Şimdi Ara

2009 collection bu fiyatı eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar fiesta kullanıcıları veya bu araçlar hakkında bilgi sahibi olanların tavsiyelerine veya önerilerine ihtiyacım var.
    Aracı 2 gün önce galeride inceledim ve kullandım.gidişi duruşu vs. çok hoşuma gitti. iç döşeme tertemiz fakat fiyat bana biraz pahalı gibi geldi.27 den aşağı indiremedim.
    ama araç kusursuz denebilir vize yeni lastikler yeni boya değişen yok .
    1 veya en geç 2 sene içinde değiştiririm ben yine bunu sizce bu fiyata alınır mı ve alsam satarken çok zarar eder miyim?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-model-hatasiz-boyasiz-fiesta-collection-75000-km-de-dizel-151374639/detay/







  • Ben de 2009 fiesta collection benzinli aldım 3 ay kadar önce.Değişen boya vs.yok daha 44.000 km de idi.Fiyat olarak ta 24.500 e bitti.Ona göre pay biç sen artık :)
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin.15 gündür galeride satılmadı araç dün yine aradım adam sorun etmiyo arabam temiz dursun diyo.ben 26 verdim bırakmıyo.bugün almaya gidecektim kendisinin işi olduğu için pazartesiye kaldı.biraz fazla verecez ama içime sinecek araba.23-24 e çok buldum aynı model ama hem km bunun 2 katı hemde boyalı yada değişen çıkıyo.kafama göre temiz başka araç ta bulamadık nasip bu galiba.Tekrar hayırlı olsun.alakanız içinde teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.