Şimdi Ara

2006 nissan almera tekna hb mi / 2004-2005 renault megane authentique hb mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok kararsız kaldım aslında ilk tercihim renault megane idi. fakat temiz güzel bütçeme uygun bir araç 1 haftadır bulamadım. birazda sabırsızlanıyorum.. ilanlara bakarken 2006 nissan almera tekna hb 95000 km. gördüm ve baya hoşuma gitti. kafam iyice karıştı. nissanın yakıtı filan nasıldır yedek parça sorunu varmıdır. kullanan ilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. 2-3 yıl binerim aldığım araca kısmetse sizce ne yapmalıyım temiz bir megane aramaya devam mı edeyim yoksa bu nissan alınıp sorunsuz binilecek bir araçmıdır ??



  • nissan almera nın megane göre piyasası zayıf olduğundan fiyatı uygundur ama meganeyi performasnsı 2.eli parcası vs. diye önerirken bu günden sonra önermiyorum. Bir arabanın can damarı olan denge kolları meganenin plastik olduğıunu duyana kadardı her şey almera daha kaliteli ve sağlamdır kat kat meganeden. Meganenin ön iki çamurluk plastiktir.TERCİHİNİZ ALMERA TARAFI OLSUN.
  • Megane tavsiye ederim.Macera aramayın bence.
  • 6yıl Almera sürmüş biri olarak meganı araba diye almam. Tabi Almera temiz ise.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeTeN

    6yıl Almera sürmüş biri olarak meganı araba diye almam. Tabi Almera temiz ise.

    baktığım almera 2006 1.5 tekna. 95000 de benzinli ve az bir lokal boya var sadece ön tampon değişik. bayan arabası. tramerde ufak birkaç kazası görünüyor. cüzi miktarlarda. tercihimi almeradan yana kullanacağım galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.