Şimdi Ara

2007’nin Yazılım İhracatı Şampiyonu Nortel Netaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

     

     

     

     

     

     

    2007''nin Yazılım İhracatı Şampiyonu Nortel Netaş

     

     

    İnterpromedya tarafından bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen ''İlk 500 Bilişim Şirketi ve Türkiye Bilişim Pazarı Araştırması- 2007" sonuçlarına göre Nortel Netaş Yazılım İhracatı Kategorisi''nde birinci oldu.

    35 yıldır büyük bir kararlılıkla sürdürdükleri ArGe çalışmalarının ödüllendirilmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Nortel Netaş Genel Müdürü C. Müjdat Altay, ''Son iki yılda ArGe''de görev yapan mühendis sayısını iki katına çıkardık. Başlangıçta, 3 kişiden oluşan bir ArGe departmanı; çalışanlarının yeteneği ve gayreti, yönetim kadrolarının kararlılığı, Nortel''in Türkiye''ye inancı sayesinde 40 milyon dolarlık yazılım ihraç eden 1000 kişilik bir teknoloji merkezine dönüştü." dedi.

    Nortel Küresel Yüksek Teknoloji Operasyon Merkezi''nin faaliyete girmesinin ardından ise ileri teknoloji ihracatında önemli gelişme kaydedildi. Nortel Netaş''ın bu alandaki ihracatı 2007''de  42  milyon dolar olarak gerçekleşti. 

    Nortel Netaş Genel Müdürü C.Müjdat Bey, sertifikasını İTÜ Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Çağrı Eroğlu''ndan aldı.

     

     

    Nortel Netaş Hakkında             

    Telekomünikasyon alanındaki 40 yılı aşkın deneyimi ve güçlü ArGe kadrosuyla geliştirdiği yerli teknolojisini Nortel çözümleriyle bütünleyen Nortel Netaş, ses haberleşmesindeki liderlik ve deneyimini Internet ve veri iletişiminde sürdürmektedir. Şirket, servis sağlayıcılara ve kurumsal müşterilerine, katma değerli IP servislerini, multimedya ve ses hizmetlerini destekleyebilmeleri için Taşıyıcı Ağlar ve Kurumsal Ağlarla donatılmış iletişim altyapısı sunmaktadır. Nortel Netaş, yurt içinde başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, servis sağlayıcılar ile kurum ve kuruluşlar için ağ ve iletişim çözümleri ile modern iletişim altyapıları kurmaktadır.www.nortelnetas.com.tr

     








  • hmmm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.