Şimdi Ara

2008 Era cam açma kapama butonları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi cam açma kapama butonları sadece sürücü tarafında 1 tanesi ışıklandırılmış son modellerde.Bütün butonların ışıklandırmasıyla ilgilenen,bunu yapabilen varmı aranızda varsa yardımlarınızı bekliyorum.Buna kafayı takmış durumdayım servisle bir yığın konuştum ama çok masraflı oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raven1974 -- 18 Şubat 2008; 17:26:46 >



  • valla benim araç 2007 ama 2006 trafiğe çıkış bütün butonlar yanıyor kardeş seninkinde bi sıkıntı var fabrikasyon hatası olabilir..
  • Raven arkadaşım bu hyundai'nin son altatmacası bu sıkıntısı olan arkadaşlar servislere baskı yaparak olayı çözdüler.Sonuçta araçlarda hat çekili sadece led ve dirençler koyulmamış,ufak hesaplar işte servise git işin peşini bırakma va garantiden yaptır.
  • ottoman24 dostum sen neler diyorsun, yani ne güzel şeyler söylüyorsun. Ben bunun için servise yapmadığımı bırakmadım ama adamlar bana tesisat olmadığını, bu butonların eskilere göre kalıplarının bile farklı olduğunu ve içine led lamba koyulacak bir kanal bile olmadığını söylediler.En son 2006 model Era nınkini takın onlarda ışık var ödeyecem dedim,200 ytl gibi bir fiyat çıkardılarki, bu da sadece sürücü tarafı içindi.Yaptıranlar varsa hemen cevap yazarlarsa uçarım ben o servise şimdi.
  • kardeş bence sen assan merkezi ara ve servisin sana dediklerini söyle çünkü bazı servisler garanti de olsa sırf 3-5 kuruş cebe atmak için para alıyorlar bence aç sen hyundai assan genel merkeze ilgili birisine şikayetini belirt.
  • http://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=1085
    bu adreste merak ettiğiniz her sorunun cevabını fazasıyla bulabilirsiniz. aynı şeyi ben ankara kuruçayırlıya sorduğumda 80+5 ytl (iki saatlik işçilik ücreti+led v.s.) karşılığında yaptıklarını söylediler. ama ben yaptırmadım.
  • http://www.hyundaiclubtr.com/forum

    Bu forumdaki bir çok arkadaş bu işi garantiden ücretsiz yaptırdı.Servisler her zaman müşteriyi zorlayıp para koparmaya çalışıyorlar.Bastır şikayet et adamları zorla.Tesisat olmadığı yalan tesisat var sadece led ve dirençleri takılı değil açıp takıp lehimleyecekler o kadar.
  • araçta olmayan bir donanımı serviste garanti kapsamında yaptıramayıp servisi şikayet etmeniz servisin pek umrunda olmayacaktır. fabrika donanımdan çıkarmış servis umursamaz. donanımda olsa ve parça arızalı olsa kesin yapılırdı ama donanımdan kısmış fabrika. assana başvurmanız çok bişi değiştirmez değişik servislerde şansınızı deneyin ücretsiz halletmek için
  • Arkadaşım belki doğru söylediklerin genel olarak doğru olabilir ancak bu hyundai için doğru değil kafasına göre değişiklik yapıyor ama aracı bu donanımlar varmış gibi satıyor.Servisler müşteriyi başlarından sağmaya çalışıyor ancak siz işi ciddiye alınca durum değişiyor.Örnek amortisör sorunu hyundai bülten yayınladı ve hata kabullendi servisler garantiden değişsin dedi servisi giden bazı arkadaşlara ise bunun olmadığı söylenip geri çevrildiler.Yazıyı bulup götürenlerinkini ise kuzu kuzu yaptılar.
  • bütün firmalar teknik ve donanım tablolarının altına yazarlar. haber vermeden değişikliği gitme hakkına sahiptir diye. zaten megane da da öyle oldu. ilk çıkan megane 2 lerdeki bir takım donanım ilerki model yıllarında törpülendi
  • Arkadaşlar öncelikle herkese verdikleri bilgiler için teşekkür ederim. Yahu ben bu LED ler ile dirençlerin parasını öderim başımın gözümün sadakası olsun hyundai ye.Donanımdan çıkardılarsa yapacak birşey yok.Serviste zaten donanımdan çıktığını söyledi.Ayrıca serviste epeyce içli dışlı olduğum servis sorumlusu bunu kendisininde anlamadığını,İ30 larda bile bu ışıkları koymadıklarını söyledi.Yav 100 ytl fazladan sat arabayı ama bu ıvır zıvır ve sinir bozucu şeylerle uğraştırma be Hundai ya.
  • Sevgili arkadaşım sorun para değil tavır.Arkadaşım diyor ki değişiklik yapma hakkını saklı tutar doğrudur ama olmayan bir şeyi listede varmış gibi de göstermez listeden çıkarır.Sana tavsiyem servisin başını ağrıt,yok uğraşmak istemiyorum diyorsan sen bilirsin.
  • Kesinlike haklısın ottoman24, ama adamlara daha ne diyeyim. Bir serviste diğerini tutmuyorki, hyundaiclub forumunada üye oldum baktım bir arkadaşımızınkini söküp bakmışlar tesisat çekili sadece LED ler ve dirençler lehimlenecek demişler.Banada tesisat yok ayrıca butonların kalıpları bile eski modele göre faklı LED koyulacak yer bile yok dediler..?! Bu işin üzerinde duracağım becerebilirsem sizlerlede paylaşırım.
  • Cam açma kapama butonlarındaki LED ler ile ilgili son durum, başka bir servise gittim.Orada öğrendimki ışıkları yanmayan butonlarda tesisat hazır arkadaşlar sadece LED ler takılacak.Aslında bunlar LED de değilmiş.Başka bişi söylediler unuttum şu an ismini. Önümüzdeki haftasonu servise sabah erkenden gidip bu işi büyük ihtimalle halledeceğiz. Bir başka oto elektrikçi arkadaşada sordum aslı varmıdır bilmem ama sanırım sürücü tarafında tek bırakmalarının sebebi, sık sık arıza çıkarmasından dolayıymış şasi yaptırıyormuş bu ampuller araca. Arkadaş istersen hemen açıp takalım dedi ama ben elletmedim servis yapsın en iyisi... Aracında bu butonların ışıklandırması olupta herhangi bir arıza çıkaran veya şikayeti olan varmı arkadaşlar?
  • valla bende era yok. admire var. ama bütün butonlarda ışıklandırma var. bir sorun da yapmadı.
  • ewet hyundaıclubtr de yaptıranlar var basit bir işlemmiş.
  • bu hyundai nin ayıbıdır bu kadar küçük hesaplarla nereye kadar
    quote:

    Orjinalden alıntı: raven1974

    Arkadaşlar bildiğiniz gibi cam açma kapama butonları sadece sürücü tarafında 1 tanesi ışıklandırılmış son modellerde.Bütün butonların ışıklandırmasıyla ilgilenen,bunu yapabilen varmı aranızda varsa yardımlarınızı bekliyorum.Buna kafayı takmış durumdayım servisle bir yığın konuştum ama çok masraflı oluyor.





  • Cam açma kapama butonları işiıklandırması ile ilgili son durum şöyle arkadaşlar. Dün Hyundai Assan'ı aradım.Müşteri memnuniyeti ile ilgili bir bayana bağlandım ve durumu anlattım.Beni biraz beklettti telefonda ve verdiği cevap şu ki, evet söz konusu ışıklandırmanın yapılması mümkün fakat 900 ytl tutuyor. Telefonda dona kaldım.Sonra yaptıran arkadaşların olduğunu, bu kadar maliyetten kimsenin bahsetmediğini söyledim.Telefon numaramı filan aldı, konuyu araştırıp bana geri döneceklermiş.Şu ana kadar dönen olmadı.
  • ne bu be 900 ytl. kapıları komple mi değiştiriyorlar.. yani.

    söylenecek bişi bulamıyorum. YUUUUUHHHH.. utanmazlar.. 900 ytl nin nasıl kazanıldığını bilmiyorlar galibaa.

    Hyundai Assan eğer bu gibi tavrında devam etmekte sakınca görmüyorsa , ben bir daha bunların ürettiği araçlardan almam. kızdım artık yaa bu kadar da olmaz YUUUUUUHHHH...

    led değil onlar 4 tanesi 1 ytl o lambaların. 12 voltla çalışıyor. bildiğiniz bir parçacıya gidip kapı buton ampülü dedinizmi gösterecek size. herhangi bir havya ile lehimleyin işlem tamam. ters düz farketmez çalışır.

    (şahsen elektrik teknisyeniyim)




  • 900 ytl ne demek bence kesin yanlış anlamıştır konuştuğunuz kişi.Eğer gerçekten böyleyse yuh diyorum..ne bu ya kapıyı mı değiştiriyorsunuz? altı üstü iki ufak led.Hyundai artık eskisi gibi değil kendini geliştirdi diyoruz ama hala bu tür problemlerin olması çok kötü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.