Şimdi Ara

2011 Golf 6 highline + dsg ilk günden arıza sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dostum hukuki prosedürleri yerine getirmek şarttıyla şimdilik içini rahat tut. benim araç 1 yaş/16 bin km civarında marş basmadı çağrı24 takviye ile çalıştırdı ikinci seferinde servis aküyü değiştirdi ve sorun çözüldü tabi bende ayrıca özel bir ses sistemi var ben ondan da şüphelendim...
    sonuçta aldığımız araçların (vw) ve servisin kendilerine eş olan diğer birçok firma araç ve servislerinden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. bence her marka ve modelde arıza çıkma ihtimali var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uergun -- 22 Eylül 2010; 1:10:16 >
  • denizli batı otomotiv kadar beceriksiz bi servis yok arkadaslar hem arızamı 8 günde tespit ettiler hemde sağ ve sol kapıların hemen üstünde kenarda tavan bölmesinde local cizikler arka kapının üzerine gelen yerde ise localin üzerinde cizikler yaratmıslar artık ellerinde ne ile kapı üzerine ellerini yasladılarsa sıfır die araba aldık duruma bak ya rezil rüsva ediolar adamı 2 hafta sonra parca gelince servisin azına yüzüne verecem lafı ama böyle sorumsuzluk görmedim arka plakalıgımı dahi söküp denizli batı plakalıgı takmıslar tak cıkar civata yalama edecekler şerefsizlik diz boyu

    buna ne demeli peki ?
  • Hukuk yapısında bişey yok. avukatlar ilgisiz ve bilgisiz. iyisini ve durustunu bulursanız ve haklı iseniz kazanırsınız.


    quote:

    Orijinalden alıntı: emynation


    quote:

    Orijinalden alıntı: *ekim*

    Araca ait tüm belgeleri toplayıp, güvendiğiniz bir avukatın kapısını çalın; tüketici mahkemesinde dava açmanız gerekiyor.



    türkiyedeki hukuk yapısına göre bu davanın 2 yılda anca sonuclanacagı için araca vermiş oldugum paranın değerini öldürmekten baska yola itmiyor beni dereyi gecene ayıya dayımı diyecez ne yapacaz artık bilmiyorum rezillikten başka bir şey değil bu durumum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emynation

    1haftadir egitimde olan atolye sefinin ist den donmesi ile sorunun cozulmus olup abs kontrol unitesimi beynimi ne degisecek 10 gunde gelir dediler almanyadan sonucu bekliyoruz bklm


    Şİrketimizin 2005 model passatında da aynı sorun çıkmış abs y le ilgiliydi sorun ve çözüldü,öyle arabadan soğuyacak bir sorun değil aracaınız çok güzel bir araç kullandıkça anlayacaksıznız geçmiş olsun,
  • bu yasadiklarimdan sonra 4 yil garantim bitince bir daha vw arac asla almam.
  • en basit ornek 60.bin tl verip araba alıosun ama arabada bluetotth kullaklık yok yeni 2010 ford connette bu saydığım mevcut.vw kötülemek istemem cunku bende vw kullanıcısıyım.ama onca para verip bu saydığım sahı yoksa ekstra bir ücret verip buna sahi olunuorsa yazıkk kullanıoruz gibi gelior bana .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taylancay

    en basit ornek 60.bin tl verip araba alıosun ama arabada bluetotth kullaklık yok yeni 2010 ford connette bu saydığım mevcut.vw kötülemek istemem cunku bende vw kullanıcısıyım.ama onca para verip bu saydığım sahı yoksa ekstra bir ücret verip buna sahi olunuorsa yazıkk kullanıoruz gibi gelior bana .

    bundaki sistem telefon rehberine dahi erişior die biliyorum yanlıs bilmiyorsam yotubede bi videoda görmüştüm direk rcd510 dan ulasıp rehberi teyp ekranından arıodu telefona tamamen gere kalmıyordu
  • arkadaşım keşke önceden forumu takip etseydim diyorum şikayetini gördükten sonra
    bende de 2011 highline manuel var 35 gün oldu alali konya dan.ayni şikayetler bende de 132.km de ortaya çıktı hatta bu foruma yazdim ABS KONTROL UNİTESİ arizasi diye.servise götürür götürmezde sorunu söyleyip almanya ya yeni kontrol unitesi siparişini verdiler.yaklaşık 4 hafta da parça geldi ve geçtiğimiz hafta da parça takıldı sorun yok artık.
    anlaşılan ilk üretilen 2011 golf lerde bu sorun çıkacak görünüyor.
    anlamadığım benim arabadaki sorun 1 ay önce doğuş a bildirildi sizin problemle ayni olan soruna doğuş niye diyemedi kontrol unitesi bozuk diye ve sizi niye uğraştırdılar sorunun tespiti için.bunun da üzerine gidin bence.şuan bu parça türkiyede stoklara girdi bu hafta hallolur işiniz.
    bizim işimiz biraz kısmetsiz deveyi çölde ...... olmuş.sağlık olsun ne yapalım:)




  • arkadaşım özür dilerim ya okumuşun benim şikayetimi şimdi farkettim uzun süredir takip etmiyordum forumu
    sen servisine bastır kontrol unitesi gelmiş doğuş a diye.ben sabah 09:00 da verdim 15:00 de konya servisi aradı araç hazır diye ve sorun yok artık.
  • selam , 2009 model golf higline arabamda olan arızadan bahsetmek istiyorum. aracım 13950 km, bu gün sabah arabayı çalıştırdım, 2 mt gittim ana yola çıkacağımdan hafifçe firene basıf yavaşlatmak istedim ve pedallarda sanki abs devreye girmiş gibi sarsındı oldu. Şaşırdım ve her halde bu sokak güneş görmüyor sanırım yerler kaygandı ve bende frene basınca abs devreye girdi sandım. sonra 100 mt gitmedimki ön taraftan sesler geldi ve ABS ESP Düşük lastik basınç uyarı lambaları yandı, önce tekermi patlak dedim ama değildi, sonuçta arcım aşığda resimdeki akibet. Akşam kendi elimle park ettim sabah böylesine bir sonucun vw de olması üzücü. fakat hakını yemeyeyim garantiden dolayı yol yardımı çok hızlı bir şekilde müdehale etti vw nin. büyük ihtimalde satıyorum aracımı.

    http://img685.imageshack.us/img685/868/fotoraf.jpg

    http://img208.imageshack.us/img208/135/fotoraf1t.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1999 -- 3 Ekim 2010; 1:15:28 >




  • EĞER ALDIĞIN YERİN SAHİBİ İLE ARANIZ İYİ İSE ARACI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ ANCAK UNUTMAYINKİ ARACINIZ 2 YIL MEKANİK GARANTİ KAPSAMINDA ARACIN SORUNU VİTESTEN DOLAYI OLUĞUNU SANMIYORM ARACINIZDAN HİÇ SOĞUMAYIN BİZDE İLK ARABAYI ALDIĞIMIZDA KAPILARDAN İÇERİ SU ALDI SONRA ARKA KİLİT SU ALDI İÇERİ BU SONUÇTU KUL YAPISI HERŞEY OLABİLİR. AZ ÇOK ANLARIM BU SORUNLARDAN ARACIN BEYNİNDE SORUN VAR İSTERSENİZ DİREKT OLARAK DOĞUŞ OTO İLE İRTİBATA GEÇİN SORUN ALGILANDIĞINDA ONLAR SİZİ ARAYACAKTIR HATTA HEDİYE BAKIM BİLE VEREBİLİRLER ZARARINIZ ÜZERİNE. BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER SORUN HANGİ PARÇADA İSE ORJİNALİ İLE DEĞİŞTİRİLİNCE ORTADAN KALKAR. AMA YİNEDE İÇİNİZ RAHAT ETMEDİYSE GİDİP ARACI GERİ VERME HAKKINIZDA VAR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker1999

    selam , 2009 model golf higline arabamda olan arızadan bahsetmek istiyorum. aracım 13950 km, bu gün sabah arabayı çalıştırdım, 2 mt gittim ana yola çıkacağımdan hafifçe firene basıf yavaşlatmak istedim ve pedallarda sanki abs devreye girmiş gibi sarsındı oldu. Şaşırdım ve her halde bu sokak güneş görmüyor sanırım yerler kaygandı ve bende frene basınca abs devreye girdi sandım. sonra 100 mt gitmedimki ön taraftan sesler geldi ve ABS ESP Düşük lastik basınç uyarı lambaları yandı, önce tekermi patlak dedim ama değildi, sonuçta arcım aşığda resimdeki akibet. Akşam kendi elimle park ettim sabah böylesine bir sonucun vw de olması üzücü. fakat hakını yemeyeyim garantiden dolayı yol yardımı çok hızlı bir şekilde müdehale etti vw nin. büyük ihtimalde satıyorum aracımı.

    http://img685.imageshack.us/img685/868/fotoraf.jpg

    http://img208.imageshack.us/img208/135/fotoraf1t.jpg



    Sırf böyle garip, gereksiz problemler yaşayabilirim ve yaşarsam ertesi gün aracı satıyor olacağım için, Honda mı satıp VW ye geçmeye korkuyorum...
    Geçmiş olsun ....




  • arkadaşlar yukarıda belirttiğim sorun giderilmiş ve aracım bana teslim edildi. Sorun olarak tutanakta yazan yazı şu, araçta yapılan inceleme sonucu sol ön teker forya bilyası sesör karşılığı ERİMİŞ olduğu tespit edilmiş olduğu tespit edildi forya bilyası değiştirilerek sorun giderildi. Nedemekse....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emynation

    bu yasadiklarimdan sonra 4 yil garantim bitince bir daha vw arac asla almam.


    vw kuşkusuz en kaliteli binek araç markasıdır :) şansına problemli bi araç gelmiş. günde onlarca golf yapılıyor. küçük bir hatadan bunlar kaynaklanabiliyor.
  • aracımın abs kontrol ünitesi değişti ve sorun düzeldi şu anda 6bin km deyim ve herhagi bi orun yaşamadım şu an için aracımdan memnunum.

    Fakat..
    Denizli batı otomotiv servisi gayet başarızı ve sorumsuz bi servis local cizik ve local üstü sayabileegimiz cizikler mevcut bi kac yerinde birde plakalıgmı değiştirmişler bu işlemi yapanda lise talebesi stajyer bi genc olduğu için arka sağ plakalıgın sağ tarafındaki bi yerde ufak tefek darbe olusturmus tornovida ile nasıl kanıttırdıysa artık.


    neyse pek gözüme batmıyor ufak bi kac işlemle bunlar gider ama gercekden deneyimsiz ve sorumsuz bi ekibi var denizli batının.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.