Şimdi Ara

2004 model renautl megane 15000 tl alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugün megane gördüm. 2004 model 15000 tl dedi. Araç kazalı bazı parçaları değişmiş. Ne diyosunuz. ayrıca ben aracı renault servisine götürsem. motor ve kaportadaki herşeyi öğrenebilir miyim. şimdiden teşekkürler



  • servise göster öğrenmek istediklerini sor araç hakkında daha mantıklı karar verebilirsin.

    ama ciddi birşeymi olmuş anlamadım 15 bin baya düşü bir rakam..
  • Aracı görmeden kesın bir yorum yapamayız zaten Aklınızdakı soruları servise sorup öyle değerlendirmelisiniz
  • ciddi birşeymi olmuş bilmiyorum. adam araba bu. diyor. tavanda boya yok dedi. komple boyalı değil.servistekiler motor arızalarını anlayabilirlermi. bir de 15000 tl ya aldığım zaman megane ı satışım ne olur. satmayı düşünmüyorum. ama satışı nasıl olur. bende de 93 model tempra var. kazalı komple boyalı. takasa giricem. nasıl olur sizce
  • Ben aldım 2004 1.6 16V HB 110.000 kmde servis bakımlı sadece sağ ön çamurluk ve kaput değişmişti şasilerde felan bişi yok. Ayrıca hava yastıkları sağlamdı. Sol iki kapı, sağ arka kapı'da boya vardı 15.500 aldım. Benim dediğim şeyler gibi arabanın gidişatını engelliyen bişi yoksa şasilerde ve tavanda bence alınır. Tabiki motor şanzumana felanda baktırmak gerekir.

    @musti05 yetkili servise git herşeyini bulurlar en basitinden kaskodan sorgulatırlar neresi değişmiş diye. Megane ailesinin her zaman 2.eli iyi olmuştur buna şüphen olmasın. Ben aldığım aracı kâr ile sattım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTReMee -- 30 Mayıs 2009; 20:51:55 >
  • Aracı almadan servise götür yürüyen aksamında sorun olup olmadığına iyice baksınlar eger yürüyen aksamında bir problem yoksa, kaza'da yüreyenine bir zarar gelmedi ise fiyatı çok uygun alınabilir.. 2004 model meganlar şu sıra 23'den aşagı yok ama bilmiyorum alacagın arabanın donanımı ne seviyede.. Senin tempra'yıda megane'ı satan adam alırsa güzel olur kaça istiyorsan verirsin adama daha düşük bir araç lazım ise.. Meganı aldın sayki satıcan hasar durumuna göre fiyat kırarsın alan elbette çıkar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ExTReMee

    Ben aldım 2004 1.6 16V HB 110.000 kmde servis bakımlı sadece sağ ön çamurluk ve kaput değişmişti şasilerde felan bişi yok. Ayrıca hava yastıkları sağlamdı. Sol iki kapı, sağ arka kapı'da boya vardı 15.500 aldım. Benim dediğim şeyler gibi arabanın gidişatını engelliyen bişi yoksa şasilerde ve tavanda bence alınır. Tabiki motor şanzumana felanda baktırmak gerekir.



    18 yasinda birine gore bayagi sik arac alip satiyorsun, meslek olarak yaptigin belli.

    alici veya saticilar guven sorunu yasamiyor mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emtue


    quote:

    Orjinalden alıntı: ExTReMee

    Ben aldım 2004 1.6 16V HB 110.000 kmde servis bakımlı sadece sağ ön çamurluk ve kaput değişmişti şasilerde felan bişi yok. Ayrıca hava yastıkları sağlamdı. Sol iki kapı, sağ arka kapı'da boya vardı 15.500 aldım. Benim dediğim şeyler gibi arabanın gidişatını engelliyen bişi yoksa şasilerde ve tavanda bence alınır. Tabiki motor şanzumana felanda baktırmak gerekir.



    18 yasinda birine gore bayagi sik arac alip satiyorsun, meslek olarak yaptigin belli.

    alici veya saticilar guven sorunu yasamiyor mu?



    Güven sorunu derken bizim aracı aldığımız yerler belli sattığımız adamlar belli. Zaten sattığımız kişiler genellikle tanıdıklar eş-dost bizden daha önce alışveriş yapan kişiler. Kaldıki ben tek başıma yapmıyorum bu işi dedemle yapıyoruz. Benim 1 aracım var sadece.




  • Fiyatı bedava ama kazalı ve boyalı araç alınmaz ülkemizde böyle... İleride satmak istediğinde kimse kolay kolay yanına yaklaşmaz. Daha düşük modellere bak istersen. Sırf modeli yüksek diye alınmaz... Ama illaki alacağım diyorsan özel sevise baktır, yetkili servisler sana değişmesi gereken motor parçaları kaça tutacağı konusunda ayrıntılı bilgi vermeyebilirler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ahmetergin35

    Fiyatı bedava ama kazalı ve boyalı araç alınmaz ülkemizde böyle... İleride satmak istediğinde kimse kolay kolay yanına yaklaşmaz. Daha düşük modellere bak istersen. Sırf modeli yüksek diye alınmaz... Ama illaki alacağım diyorsan özel sevise baktır, yetkili servisler sana değişmesi gereken motor parçaları kaça tutacağı konusunda ayrıntılı bilgi vermeyebilirler...


    Arkadaşım sen gidip o araca orjinal araç fiyatı çekersen tabiki satılmaz ama zaten alırken uygun almışsın satarken aldığın paraya satsan bile bindiğin yanına kâr kalır. Tabi aracı görmedim bilmiyorum şasilerde tavanda oynama varsa tabiki o biraz yorucu olur satarken. Kapılar, Ön Çamurluk, Bagaj kapağı okadarda önemli değil satarsın illa.
  • extremee ben de aracı alıp binmek istiyorum aslında. tabi satarken 15000 aldıysam 14000 satsam iyi bana göre. ancak adama sordum hava yastıkları sağlam tavanda boya yok dedi. tabi genede baktırıcam. açıkcası benim arabayı alırsa cazip geliyo. ziledeyim bu fiyata alacağım europa, clio olur ancak.sen de daha önce aldığın için görüşlerin benim için önemli.servis ne kadara bakar acaba biliyor musun? pazartesi bir servise göstericem.
  • yetkili servise göster özel değilde.ve tempradan hızlı bir şekilde kurtul..
  • arkadaşlar arabayı götürdüm servise. 6000 parça tutarı dediler motor ve yürüyenine. araç ful sunroofluydu o da çalışmıyor eğer doğruysa 4000 tl ya yapılıyomuş yenisi. elhasıl çok iyi oldu. 50 tl gitti ama büyük bir dertten kurtuldum. yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: musti05

    arkadaşlar arabayı götürdüm servise. 6000 parça tutarı dediler motor ve yürüyenine. araç ful sunroofluydu o da çalışmıyor eğer doğruysa 4000 tl ya yapılıyomuş yenisi. elhasıl çok iyi oldu. 50 tl gitti ama büyük bir dertten kurtuldum. yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.



    Valla gerçekten büyük bir masraftan kurtulmuşsun böyle bir araç tabiki alınmaz heralde adam kaza yapmış sadece kaportasını toplatmış nasılsa görünen bu tarafı diye. O yüzden araç alırken illa anlayan birine baktırmak lazım öyle biri yoksa tabiki servis. İnşallah kafana göre bi araç bulursun




  • Bundan sonra sırf modeli yüksek diye kazalı boyalı araç bakmassın. Geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.