Şimdi Ara

2006 ford focus gösterge paneli sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi gunler. Bende 2006 model 1.6 dizel trend paket ford focus var. Gosterge paneli ile ilgili bir sorunun var. Bazen el freni ikaz isigi hava yastigi ikazi ve emniyet kemeri ikazi yanip sonuyor. Herzman olmuyor. Ayni anda yaniyorlar. Son zamanda siklasti. Bu ikazlar yandigi zaman arabanin bazi elektrik aksamlari da calismiyor. Ornegin diger camlari acip kapatamiyorum. Genel bir elektirik aksami sorunu gibi. Sizce ne yapmaliyim. Ayrica aracta roodstar marka navigasyon lu teyp var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Akünüzün durumu nedir? Kaç senelik? Değişme zamanı gelmişe benziyor gibi geldi bana.
  • Birazdan bakacağım aküye. Ancak marş basmada filan sıkıntı yoktur. Dun uzun yol yaptim Elfreni havayastigi ve emniyet kemeri ikazi resmen dans ediyor bir yaniyor bir sonuyor. Umarım sadece akudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün baya bir dolaştım. Öncelikle aküyü õlçtürdüm. Kapalı açık her türlü test ettiler. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Şarj dinamosu da sağlam. Sonra araç bilgisayara bağlayarak hata kodlarına baktılar yine temiz. Sonra gösterge paneli sökülüp bakıldı. Yine birşey yok. Sonra beni elektronik ustasına yolladı. Bana dediği şu. Daha önce gösterge paneli ile oynanmış. Ben düzelttim dedi. Ancak 1 saat sonra yine aynı sorun çıktı. Yani paralar boşa aktı gitti. Sanırım servis yolu gözüktü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.