Şimdi Ara

200binlik ev oldu 400bin PEKİ BUNDAN SONRASI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fiyatlar fena yükseldi kredi faizleri düşse sanmıyorum çok etkilesin hep beklemedeyiz

  • artar gider ne olacak başka .. asgari ücretli bu ülkede sıfırdan ev alamaz .. ailesinin birikimi zartı zurtu varsa bilemem he aile de kirada falansa imkansız zaten iPhone 6 lüks ev de neymiş

  • Asgari ücreti geçtim aylık geliri 8-10k olan aileler bile adam akıllı oturacak ev bulamıyor. Geçen ev gezdik, normalde sokağına girerken 2 kere düşünürsün 430bin istiyorlar 2+1e. Heh dedim bakılmaz daha.

  • Ev almak fahiş fiyatlara rağmen kiracı olmaktan mantıklı. Ben şuan 2500 tl altına ev bulamıyorum. 300 400 aidat desen her türlü 3 bin lira ceptan çıkıyor. 3 bin elalemin evine vereceğime 5 bin 6 bin lira taksitle kredi çeker ev alırım. Faizler yüksek evet, ama parayı bankaya mı vermişim ev sahibine mi fark etmiyor benim için. Olur da faizler düşerse yapılandırmaya giderim, düşmezse zaten devam. Şuan bu konudaki fikrim bu yönde ve almak için ev arıyorum. 2+1 eli yüzü düzgün evler 460 bin liralardan başlıyor. Sitelerde 510 binlerden aşağı ev yok. Rezidans dersen 570 bin liralardan aşağı bulunmuyor. Şahsen şuan oturduğum Ataşehirde kirada oturacağıma Kartalda, Pendikte kendi evimde otururum diyorum.


    Edit: Bu arada kredi faizleri düşerse ev fiyatlarının daha da artacağını düşünüyorum. Bu ülkede zammın sonu yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 16 Şubat 2021; 21:12:1 >
  • ağalar hepiniz balon patlıcak kimse ev almıyo o fiyatlar düşecek demişsinizde ben daha ne fiyatın düştüğünü ne de balonun patladığını gördüm. 2020 senesi konut satış raporlarına bakın 2019 dan daha fazla satış olmuş. Faizler düştü fiyatlar arttı faizler yükseldi ama fiyatlar eski bandına çekilmedi. Pandemi dönemi dahi düşmedi bu saatten sonrada fiyatlar düşmeyecek.

  • Evet satışlar düştü... Ama fiyatlar artıyor ...

    Balon falan yok .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasanın iyice an...


    İstanbul beylikdüzünden öteye ev bakmaya başladım, bu kiracılığın ben .yim artık.

  • 9 ay önce 1700 TL kiraya girdiğim daire şuan çıksam en az 4 bin TL yani ev sahibi çıkarsa beni aç kalacam oturduğum ve büyüdüğüm mahallede şuan 4 bin TL altında kira yok. 1 yıl önce ev almayı düşündük 400 700 arasiydi ve bu daireler 30 yaşın üstünde şuan 1.7 milyondan başlıyor ben nasıl alayım bunu işçi çalışan çalmadan bir yeri soymadan ev mev alamaz kira bile zor alana inanmam lanet olası piyasa maç ericek bizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.