Şimdi Ara

2011 fiesta uğultu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 2011 fiesta otomatik aracım var. aracımı 80 km hızda giderken bir uğultu geliyor. Bu ses problemini yaşayanınınz veya bir çare varmıdır? Aracım sabit 80 km sabit hızla giderken yapıyor sadece uğultuyu.



  • bende de 2010 1.4 benzinli var.Ancak senin dediğin gibi bir şey duduğumu hiç fark etmedim. Yani yol sesi lastik sesi filan var ama öyle rahatsız edici bir ses dikkatimi hiç çekmedi.
    bu arada benimki manuel. Bir servise göster istersen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pdk54

    Arkadaşlar merhaba 2011 fiesta otomatik aracım var. aracımı 80 km hızda giderken bir uğultu geliyor. Bu ses problemini yaşayanınınz veya bir çare varmıdır? Aracım sabit 80 km sabit hızla giderken yapıyor sadece uğultuyu.

    oncelikle aracin altini kontrol et belki birsey takilmis kalmis olabilir. Yada bazen altan gecen donanimi ustalar daha saglam tutturmak icin plastik kelepce ile bagliyorlar. Ucunu kesmemis olabilirler.
    Bir diger ihtimal LPG varsa tankin ortasindan disari acilan parca ruzgarda ugultu yapabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer alışık değilsen, kışlık lastiklerde temiz asfaltta uğultu yapar. Yazın birşey yoktu, lastikleri kışlık taktırdım uğultu başladı. Ben bu yüzden bilyeleri değiştirtmiştim boş yere.
  • yazlik lastikte ugultu yapiyordu kislik lastik taktirdim ugultu yok lastik ebatini degistirdim 185 60 r 15 yaptim(eskisi 195 50 r 15 )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 my fiesta (otomatik) aracımda aynı durum bendede var uğultu-cızırtı benzeri bir ses (usta onda bişey yok demişti). son zamanlarda daha düşük hızlarda ve ayağımı gazdan çektiğimde de gelmeye devam ediyor hatta ses biraz yükseldi. Sorun ne olabilir?
  • Aynı sorun 2011 otomatik myfiestam da vardı. 80 ve sonrasında cızırtı benzeri bir ses geliyordu. Sonraları bu 30-40 km gibi hızlarda özellikle 2000-2500 devir de çok gelmeye başladı. Ustaya götürdüm bir şey bulamadı, sonra tesisat var mı dedi. Fren pedalının üst kısmındaki tıpanın tesisat çekilirken yerine takılmamış olduğunu söyledi. Sorundan bu şekilde kurtuldum.
  • 2011 fiestami aldigimda yazlik lastikle ugultu vardi, bilya degisecek dediler degistirdik ama ses gitmedi, kislik lastik takinca ses komple gitti. Suan ses yok, yazlik takinca ne olacak bakalim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.