Şimdi Ara

2010 1.4 dsg hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar aracımda kronik kavrama sorunu mevcut. Araç Nadire'n 1 den 2 ye geçerken titreme yapıyor. Sorun sürekli değil 1 hafta normalken birden rampada sıkıntı oluyor. Neyse servise gittim ve kavrama değişecek dediler. İyi niyet vs herhangi bir fayda olmadığını ve 3000 tl ye sorunu çözeceklerini söylediler. Bu konuda tecrübesi olanlar fikir verebilir mi. Teşekkür ederim.
    Araç 2010 117000 km de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperado439 -- 16 Ocak 2017; 11:27:17 >



  • 107.000 km de şu an kavrama değişimi için serviste olan 2010 model aracım var.seninle aynı durumdayım.3100 tl +işçilik ücreti verdiler.



    1. Vitesten 2 ye geçerken çok ama çok nadiren yapıyordu.geçtiğimiz hafta hafif yokuş olan bir yerde ışıkta beklerken yeşil yandı, gaza bastım araba bir anda d1 de olmasına rağmen boşa düştü hemen frene bastım. Tekrar gaza basınca d2 ye attı ve o viteste kaldı.Araç ekranında D2 göstergesi yanıp sönmeye başladı. Kenara çektim kapattım açtım düzeldi.Fakat ertesi gün tekrar yaptı.direk doğuş oto servise gittim.



    Şanzıman yağı değişti, yazılım güncellemeleri ve adaptasyon yapılıp araç test edildi sorun vermediği söylendi.aracı teslim aldıktan 1 gün sonra araç bu sefer yokuşta kaldırdığımda titredi ve motor arıza lambası yaktı.sabah direk doğuşa geçipr bilgisayara bağladık ve "kavrama1 çalışması istemsiz" uyarısı gösterdi.bu şekilde şu an yapım aşamasında...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için geçmiş olsun kazasız belasız sürüşler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.