlı satılıyordu anlamsızca sizi kazıklamaya çalışıyor Mazda.

    hayır şimdiki paket sport.tek paket.
    aynı sınıfındaki araçlarında 80 bin civarı olması nedeniyle Mazda'nın nasıl bir kazık atma amacı olabilir? sadece satış politikası doğrultusunda kampanyalı fiyattır.Burda kazık atma gibi bir tabir hoş değil.Passat 1.4 TSİ motor 55 milyarken siz 2.0 motoru 55 milyara beklemeniz haksızlık olur.

    @ umarım kararınız hayırlısı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 30 Eylül 2010; 21:00:07 >
  • Elegance, siz Mazda memurusunuz sanırım. Bunun bir sakıncası yok şayet öyleyse ama privilege plus paketi Mazda 6 fazlasıyla herşeye sahiptir. O dediğin tek seçenek spor paketine ne gerek var ?! Gereksiz masraf ! 55 000 tl'ye satarken privilige plus modelini kar ediyormuştur herhalde Mazda !? Şimdi 70 000 tl civarına çıkınca büsbütün müşterisiz kalır Mazda. Vakti zamanında yazmıştık forumda Mazda öyle yapmakla büyük hata yapıyor diye. Forumun diğer sayfalarında vardı. Privilige plus'taki motor da zaten 150 bg civarında bir güç üretiyordu. Şimdikinin ne kadar üstünlüğü var acaba ?!

    Passat 1.4 tsi'nin(0-100 km 10.8 sn) vergisi 600 tlcik iken MAzda 6 2.0 'ın ki 2000 tl ;) O yüzden insanlar ona o 55 tl parayı verebiliyor.

    Selamlar.
  • vazgeçmemin sebebi , yakın bir muşterime haziran ayında özel sipariş skoda octavia 1.8 (160 tsi) dsg oluşturduk !!! baya dolu bie opsiyon eklettik , hafızalı koltuk , aynalar hafızalı , 3kollu direksiyon f1 vites, hands free, afs xenon , bolero ekran 12 haporlörlü sound system 6cd mp3, kötüyol paketi, aklıma gelenler bunlar toplam 68 bin tl ye aldı... şimdi aracı ben satın alıyorum 50 bin tl anlaştık araç daha 8000 km ,de aracın 0 -100 hızlanma 7.7 saniye araç tabiri caizse ok gibi gidiyor ve inanızlaz konforlu , fikrimi değiştirmekle iyi mi kotu mu ettim bilmiyorum ??? bu arada araç turkiye de tek ...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.