Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
10
Favori
129.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun. Bence de doğru bir tercih yapmışsınız. Mazda 6 bu sınıfta kalite/fiyat oranı en iyi iki araçtan biri (diğeri Superb).
  • İç ve dış resimlerinide paylaşırsanız memnun oluruz.
  • Bu sınıfda üzerinde politik donanım motor hacmi oyunları oynanmayan hakkı neyse fiyatı o olan bir araç almışsınız hayırlı olsun.
  • gerçekten güzel araba. Allah tekerine daş dolamasın
  • Sizin için de sakıncası yoksa birkaç yakın çekim iç mekan (özellikle iç mekan) fotoğrafı koyarsanız memnun oluruz.
    Aracınız hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun öncelikle, çok güzel bir araba, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

    Size bir sorum olacak, bizde Mazda 6'yı almayı düşünüyoruz yaza doğru ama net bir fikir yok. Bizim için en önemli kriter yakıt tüketimi ve iç mekan. Zaten Mazdalar'ın sorunsuz araçlardan biri olduğunu biliyoruz, o bakımdan sanırım servisle kilometre bakımları ve Allah korusun kazalar hariç pek bir ilişkimiz olmaz. Yakıt tüketimi konusundaki iç mekanın konforu ve genişliği hakkındaki görüşleriniz nelerdir? ve son olarak krediyle aldıysanız kredi olanaklarına da kısaca değinirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • Çok güzel araba Maşallah... Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullanın inşallah...
  • Hayırlı olsun.İşte bu,D sınıfında fazla uçmadan alınabilecek en iyi araba.Hem iyi,hem de az bulunduğu için çekiciliğini yitirmeyecek bir araç(tariz:passat'a).Donanım,tasarım,yol tutuş,fiyat v.s...
    Ama diğer taraftan kimse yok mu ya ben mazda6 alacağım diye çıkıp mazda6 alan.Hep de passata baktım,accorda baktım,şuna baktım otomatik yoktu,şuna baktım donanımı azdı v.s diye yorumlarŞans eseri bir de Mazda6ya bakılıyor anca öyle alınıyor veled.Tabi gören,tadını alan bırakamıyor.
    Tekrardan hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.Kıskanırım fakat merak etmeyin,art niyetsiz
  • D sınıfının kaliteli araçlarından biri hayırlı olsun güle güle kullan.
  • En güzel seçim hayırlı uğurlu kazasız belasız günlerde kullanın
  • %60 ötv ile bu aracı bu fiyata satıyorsa Mazda'ya bravo. Passat 1.4, insignia 1.6, mondeo 1.6, avensis 1.6 hepsinde ötv %37. Birileri bizi fena kazıklıyor anlaşılan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Müteferric


    Ama diğer taraftan kimse yok mu ya ben mazda6 alacağım diye çıkıp mazda6 alan.Hep de passata baktım,accorda baktım,şuna baktım otomatik yoktu,şuna baktım donanımı azdı v.s diye yorumlarŞans eseri bir de Mazda6ya bakılıyor anca öyle alınıyor veled.Tabi gören,tadını alan bırakamıyor.



    ama araba almaya çıktığında da bütçeni belirleyip öncelikleri belirleyip ona göre eleme yapmak doğru zaten, ben de bi modeli kafaya takıp ondan sonra peygamber demeyenlere şaşırıyorum...

    gerçi haklısın, Mazda için böyle bir duruma hiç rastlamadım, saplantı halini alan araçlar belli; Megane, Passat, Clio, Vectra, Corolla. belki bir iki model daha..

    İnsanlar ilginç, ben çevremde her köşede gördüğüm araçtan soğurum, itici gelmeye başlar. Fakat insanlar ne kadar çok görürse o kadar almak mı istiyor nedir anlamıyorum.

    Mesela bizde hiç "alternatif" arayışı yok. Bir kişi bir yere gitti mi gerisi de peşinden gidiyor.

    sittin senelik Fransız Renault' yu, yerli araba ! yaptı bu millet, kuyruğundan ayrılmıyor.

    Subaru, Mazda, ne bileyim Nissan ya da Seat, Skoda, (eu)Chevrolet vs. kolay kolay tutunamıyor, satışlarını yükseltemiyor. ne kadar başarılı araçlar da yapsa, diğer "tutan" markalar ile muadil de olsa olmuyor. çünkü alternatife yönelmiyor millet. "çok pahalı" , "kazık" , "araba da kötü" diyor fakat gidiyor yine aynısını alıyor.

    Mesela yeni Fluence, daha beğenene rastlamadım. Fakat satış rakamlarını göreceğiz birkaç ay içinde...

    Olumlu yanı da var, Mazda "satmadığı" için, fiyatları düşük. Aman düşük kalsın.




  • Hayırlı olsun İnsignia'dan sonra en çok beğendiğim araç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkanabi

    %60 ötv ile bu aracı bu fiyata satıyorsa Mazda'ya bravo. Passat 1.4, insignia 1.6, mondeo 1.6, avensis 1.6 hepsinde ötv %37. Birileri bizi fena kazıklıyor anlaşılan...

    e size de günaydın.
  • Mazda 6 çok güzel ve hoşuma giden bir araç, ancak Honda Accord'un kesinlikle gerisinde diye düşünüyorum. Tabii bu benim için güzellik yarışma izlerken güzel bayanlar arasında seçim yapmak gibi bir şeyi.

    Araç satın almayı evlenmeye benzetirsek, insan her zaman en güzelle de evlenmiyor da. Her aracın dizaynı insanlarda değişik duygular uyandırabilir.

    Her iki aracı da alacak param olmadığı için, sizi seçimizinden dolayı kutluyorum. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullan kazasız belasız...
  • Yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha iyileri sizlerin olur inşallah.
    Öncelikle bugün arabamın km sayacına baktım 1673 km olmuş. Yukarıdaki 1200 km yi düzeltir özür dilerim. 4. depoyu aldıktan sonra tam 550 km yol yapmışım. Hepsi şehir içi. Halen benzin var aracın deposu 64 litre. Bana göre rahat 100km daha gider. 50 km sonra benzin ışığı yanacak yani. Yani 100 km'de 10 litre bir tüketimim var. Gerçi 3000 km dolunca gerçek tüketim ortaya çıkacaktır. Bu konuda bilgi vereceğim mutlaka.
    Sayın " Johnny B. Goode " iç mekanı oldukça geniş. Vectra c den çok daha iyi ve ferah bir ortamı var. Sunroof ise bunu daha da ferah hale getiriyor. 5 yetişkin çok rahat sığıyor, uzun yolda dahi 5 yetişkin rahat eder. Koltuklar deri ve deri çok kaliteli. Öndeki iki koltukta koltuk ısıtması var. Soğutma yok. Ancak aracın kiliması mükemmel. Ben böyle bir klima görmedim. Çok iyi çalışıyor ve çok sessiz ancak 4. kademede ve 5. kademede üfleme sesi duyulabiliyor. Diğer üç kademede ses yok. İklim kontrollü tam otomatik kliması var. Siz sadece auto tuşuna basıyorsunuz. Camda nem buğu varsa hemen gideriyor. Bunu nasıl yaptığını anlamadım ama tahminim dış hava sıcaklığını ölçük nem olabilir diye hava kanalını cama yönlendiriyor. bir süre sonra nem buğu gidince ayak ve baş bölgesine, aracın içi istenilen sıcaklığa gelince sadece ayak bölgesine hava yönlendiriyor. Aracın bir kısmı için kredi kullandım. ING Banktan aldım krediyi. 1.16 idi yanılmıyorsam oranı, evrakları işyerinde gidince bakarım. gerçi krediler de ayrı bir aldatmaca. 1.16 ile 1.36 arasında birşey oynamıyor.
    Sayın " soldier_19 " arkadaşım. Gerçekten passata göre daha dolu bir araç. Araçta ısıtmalı deri koltuk, 3 hafızalı sürücü koltuğu 8 yönlü, elektirik kumandalı yolcu koltuğu, sunroof, Bluetooth hands-free kiti, 6'lı cd mp3 çalar, 8 hoparlörlü bose ses sistemi, 17 inç alaşım öantlar, lastik basıncını izleme sistemi, elektrikli katlanır yan aynalar var. Bu donanımları passatta ancak highline donanımında görebildim. Aslında donanım delisi değilim ama iyi oluyormuş donanımlı araba. Bir alt donanımını ise 50.000 liraya bıraktılar, donanım farkı yüzünden üst modelini tercih ettim. Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay06 -- 16 Kasım 2009; 22:05:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teaman1977

    Mazda 6 çok güzel ve hoşuma giden bir araç, ancak Honda Accord'un kesinlikle gerisinde diye düşünüyorum. Tabii bu benim için güzellik yarışma izlerken güzel bayanlar arasında seçim yapmak gibi bir şeyi.

    Araç satın almayı evlenmeye benzetirsek, insan her zaman en güzelle de evlenmiyor da. Her aracın dizaynı insanlarda değişik duygular uyandırabilir.

    Her iki aracı da alacak param olmadığı için, sizi seçimizinden dolayı kutluyorum. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

    Honda Accord ile Mazda 6 neredeyse muadil görünüyorlar gözüme. üç aşağı beş yukarı, birisi bir konuda önde diğeri başka yerde ... genelde görüş ayrılıkları tasarım konusunda gelecektir.
    ama
    Honda 78.500' e,
    Mazda 66 bine satılıyor. (anlaşıldığı üzere yüksek bir pazarlık payı da var)
    Arada 12.500 liralık fark da kesinlikle yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 16 Kasım 2009; 22:16:05 >




  • Honda accord da çok güzel bir otomobil. Ancak fiyat farkı 20.000 TL. Yani 20.000 TL iyi para. Bu parayı benzine ve motorlu taşıtlar vergisine sayınca yıllarca bedavaya binmiş oluyor insan. Ancak tabi ki bu bir tercih meselesi. Parası olana bu konuda sual olmaz zaten. Fotoğraf makinam yok arkadaşlar. Bir yerlerden bulursam çekerim resimlerini. Sonuçta otomobil işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay06 -- 16 Kasım 2009; 22:12:04 >
  • Hayırlı olsun aracınız.ALLAH kaza bela vermesin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.