Şimdi Ara

2011-2012 EN İYİ VDSL VE ADSL MODEMLERINI VE ADSL FİRMALARINI YAZALIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BENCE EN IYI ADSL MODEM AİRTİES 5452
    VDSL MODEM DRYATEK 2850VN
    DSL FİRMASI UYDU NET.

    BU ŞEKİLDE SIRALAYALIM LÜTFEN??



  • uydunet dsl firması değil kablo-net firması.
  • Kaç modemi bir araya getirip bu sonuca vardın.epey iddialısın bakıyom.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logic_Man

    uydunet dsl firması değil kablo-net firması.

    kabloyla alınan dsl değilmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fauconni

    Kaç modemi bir araya getirip bu sonuca vardın.epey iddialısın bakıyom.

    yukarda bence dedeğime göre bence. Deneyimin varsa söyle? Benim 12 yıllık deneyimim var elımden cok dsl ve modem geçti. Ben beğendiklerimi yazdım. Başka beğenen varsa yazabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kornorgy

    quote:

    Orijinalden alıntı: Logic_Man

    uydunet dsl firması değil kablo-net firması.

    kabloyla alınan dsl değilmi?

    bknz. docsis

    http://goo.gl/GKEPD
  • ne farkeder ha dsl ha kablo modem , uydu modem. 12 sene önceki çevirmeli modem başlarında modem yokmu hepsi bir.
  • quote:

    DSL FİRMASI UYDU NET.


    En iyi ISP demen lazımdı. Ben ilk TTNet ADSL müşterilerinden biri olmama rağmen hattımı kapattırdım.

    İşyerinde ise Biri ADSL denen faciayı yaşadım. 8-9 ay önce Grid Telekom'un ADSL'ine geçirdik. (Grid Access) Bir iki kez hat problemi oldu onlar da Telekom kaynaklı şebeke problemleriydi ve Grid elinden geleni yapıp çözdü.

    Biri ADSL'de müşteri hizmetlerine ulaşmak için bile en az yarım saat telefonda bekliyorsunuz.

    ADSL modem için de evde asus aam6020vi kullanıyorum, taş gibi modem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaprol -- 30 Haziran 2012; 11:14:30 >
  • tplink 8840t yi adsl de tek geçerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADSL ve VDSL ya da xDSL modemlerde ZyXel ve LinkSys olayı çözmüş. Özellikle son zamanlarda TTNet tarafından dağıtılan ve TTNet ile sözleşme gereği piyasaya sunulamayan ZyXel P-2812 HNUL-F1 müthiş bir modem. Dahili anten ve 2 dB olmasına rağmen üç katlı evimin en alt katında olmasına rağmen en üst katta bile modemin yanındaymışsın gibi sinyal gücü sağlamakta. Modemde kablosuz için güç ayarı yok. Kablosuz olarak bağlanan cihazın sinyal gücüne göre otomatik güç ayarı yapmakta. Yani modeme yakınsanız ve sinya alışverişinde sorun yoksa mümkün olan en düşük seviyeye düşürüyor, bağlı cihazın sinyal seviyesi düşerse yine otomaitk olarak gücü yükseltmeye başlıyor. Ayrıca yazılımı Linux. Yani önümüzdeki günlerde dd-wrt benzeri yazılımlar görebiliriz bu model için. ADSL veya VDSL ayarlarınızı girdiğinizde IPTV ayafrlaını otomatik yapıyor. Size sadece IPTV kutusunu ethernetten bağlayıp izlemek kalıyor. IP TELEFON var. 3G usb aygıtınızı bağlama imkanı var. Harici HDD taktığınızda paylaşıma açabilirsiniz. Yazılım güncellemesini bir tuşa basarak kontrol ediyor ve varsa güncelleme yapabiliyorsunuz. Bağlantının stabil olması zaten ZyXel modemlerin özelliklerinden. VPN oluşturma özelliği var. VDSL ve ADSL modunda çalışabiliyor. Fiber desteği zaten var. Ayrıca standart modemlerde olan tüm özellikler mevcut. ZyXel P-660 HN F1 kullanmaktaydım. İnternette TTNet'ten aldığı bu modemi satışa çıkaran birinden aldım ve şimdi bu modemi kullanıyorum. ZyXel kendini aşmış.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    ADSL ve VDSL ya da xDSL modemlerde ZyXel ve LinkSys olayı çözmüş. Özellikle son zamanlarda TTNet tarafından dağıtılan ve TTNet ile sözleşme gereği piyasaya sunulamayan ZyXel P-2812 HNUL-F1 müthiş bir modem. Dahili anten ve 2 dB olmasına rağmen üç katlı evimin en alt katında olmasına rağmen en üst katta bile modemin yanındaymışsın gibi sinyal gücü sağlamakta. Modemde kablosuz için güç ayarı yok. Kablosuz olarak bağlanan cihazın sinyal gücüne göre otomatik güç ayarı yapmakta. Yani modeme yakınsanız ve sinya alışverişinde sorun yoksa mümkün olan en düşük seviyeye düşürüyor, bağlı cihazın sinyal seviyesi düşerse yine otomaitk olarak gücü yükseltmeye başlıyor. Ayrıca yazılımı Linux. Yani önümüzdeki günlerde dd-wrt benzeri yazılımlar görebiliriz bu model için. ADSL veya VDSL ayarlarınızı girdiğinizde IPTV ayafrlaını otomatik yapıyor. Size sadece IPTV kutusunu ethernetten bağlayıp izlemek kalıyor. IP TELEFON var. 3G usb aygıtınızı bağlama imkanı var. Harici HDD taktığınızda paylaşıma açabilirsiniz. Yazılım güncellemesini bir tuşa basarak kontrol ediyor ve varsa güncelleme yapabiliyorsunuz. Bağlantının stabil olması zaten ZyXel modemlerin özelliklerinden. VPN oluşturma özelliği var. VDSL ve ADSL modunda çalışabiliyor. Fiber desteği zaten var. Ayrıca standart modemlerde olan tüm özellikler mevcut. ZyXel P-660 HN F1 kullanmaktaydım. İnternette TTNet'ten aldığı bu modemi satışa çıkaran birinden aldım ve şimdi bu modemi kullanıyorum. ZyXel kendini aşmış.

    yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ZyXEL bu konuda kendini aşmış gerisi teferruat..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.