Şimdi Ara

2006 Seat Ibiza 1.4 Tdi Stylance resimdeki hata kodları ile ilgili yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 2006 Seat Ibiza 1.4 Tdi Stylance aracımda aşağıda ki resimde olan hata kodları çıkmakta. Arıza ışığı yandıktan sonra bazen Turbo devre dışı kalıyor. Sanırım 17957 kodlu olan sıkıştırma basıncı regülasyon valfi denen şey N 75 valfi midir ? Daha önce bu hatayla karşılaşan olduysa tecrübelerini aktarırsa sevinirim :)

     2006 Seat Ibiza 1.4 Tdi Stylance resimdeki hata kodları ile ilgili yardım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet886 -- 26 Mart 2014; 10:15:40 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet886

    Merhaba arkadaşlar, 2006 Seat Ibiza 1.4 Tdi Stylance aracımda aşağıda ki resimde olan hata kodları çıkmakta. Arıza ışığı yandıktan sonra bazen Turbo devre dışı kalıyor. Sanırım 17957 kodlu olan sıkıştırma basıncı regülasyon valfi denen şey N 75 valfi midir ? Daha önce bu hatayla karşılaşan olduysa tecrübelerini aktarırsa sevinirim :)

     2006 Seat Ibiza 1.4 Tdi Stylance resimdeki hata kodları ile ilgili yardım!


    Hocam merhaba ,
    rican uzerine baktim konuna ama dizelden pek anlamam ben. o yuzden yorum yapamiyorum maalesef.
    kolay gelsin




  • ahmet886 kullanıcısına yanıt
    merhabalar.herşeyden önce n75 i değiştirmelisiniz.regülasyon valfi dediği o.turbo kesmesi bundan oluyor bu kesin.bir de mazot pompasının elektroniğinde bir sorun var.bu bir temassızlık da olabilir.pompacının bir bakmasında fayda var.son olarak kızdırma bujilerinden biri kesik muhtemelen.şimdi olmasa bile önümüz kışa girerken kesinlikle değiştirin.sabah zor çalışır.9 derecenin altında devreye girer ısıtma bujileri.ama sizin sıkıntınız öncelikle turbo kesmesi ise n75 i değiştirmeniz şart.fiyatı 100 lira civarında olması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 26 Mart 2014; 23:07:17 >
  • Rakipsiz Fırtına kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, N75 in fiyatını bir 0 eksik yazmış olabilir misiniz acaba yoksa 100 lira civarı mı ? :) Umarım 0 eksik değildir, diğer söylediklerinizi de yapacağım tekrar teşekkür ederim..
  • ahmet886 kullanıcısına yanıt
    rica ederim.evet 100 lira civarıdır.turbo değil ki bu meret 1000 lira olsun gelişmeleri yazarsanz bilgilenmiş oluruz.
  • Valfle ilgili sorunu güzel açıklamışlar, önce valfi değiştirip pompayı bi kontrol ettirin, sonra tekrar buji arızası verirse buji ile ilgili takım olarak değiştirin, maliyeti ucuzdur benzer sorunla karşılaşırsanız buji mi? Sorusunu elersiniz..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

    rica ederim.evet 100 lira civarıdır.turbo değil ki bu meret 1000 lira olsun gelişmeleri yazarsanz bilgilenmiş oluruz.


    Çok güzel bi haber bu, valla hocam bu dizel motorların saldığı korkudan (daha öncede tecrübe olmayınca) öyle düşünüyor insan ister istemez Bi kaç hafta sonra ilgilenebilecem bu sorunlarla sonrasında yazarım tabiki bu şekilde bi süre daha kullanmaya devam etsem problem olmaz sanırım zaten yaptığım günde 20 km. civarı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: brava 34

    Valfle ilgili sorunu güzel açıklamışlar, önce valfi değiştirip pompayı bi kontrol ettirin, sonra tekrar buji arızası verirse buji ile ilgili takım olarak değiştirin, maliyeti ucuzdur benzer sorunla karşılaşırsanız buji mi? Sorusunu elersiniz..


    Teşekkür ederim hocam bi kaç hafta bu şekilde kullanıp sonrasında yapacağım söylediklerinizi




  • Konuyu hortlatmis gibi olacağım ama arıza lambası olayı bende de var şu an. 1.4 TDI 2006 Ibiza. Ustam turbo basıncı vs dedi sanırım aynı problem sizinki ile. Konu 3 yıl olmuş ama hocam hatırlıyor musunuz ne yaptırdığınızı zamanında?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.