Şimdi Ara

2011 Corolla 1.33 comfort kullanıcıları yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni Corolla 1.33 Comfort aldım. Yalnız ruhsatı bugün çıkardım ve aracın Motor gücüne 73 beygir diye yazılmış. Katalogda 99 beygir yazıyordu. Ayrıca aracın ağırlığı kataloğunda 1255 yazarken ruhsata 1330 olarak geçmiş. Kullanıcı arkadaşlar sizde motor gücüne hangi değer yazılmış. Bu normal mi? Kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.



  • Aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız günlerde kullanın.Kaça aldığınızı yazabilir misiniz.Donanımı katalogtaki gibi mi artısı var mı.
    Katalogda 99 PS yazıyor.Ruhsatınızdaki 73 değeri ise kW cinsinden olabilir.Yanlış hatırlamıyorsam ruhsatta kW cinsinden geçiyor.Çünkü birimleri çevirince aynı sonuç çıkıyor.
    Ağırlık ise 1255 kg sürücü hariç ağırlık.Aradaki fark ta 75 kg yani ortalama bir insan ağırlığı.
  • Teşekkür ederim. Aracı 35.500 TL'ye aldım. Park sensörü ve trafik sigortası da onlara ait. Araç bana yan kapı bantları, bagaj havuzu, paspaslar ve kasko ile beraber yaklaşık 38.000 TL ye mal oldu. Aracın donanımı katalogdaki 1.33 comforttur. Yani 1.6 dan farklı olarak klima analog. Benim bildiğim kadarıyla başka bir değişiklik yok görüntüde. Ruhsatta KW cinsinden yazıyor evet. Ama 1KW= Kaç PS yardımcı olursanız sevinirim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalkartallll

    Teşekkür ederim. Aracı 35.500 TL'ye aldım. Park sensörü ve trafik sigortası da onlara ait. Araç bana yan kapı bantları, bagaj havuzu, paspaslar ve kasko ile beraber yaklaşık 38.000 TL ye mal oldu. Aracın donanımı katalogdaki 1.33 comforttur. Yani 1.6 dan farklı olarak klima analog. Benim bildiğim kadarıyla başka bir değişiklik yok görüntüde. Ruhsatta KW cinsinden yazıyor evet. Ama 1KW= Kaç PS yardımcı olursanız sevinirim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

    Merak ediyorum yan kapı bantları,bagaj havuzu,paspas ve kasko olmasaydı 35,5 a verecekler miydi.Yani herşey bittikten sonra siz kendiniz mi eklettiniz bunları.Ve bu hangi bayii.Çünkü ben de yaklaşık 20 gün önce sanırım- yani liste fiyatı 36100 iken- fiyat istedim bu sizdeki donanım eklentiler hariç ama çelik jant dahil tam 38100 diye belirtmişlerdi.
    Bu arada cevap geç oldu belki ama çevrimler böyle oluyor.Umarım faydalı olur.Saygılar.
    (PS) = (HP) x 1.0139
    (kW) = (HP) x 0.7457
    (HP) = (kW) x 1.341




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.