Şimdi Ara

2006-2011 civic cam fiyatları bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, evin arkasında park halinde duran arabaya iyi aile çocuğunun biri taşı çarpmış ön cama ve tam şöförün karşıya baktığı yerde nokta bir çatlak oluşmuş. canımı çok sıktı. ön cam fiyatları nedir bilgisi olan var mı? serviste yaptırsak ne kadar olur, çıkma parçacılardan sipariş versek ne kadar olur ve sanayide orjinal gibi taktırabilir miyiz? kasko servisi karşılar mı?



  • nuriciftcioglu kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Kasko karşılıyor, yılda sadece 1 cam değişirse hasarsızlık da bozulmuyor.

    Çatlakları tamir eden bir yer de var.http://www.glasweldturkey.com/index.html
  • teşekkürler, ebaydan bunların yaptığı işin amatörü olan bir cam tamir kiti sipariş ettim.cam tamir kiti bakalım gelsin de deneyelim nasıl olacak, kaskodan cam hakkımı da sonraya saklayayım diyorum, neme lazım iki gün sonra başka bir şey olur, hakkımız dursun şimdilik bir kenarda dimi ama.




  • nuriciftcioglu kullanıcısına yanıt
    Bu tamir kiti nasıl çalısiyor.kullanımı kolay mi? Benimde on camda catlak değil ama tas izi var onu da giderir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar. meddah bey izlediğim videolara göre çok basit bir mantık ama işe yarıyor. eğer linke tıklayıp malzemeyi gördüyseniz yuvarlak kesimli ortası delik kırmızı çift taraflı bir bant var. bunu deliği ortalayarak çatlağın üstüne yapıştırıyorsunuz, iyice bastırıyorsunuz, üst kısmına da boru şeklinde çıkıntısı olan plastik parçayı yapıştırıyorsunuz, çatlağın üstünde sızdırmaz bir küçük kap meydana getirdik yani, sonra paketin içinden çıkan crystal resine denilen, kristal reçine artık nasıl bir madde bilmiyorum, heralde kuruyunca camlaşıyor bunu döküyorsunuz o küçük deliğe, sonra şırınga kapalı halde o tıpaya somunlu zaten çevirerek takıyorsunuz ve şırıngayı çekiyorsunuz, kendini değilde o pistonunu :) (türkçem yetmedi açıklamaya, dr. bir arkadaş varsa anlatsın:)) neyse çekince camın o kırığında bulunan havayı vakumlamış oluyor ve havanın yerine yavaş yavaş bu reçine geçiyor, sonra şırıngayı itiyorsunuz, busefer reçinenin giremediği yerlere girmesi için basınç yapmış oluyosunuz, camın altından baktığında tüm çatlak dolmuşsa ve tamamen kırık gitmişse bırakıyoruz, 20 dk falan bekliyoruz, hala varsa şırıngayı çekip itme işlemini tekrar tekrar tekrarlıyoruz, 20 dk sonra bantı falan söküp kalan pürüzün üstüne tekrar reçine döküp beyaz kare şeklinde naylonu kapatıp bekliyosunuz ki üst katman cam gibi olsun, sonra o da kuruyunca çıkartıp, çapaklarını bıçakla kazıyoruz.
    ebay da daha pahalı olanları falan var, car glass repair, ya da car windshield repair kit falan yazınca çıkıyor. oradan bakabilirsiniz daha profesyonelini isterseniz, hani camınızdaki kırık büyüktür belki diye diyorum.
    videoda adamlar yaparken, örneğin taş çarpmış ve camı 50 kuruş büyüklüğünde oymuş, bu kırığı önce elmas uçlu dremelle iyice temizledi, sıvının giremeyeceği alanları yoketti yani, başka biri tığ gibi birşeyle yada ince uzun bir iğne gibi birşey parçaları temizledi sonra oraya hava tuttu sildi falan, sonra bunu uyguladı.
    ben en ucuzunu sipariş ettim, hatta daha çinli kardeşimiz kargoyu göndermemiş, bastım fırçayı bugün mesajla, özür dileriz dedi, 1 dolar para iadesi yapalım affedin dedi, tamam dedim, :D




  • nuriciftcioglu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim açıklayıcı cevabınız için.zahmet oldu size de...tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.