Şimdi Ara

2004 Marea liberty ile ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar size iki soru sormak istiyorum 2004 marea liberty aracım ile ilgili, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    1-) Araç ile seyir halinde iken el freni inik olmasına rağmen el freni ikaz lambası(!) yanıyor nedeni ne olabilir acaba?
    2-) Aracımın sol arka geri vites lambası yanmıyordu elektirikçiye gösterdim, bana araçta sol arka tarafta geri vites lambasının olmadığını onun yerine sis lambasının olduğunu, sağ arka tarafta ise geri vites lambasının olduğunu sis lambasının olmadığını söyledi. bana pek inandırıcı gelmedi kullanan veya bilen arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?



  • aracınızın hemen fren hidrolik seviyesini kontrol edin biyerlerde kaçak olabilir hidrolik seviyesi düşünce el freni lambası yanar el freni müşüründe bir problem yoksa tabi müşürde arızalı olabilir ama fren hidroliğini ilk olarak bakın tamamen boşalırsa kötü olabilir,umarım müşürdendir diğer mevzu ise mantıklı çoğu araçların sis lambası ve geri vites lambası tek olur biri sağda,diğeri solda doğrudur saçma bir durum değil bu
  • Öncelikle; fren ikaz ışığı yanıyorsa fren hidrolik seviyesini kontrol etmeniz gerekiyor. eğer seviyede bir sorun yoksa el freni telini ya da ABS kafalarını temizlettirin ( gerçi ABS ışığı yanmıyordu).
    Diğeri ise bizim araçlarda bir adet geri vites lambasi var, Aslında bir çok araçta bir adet bulunmakta, elektrikçi usta doğru söylemiş.. Liberty lerde bir adet geri vites lambası bir adet de sis lambası vardır.. İlk aldığımda da bir çok kişi bana geri vites lambalarından biri yanmıyor demişti
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim, kontrolleri yaptıracağım ilk iş olarak.
  • sonucu bilidir sorun nedenmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.