Şimdi Ara

2011 FORD MONDEO (makyaj) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
178
Cevap
0
Favori
35.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • işin kötü yanı en azından ilk etapta 1.6 180 hp motorla otomatik şanzıman gelmiyor.. 2011 mondeo en fazla beklediğim araçtı ama bu kötü oldu.
    diğer yandan, 2.0 benzinli motorlarda bile yakıt tüketimi 1.6 motorlar seviyesine çekilmiş. benim şu anda kullandığım 100 hp 2001 focus sw otomatik aracımın şehir içi katalog yakıt tüketimi 10.6 litre, 203 hp 2.0 motorun 10.7, 240 hp 2.0 motorun ise 10.9 litre.. bu gerçekten güzel.
    Ayrıca şu an 9.7 litre yakıt tüketimi olan 2.0 tdci otomatik aracın tüketimi de powershift ile birlikte 7.2 litreye gerilemiş.
    sizce 1.6 litre turbo motora ilerleyen zamanlarda ford powershift şanzıman koyar mı yoksa mevcutlar arasından mı seçim yapmak gerekiyor?

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)




  • bence koymaz açıkçası... çünkü ford'un otomatik şanzımanları spor sürüş deil genellkle vites sarsmasını minimuma çekmeye çalşan otomatik vitesler. böyle olunca serilik azalıyor tabii. eğer 1.6 da powrshift beklersek ford'un tsi gibi bi motor yapmasını beklemek zorunda kalırız bence... bence 1.6 yerine 1.8 powershift DISI tarzı bişey konulursa daha iyi olur aslında. yani bu benim tahminim yani.. yada dediğin gibi artık çoğu d segmentindeki 2.0 araç 1.6 gibi yakıyor. bu yüzden 1.6 powershift koycaklarını sanmam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turboege

    bence koymaz açıkçası... çünkü ford'un otomatik şanzımanları spor sürüş deil genellkle vites sarsmasını minimuma çekmeye çalşan otomatik vitesler. böyle olunca serilik azalıyor tabii. eğer 1.6 da powrshift beklersek ford'un tsi gibi bi motor yapmasını beklemek zorunda kalırız bence... bence 1.6 yerine 1.8 powershift DISI tarzı bişey konulursa daha iyi olur aslında. yani bu benim tahminim yani.. yada dediğin gibi artık çoğu d segmentindeki 2.0 araç 1.6 gibi yakıyor. bu yüzden 1.6 powershift koycaklarını sanmam..


    180 hp 1.6 ecoboost veya diğer adıyla scti motorlar zaten turbolu motor.. yani tsi gibi.. bilmem anlatabildim mi?
    bu arada powershift de dsg benzeri çift kavramalı bir şanzıman.. yani hem sarsıntısız vites geçişi hem de hızlı vites geçişi sunuyor!




  • üstteki mesajım 2 kere çıkmış...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 29 Ağustos 2010; 15:02:58 >
  • tsi da çift turbodan farklı özelliklerde var ama çok ayrıntı şeyler... çalşma prensibi vb. çift kavramalı ama dsg veya powershiftten serilik bekleyemezsin. dsg 7vitesli oldgu için serilikte baştan kaybedio . hiç powershift kullanmadım ama cvt kullanmıştım. eğer powershift cvt'ye benziorsa vites atışı bakımından iyi bir vites olabilir. çünkü cvt ile tek vites gibi gidiyosun ama şuan d segmentindeki her otomatik veya triptonik aracın manuel gibi bir seriliği yok... accord yada mazda 6 gibi araçlar seri sürdüğünzde 5000-6000 devir civarlarında atıyor. eğer powershift tahmin ettiğim gibiyse en fazla 3000 civarlarında atıyordur. kabul ediyorum dsg veya powershift seri araçlar ama dediğim gibi serilitken çok ekonomik olması için çalışılmış. yani dediğim gibi dsg ve cvt öleydi. powershift öleymiş öyle duydum ama bilemem..
  • ne zaman bu makyajlı kasa bizim ülkemizde satışa çıkacak ? bilen varmı ?
  • mangona yardımın için tşk ederim forum açma konusunda :D tahmnmce 2011 ilk çeyreğinde ülkemize getirirler ama bu fotoğraflardakinin aynısını getirceklerini sanmıyorum. önceki mesajlarda makyajsız mondeonun ilk fotoğrafları ve ülkemize gelen modellerini koydum: D ford yine böyle bir sürpriz yapıcaktır kesin. bunun aynısının gelceğini hiç sanmam. yine takarlar 16'' jant, içinde sonradan tkıldğı belli olan sony radyo, koltuk ısıtması düğmelerinn oldgu yerde boşluk :D onun gibi bir araç gelir yine bence :D
  • bende çok araştırdım bu sene .. bilenler bilir.. ama en nihayetinde okul durumum olunca masraflar çok arttı ve araba bütçem alt üst oldu..2000 lerin mondeoları 2005 lerin mondeoları efsaneydi bu gördüğümüz yollardaki son kasayı pek beğenmiyordum şirket arabası gibi ama şu makyajlı hali güzelmiş..bir araştıralım bakalım
  • onlar çok yakar ama 2004 mondeolar
  • ah 97 li yıllar. yeni çıktğı zamanlarda yeni kasa opel vectra almştm kendme. bilen bilir. 2.0 CD station wagondu. ne arabaydı az gezmedim onla. digital kliması bile vardı yaa. ama yeni eve taşınmak için sattım zaten şirket araç veriyodu... ama 2004 model d segmentinde bir araç almanı asla tavsiye etmem. hangisi olursa olsun. 2004 mazda 3 yada audi a3 gibisnden bişey alırsan daha karlı çıkarsın.
  • 1.6 gdti(1.6 ecoboost) volvo da yılın ilk 3 ayında s60 ile powershift olarak gelecek.
    ford unda bu motoru sanırım mondeoda aynı sekilde powershift ile getirmesi olasıdır.
    getirmezlerse kendielri bilirler.ama volvo yıkar ortalıgı.gerci farketmiyor.otokoc aynı zamanda volvo bayisi oldu:)

    öte yandan ford volvo yu gely e sattı.işler karmakarışık oldu:)


    ama ben fuarı bekleme taraftarıyım.isterseniz fuara gidelim ellerimizde pankart ford u boykot edelim.

    1.6 ecoboost powershift getirmezseniz ölüm orucuna başlıyoruz diye:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _:KajmeraN:_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lose_your_self

    MONDEO YA O KADAR PARA VERİCEĞİME GİDER PASSAT ALIRIM DAHA İYİ AYRICA ARKA KISMI HİÇ BEĞENMEDİM DONANIMLARI GÜZEL ANCAK PASSATA DEĞİŞMEMM

    O beğendiğin passat nedense bir tek Türkiye'de kral diğer ülkelerde şahin niyetine biniliyor

    O bahsettıgın ulke passata sahın dıye bınıyorsa mondeoya ne dıye bınıyor onuda solede aradakı farkı tam anlayalım ?




  • Mondeo daha pahalı oldugu için binmiyorlar:)
  • aslında çoğu toyota prius, honda civic hybrid, bmw 335i vb. araçlar sürüyolar :D
  • Tüm mondeo serisi gibi buda harika.. Sınıfında üstüne araç tanımam...
  •  2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)

     2011 FORD  MONDEO (makyaj)




  • Bu sınıftaki en alınası araçları ford gerçekten başarılı bir şekilde üretiyor... Bence sınıflarında mondeo ve focus tam türkiye şartlarına uygun araçlar...
  • Güzel Tasarım





  • Geçen bayide siyah, 2.0 ecoboost, selective donanımlı turuncu koltuklu gördüm bir tane.. önü zaten iyidi de bu son makyajla arkayıda toparlamışlar, çift egsoz la oldukça uyumlu ve sportif olmuş
  • 1.6 180 HP Mondeo'lar gelecek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.