Şimdi Ara

2004 VW BORA MI ? 2005 FORD FOCUS MU(SEAT TOLEDO ALINDI) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
15.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2 gun ıcerısınde bu ıkı arabadan bırısını alıyorum sızden fıkırlerınızı beklıyorum

    2004 Bora 62.000 km de orjınal 23.000 ytl
    2005 Focus collectıon 75.000 km de orkınal 20.000 ytl

    Bu ıkı araba arasında kaldım alınırsa LPG uygulanacak.Beklentılerım En az 3 yıl bınılecek kıldan tuyden seyler ıcın servıse yolum dusmuyecek cukurlarda tıkırtı sesı yol sesı gıbı sınır bozucu seyler yasatmıyacak.

    Yorumlarınız karar vermeme destek olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rochss -- 24 Mayıs 2008; 10:43:06 >



  • senin işini bora görür dostum
  • Benım de aklıma bora yatıyor ama arada 3 bın ytl gıbı fark var.Bora 23.000 edermı sızce?
  • hasarsızsa tabiki eder tabi bu fiyata boranın pacific modelini alabilirsiniz comfort sa eğer hiç kaçırmayın derim
  • Borada kronık bır sorun var mı?Olduya satmaya kalksam cok ugrastırır mı?
  • Burada seçimim Bora'dan yana olurdu.Bora Comfortline mı? Pacific mi?
  • Pacıfıc modelı
  • biraz daha fiyat kırılırsa bora derim bende
    daha yumuşak bir sürüşe sahip vede içi bence focusa göre daha keyifli
    ama genel anlamda eşit araçlar
    belki ghia olursa focusta bakılabilir
    ama hangisi olursa olsun bence iyi bir seçim olur
  • Arkadaslar zor bır ıkılemdeyım aılemde focus da var 2008 jetta da ama focusau az cok bılıyorum ama bora hakkında pek bılgım yok.Jetta da kı kullanım zevkını verır mı.Yarın arabaya kapora vermeye gıdıcem fıyat son kesınlıkle ındırmıyor.Arabanın 4 lastık yenı bakımdan yenı cıkmıs o yuzden.+Arabada goruntulu park sensoru var.
  • Fiyatlar değilde.
    Araçların durumları önemli kanımca.
  • boranın artıları 1.frenleri çok iyi 2.içeriye çok ses almaz.3.motoru sorunsuzdur. eksileri ise...1.2000 motor gibi yakar yaktıgının hakkınıda vermez.hantaldır yani.2.vitez topuzunun etrafındaki plastik aksam dizini dokundukça gıcırdan insanı sinir eder.3. vites geçişleri çok kötüdür.ben 2 ay dayanabildim 2001 bora comfortline a.sattım 2001 model mondeo aldım.inanki 50 milyonluk benzinle 10 km daha fazla gidiyorum ayrıca yol tutuş ve amartüsörleri kesinlikle daha iyi fortların.bence hiç vw grubuna bulaşma
  • Bence üretimi bitirilmiş ve hantal, çok yakıt tüketen bir araca 23000 verilmez verilse de zaten boranın focusa göre tek üstünlüğü belki biraz endüstriyel kalite ve uzun yol konforudur. Ama sürüş dinamikleri, yedek parça, ikinci el, performans, yakıt konularında focus boradan her zaman öndedir. Bora Pacific ise zaten focus comforttan donanım farkı yok. Bence focus daha mantıklı ancak 2005 model bir aracın kmsi biraz yüksek. Daha düşük km li focus 2004-2005 20000 e bulunabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n a v y_35 -- 24 Nisan 2008; 23:15:21 >
  • Ford focus
  • birde en komigi yol bilgisayarında benzinle gidebilecegin yolu degilde gittigin yolu gösteriyor bora.sanki ben gittigim yolu bilmiyorum.bana arabanın depodaki benzinle götürebilecegi yol gerekli.ayrıca check control yok.mesela kapılar açık iken ,stop lambaları bozuk iken uyarı vermiyor .hakkını yemeyelim bagaj açık iken uyarıyor...sokakta birisi önünüze çıktı hani kornaya basayım desen zor.bayagı bir güç harcaman lazım ses çıkması için.emin ol yoldaki çukurları foCUS TAN DAHA ÇOK HİSSETTİRİR.özellikle comforttline modeli.
  • 23.000 çok yani deymez bence...O fiyata alınabilecek çok daha güzel arabalar var.Seçim sizin...
  • Arkadaslar ılke 5 mesaj bora dıyor daha sonra focus denıyor aklım karısıyor.yolbılg. konusunda da sun soylemek lazım focusda yol bılgısayarı dıye bırsey bıle yok...Mesela bora cukurları hıssettırmez dıyorlar yıldırım arkadasım hıssedersın dıyor.Neden celıskılı cevaplar gelıyor.Madem bu ıkı araba alınmaz baska bır alternatıf soyleyın.
    Kımse toyota honda al demesın ofıyata her yerı boyalı arabalar var.Fıyatlar ucmus
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rochss

    Arkadaslar ılke 5 mesaj bora dıyor daha sonra focus denıyor aklım karısıyor.yolbılg. konusunda da sun soylemek lazım focusda yol bılgısayarı dıye bırsey bıle yok...Mesela bora cukurları hıssettırmez dıyorlar yıldırım arkadasım hıssedersın dıyor.Neden celıskılı cevaplar gelıyor.Madem bu ıkı araba alınmaz baska bır alternatıf soyleyın.
    Kımse toyota honda al demesın ofıyata her yerı boyalı arabalar var.Fıyatlar ucmus


    Vw grubu araçlarını diğer rakiplerinden ayıran tek belirgin özelliği süspansiyon konforudur. Çok sessiz ve sarsıntısızdır bunun yanında golf 4 ve boraların sürüş dinamikleri hep eleştirilmiştir yani yol tutuşta focus ve astradan sonra gelir. Çukurlu yollarda da en konforlu araçlar da vwlerdir.

    Focusun da en belirgin özelliği karmaşık çok kollu arka süspansiyonuyla diğer bağımsız süspansiyon kullanan modellerden daha iyi bi denge sunar. Yani yol tutuş için diğer markalar sert süspansiyon uygularken (örn astra) focus vw kadar olmasa da konforlu ve dengeli bir sürüş sunar. Bence de bi sürücü için en önemli şey budur.

    Ayrıca corolla ve civicte haklısınız astronomik rakamlar var sırf sorunsuz, elektronik aksamı çok iyi, teknolojisi iyi, motoru performanslı diye sürüş dinamiği, güvenliği ikinci planda olan japonlara para verilmez hele hele o rakamlar hiç verilmez. Ayrıca ben hep şuna inanırım; her araç sorunsuz diye bişey yoktur. Sadece arıza istatistiklerinde corolla öndedir ama otomobil şanstır biraz da 307 bile bi corolladan az sorun çıkarabilir.

    Fiyat fayda endeksini en iyi sunan araçlar bence focus ve astradır. Ben şahsen 8v motorlu vw markalarını almam.




  • Bora 16 v 105 hp motora sahıp
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rochss

    Bora 16 v 105 hp motora sahıp


    Doğru özür dilerim 2004 model bora demişsin. ancak testler de göstermektedir ki 16v 105 hp motor 8v ye bir üstünlük gösterememiş (yakıt, performans) ve 8v motor dayanıklılığını da ispat ettiğinden üretimine devam edilmiştir.
  • Focus teknolojik olarak daha üstün bir araç. Dezavantajı donanım eksikliği. Boranın avantajı da VW olması ve konforu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.