Şimdi Ara

2010 getz verilim 206 cc alınırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gercekten güzel yakıyor arabanız :) Lpg dusunmuyormusunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SieGeRRR

    Araç 40.000km de.

    Bugün havaalanına gittim geldim, 90-150 arası, sonra da biraz şehir içi trafiğine girdim, klima full açıktı 18 derece, kısmadım bile, giderken 6.8 gelirken 9.1 ortalamam vardı.


    Bu değerler normal esasında. Değişken hız yani ivmelenme var, bazen de yüksek hız ve klima açık, yani çok yakan bir durum olmasına rağmen 6.8-9.1 aralığı bence normal. Klimayı daha yüksek tutup, tüketimini azaltmayı deneyebilirsiniz. örneğin yaz aylarında 22 derece ve kışın da 16 derece yapıp tüketimini düşürebilirsiniz... bu klima olayını bir makalede okudum

    Bir de hızın sabit olması çok önemli, gaza basıp ivmelenmek çok yakıyor. Benzinli ile uzun yolda 4.5 da iyi değer. Ama karmada yine de çok yakıyorsunuz.

    Gerçeği freni ben de fazla kullanıyorum, arabayı mümkün olduğunca frensiz kullanmak lazım. Trafik ışıklarından önce vites düşürerek yavaşlamak gerekiyor. Trafik olmadığı zaman, yani arkamda araba olmayınca ben de ışıklardan önce vites ile yavaşlıyorum, ve çoğu zaman da ışıklara gelene kadar yeşil yanmış oluyor.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.