Şimdi Ara

2004 MODEL 3.16 BMW Tİ COMPACT HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    bir araç var bmw 2004 model Tİ Compact 156.000 km'de araç full. araçta kaza ,değişen parça yok. yalnızca bel altı lokal boyaları var. Sizce bu km'de araç alınırmı. düzgün bir ekspertiz tabik yaptıracağım BMW özel servisinde. fakat sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istedim. fiyat olarakta 23.700 TL fiyatı var.

    Değerli yorumlarınızı ve düşüncelerinizi lütfen esirgemeyin.

    Teşekkürler.



  • yorum yokmu arkadaşlar ?
  • 0-100'ü yarım saat olan bi arabayı napıcan
  • hibo12345 H kullanıcısına yanıt
    Dostum merhaba,

    Bende 2 ay kadar önce 2003 e46 3.16i aldım. Biliyorsun ki 3.16ti compactlarda da aynı 116hp lik motor var. Evet bazı arkadaşların dediği gibi performans olarak pek birşey beklememek lazım ama araç gayet iyi, konforlu ve prestijli. ti compactların en büyük sıkıntısı o aracı elinden çıkarman tekrar zor olacaktır. O yüzden uzun süre binerim diyorsan aracı çok iyi inceleyip, herhangi bir problemi yoksa almanı öneririm. Gayet keyifle bineceğine hiç şüphem yok
  • M paket değilse almayın bence, 2 el olarak zayıf gözüksede kısmet işi, 2. günü satılan 3.16ti biliyorum :)
  • raamiz R kullanıcısına yanıt
    Dostum haklısın şans işi satılması tabiki, ama sahibinden.com a bakarsanız piyasasının çok altında fiyatları olmasına rağmen 4-5 aydır satılmayı bekleyen çok fazla compact var. Maalesef Türkiye'de pek tutulmadı. Ama bana sorarsanız, UZUN SÜRE BİNİLECEK İSE alınması mantıklı, ama "ben biraz kullanıp hevesimi alıp satabilirim" diyorsanız tekrar uyarıyorum gerçekten zorlanırsınız veya aldığınız fiyatın çok altına satmak durumunda kalabilirsiniz. Onun dışında aracı zaten biliyorsunuz gayet memnun kalırsınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.