Şimdi Ara

2006-2007 Mondeo TDCİ Hakkında Bilgisi Olanlar.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49
Cevap
3
Favori
42.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar santa fe yi satıp tekrar mondeo ya döneceğim sanırım..1-2 araç buldum ..1 tanesi triptonik diğeri manuel...triptonik durashift şanzuman kaç ileri vitestir,5 mi 6 mı?bir yerde 5 okudum bir yerde 6 ileri...yakış tabiki manuele göre fazladır ama yaklaşık olarak nedir?birde yine triptonik vitesli araçta otomatikte yada manuelde kullandığınız zaman içeri motor sesini ne kadar alıyor,gaza basıldığında özellikle motor ve yol sesi kabul edilebilir düzeydemi,zira otomatikte devamlı vitesi kendi değiştirdiği için motor sesini merak ediyorum?manuel vitesli araçlarda motor sesini nederedeyse hiç almıyormuş ama ben triptonik teki durumu merak ediyorum..zira santafe satılır satılmaz hemen listemdeki 1-2 araçtan birini ziyarete gideceğim...durum az da olsa acildir yani...kullanan bilen arakdaşlar cevap verirse çok memnun olurum..iyi forumlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 11 Temmuz 2010; 11:02:33 >
  • Durashift'ler 5 ileri otomatik (güncel kasa Mondeo'larda 6 ileri durashift var).

    Otomatik olanlarda motor sesinin daha fazla olacağını hiç sanmam. Motor devri 3000'i geçince hafiften ses gelmeye başlıyor. Durashift vites değişimimi 3000 gelmeden yapıyordur.

    Manuel'e göre şehir için 1-1.5 litre civarı fazla yakıyor diye biliyorum. Uzun yolda ise tüketim farkı daha da az olur...
  • barş bey teşekkür ederim..bizim santa fe satılmadan araçlardan biri gitti,füme rengi idi çok moralim bozuldu.2006 53 binde boya dahi yok..28 bin e gitti..valla üzüldüm..neyse artık nasip..önce benim araç ondan sonra mondeo nasipse..
  • kardeşim öncelikle mondeo yu kesinlikle tavsiye ederim
    yaklaşık 20 araç aldım şimdiye kadar
    kullandığım en güzel en seri en klas arabadır. 2003 benzinli mondeomu sattı 2008 civic aldım Attan inip eşşege binmiş gibi oldum .hemen satıp şuan 1 ay oldu 2. mondeomu aldım . 2006 tdci ghia keşke daha önce alsaydım valla. yakıtı 1.6 motorlardan az şehir içi dizel triptonik 30 krş yakıyor. şehirler arası daha deniyemedim. ama en kısa zamanda denicem.
    arabada yok yok ne ararsan var. konfor 10 numara kullanırken sanki tank gibi güvenli geliyor . ve çok rahat
    al sende kesinlikle pişman olmazsınız. yanlız 28 çok pahalı
    en fazla temiz se 25/26 ver
  • araba kesinilikle çok iyi motor olarak rakipsiz özellikle torq oranında camları büyük passat gibi karanlık değil haliyle bakış açısı da büyük ses sistemi piyasadaki en iyisi mondeo sağlam ama yedek parça kazık mesla GHİA amlemi düştü fatura 54 tl aman ayna mı kırldı 500 tl ama çok rahat rüzgar sesi pek yok 240 a bile dayasanız bile gürültü az 160 lada giderken aynı gibi sessiz Xenon far çok iyi olmus (ama xenon kullanınca halojen falı araba kulanmak güç oluyor) ama 2. el fiyatı çok düşük en az 35 40 olmalı öncamlarda arkadaki gibi tel var (görünmüyor ) cruse control otomatik silecek falan ama 2. eli çok düşükl net e passat yasssanız 200 tane araba çıkar mondeo yazsanız 30 çıksa şansınıza ama şehir içi arabası değil gaza basmayınca çok yakıtyor ama basınca rahat




  • s.a arkadaşlar, yardımcı olur musunuz?
    bi araç varhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-skoda-bayiden-orjinal-boya-yok-satlik-mondeo-ghia-otomatik-113926941/detay bu aracın yazıldığı gibi kmsi 141 değil 200 civarı. bir de teybi bozuk ve motrun yaglamsında sıkıntı var biraz üfürüyormuş. sizce bu haliyle alınır mı bu araç. yardımlarınız için teşekkür ederim




  • Araçta boya yok yazmışlar doğruysa iyi . aracın masraflarını fiyattan düşersen araç alınır.
  • Merhaba arkadaslar,

    2006 focus 1.6 otomatik benzinli aracimi sattim. Kasasini cok begendigim mondeo almayi dusunuyorum. Hatta buldum ve bir iki gun icinde almis olacagim. Yakit konusunda cekincelerim var.

    2008 mondeo otomatik 2.0 TDCI titanium sahipleri varsa ne kadar yaktigi konusunda bilgi verirlerse sevinirim.

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar..
    Fiyatı ve buna karşın sunmuş olduklarını kıyaslayınca, bende müthiş bir 2006-2007 mondeo ghia düz vites alma isteği oluştu. Kısmetse bu ilk arabam olucak.. Çevremdekiler 2.0 ve kmsi (genel olarak 100.000 üstü olduğu için) bu arabadan kaçınmak gerek deseler de, eğer temizini bulabilirsem bana çok masraf çıkarmadan uzun ve çok keyifli bir birliktelik olacak gibi görünüyor.
    Zira kıytırık bir corsa'ya bile 25-30 arası vermektense, paşa paşa mondeo ile gezmek bana daha mantıklı görünüyor.
    Şu anda mondeo kullanmakta olan arkadaşlarımız varsa, bu hususta kendi kullanıcı deneyimlerini de bizlerle objektif bir şekilde paylaşırlarsa çok makbule geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.