Şimdi Ara

2010 honda 1.6 elegans 158 bin km sorunmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bi kaç saat içinde bir araç almam sözkonusu acil degerli fikirlerinize ihtiyacım var; 2010 model ,triptonik brc tüplü kaput sol ön çamurluk boyalı, beyaz snrflu 158 binde 1.6 elegans .son 42 isteniyor kararsız kaldım.. ne dersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinlik34000 -- 5 Kasım 2014; 20:03:35 >



  • otomatik değilse ederi anca 38 otomatikse 40 dan fazla verilmez 42 ye daha düşük km ler var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rbcntechnic

    otomatik değilse ederi anca 38 otomatikse 40 dan fazla verilmez 42 ye daha düşük km ler var

    .hocam otomtik vites f1 ..sitelere baktım beyaz olanlarının fiyatı 46 dan başlıyor ondan kafam karıştı.
  • km çokta önemli değil eğer araç temizse bakımları aksatılmamışsa alınabilir.
    40 dan fazla verilmez diyen arkadaş muhtemelen piyasadan habersiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayhakan

    km çokta önemli değil eğer araç temizse bakımları aksatılmamışsa alınabilir.
    40 dan fazla verilmez diyen arkadaş muhtemelen piyasadan habersiz.

    yani inanın sitelere bakmaktan gözüme kan oturdu bir aydır..yani honda takıntımda yok golf bmw audi otomatik arıyorum fiyatlar astronomiktende öte..6 ay önce 29 a sattığım golf 5 1.6 ya şimdi 37 istiyorlar.
  • fiyat yüksek bakın elimde 2010 senesinden dergi var o tarihte sıfır km si 48 bine satılıyormuş...araç 158 bine gelmiş hala 42 lere konuşuluyorsa bence fazla..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostiki

    fiyat yüksek bakın elimde 2010 senesinden dergi var o tarihte sıfır km si 48 bine satılıyormuş...araç 158 bine gelmiş hala 42 lere konuşuluyorsa bence fazla..

    ne yazıkki dedidiginiz çok doğru ama reel piyasa bu mantığı çok afedersiniz iplemiyor; yani arz talep ilşkisi işliyor..ww grubundada öyle geçen bir arkadaşım pasatını sıfır aldığı fiyatın çok üstünde sattı 5 yıldırda kullanıyor..
  • Fiyat fazla ama yapacak bir şey varmı ?
    3 ay önce 99 model bora aldık arkadaşa 22.400 tl ye
    araç hatasız 124.000 de
    geçenlerde alıcı çıktı 23.000 tl verdi zorlasak 24.000 verecekti ama satmadı arkadaş.
    22.400 tl bile bana göre çok fazla ama arz talep meselesi.
    2010 model araca en fazla 36 - 38 mi vereceksiniz. Eğer bulursanız arkadaşıma söyleyeyim borayı 24.000 tl ye satsın 38.000 tl ye çivici alalım
  • DoğDoğru aravaaraca babakmıyorsunuz da ondan sorun yaşıyorsunuz. O paraya sıfıra yakın ya da düşük kilometrede dizel araçlar bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 5 Kasım 2014; 20:22:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/185863289 yani bukadar fark düşük kilometreye verilirmi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aytürk

    DoğDoğru aravaaraca babakmıyorsunuz da ondan sorun yaşıyorsunuz. O paraya sıfıra yakın ya da düşük kilometrede dizel araçlar bulabilirsiniz.

    hocam dizel olsun diye bir ısrarım yok sonuçta tüplüde olsa olur hatta daha iyi olur çünkü dizel araçlar çok şişik fiyatlı. ayrıca ben bmw audi golf ve hondanın dışında araç bakmıyorum .yani gidip 45 bine dizel punto asla almam düşünmem bile .ne bileyim araç işi birazda begenme üzerine.
  • bayhakan kullanıcısına yanıt
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=186248062&io=3&rnd=3375

    O km nin ederi budur anca ... piyasiyi cok iyi biliyorum o yuzden ederini yazdim. Sismis fiyattan arac almayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elegans alicaksaniz abs beynine dikkat edin vsali abs beyinlerini bulmak problem ve cok pahalilar problemi olmasin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic elegance otm. benim de ilgilendiğim araçlardan biridir. sürekli piyasayı araştırıyorum inanılmaz ilanlar gördüm. gel bana söv diyo adamlar. en azından biraz insaflıları da var. sonunda 3-5 fazlasına bakmıcam alıcam gibi görünüyo. yoksa piyasa ha düştü ha düşecek bekle bekle sonu yok bunun. bir kaç ay öncesine kadar yıl sonunda 3 yıl önceki gibi 1 aylığına ÖTV sıfırlanır mı gibi konular gidip geliyorken yeni yılla birlikte ÖTV ye yine zam patlatırlarsa piyasa karışır iyice. hergün araştırıp durmaktan arabalardan soğudum resmen.
  • km si sıkıntı değil hiçbir şey o araç için ancak fiyatı piyasasının çok altında iyi bir expertiz yaptır araca muhtemelen kazalı çıkacak
  • Yillarin Hondacisi olarak soyluyorum Honda piyasasinin dusmesini beklerseniz yillar gectikce daha da pahaliya alirsiniz arabanin yaslanmis olmasida cabasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar; tek bir markaya saplanıp kalmayın. Elbette herkes hayalinin peşinde, ama elin(m)izdeki paranın alabildiği en iyi aracı almaya çalışın. Benim Peugeot'ya önyargılı yaklaştığımı herkes bilirdi forumda (bakın hayalim başka araçtı demiyorum, önyargım vardı). Ama arkadaşımın aracı temizdi, vadeli şekilde gittim Peugeot 308 aldım. Son derece memnunum. Ha eksikleri var mı, süspansiyon sesi en büyük sıkıntısı. Gittim içine çift kat ekran aldım, bir iki değişiklik yaptım; gül gibi geçinip gidiyoruz şimdi. Ne bir gürültü, ne bir arıza.. Aracın borcu bitti, şimdi sadece yatırım yapmak için aracı satarım; yoksa satmam.

    Siz de, paranızın alabileceği en donanımlı, en az km yapmış aracı almaya bakın. Bizim hastalığımız bu aslında; vatandaşın 30.000 lirası var, gidip Focus dizel kovalıyor. Baktıkları şirket çıkması, pert. Sonra "Vay efendim piyasayı aylardır araştırıyorum, adam gibi araba yok". İyi de arkadaş, sen elindeki paranın alabileceği iyi arabanın en kötülerine bakıyorsun! Orta hallisini al, en iyisini seç.. Elimdeki arabayı satsam, gidip e46 320i alsam arabanın turşusu çıkmış biliyorum; o yüzden yeltenmiyorum. Ama 46.000-50.000 liram olsa gider e46 320d düşük km'li kovalarım.. Çünkü elimdeki para, o aracın iyisini almaya yetiyor.





  • Km onemli degil. Bakimlari yapilmis olsun yeterki. Kaldiki 158 fazla degil. 500bini rahat devirmesi lazim o motorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.