Şimdi Ara

2004 Corsa easytronic cdti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar biraz forumda aradım ama tam cevap bulamadım.

    2004 cdti corsaların kaç tane paketi var allah aşkına bi tutturamadım her arabada başka bir şey var.. şimdiye kadar cosmo, silverline, njoy buldum bir de bunlara artı olarak spor paket var.

    Birisi bana bu modellerin dış görünüş, iç tasarım ya da her neyse işte farklarını yazabilir mi ? hiç olmadı en iyi paket hangisi o'nu bile anlamadım birinde cd çalar var diğerinde yok birinde çelik jant var diğerinde yok ama bir standart yakayalamdım açıkcası kafam acayip karıştı.. Spor paket gelince ne oluyor mesela.. gitti kafa :)

    tşk ler cevaplar için şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktcm -- 11 Aralık 2007; 0:49:35 >



  • 2004 cdti larda esentia njoy njoy spor paket ve cosmo donanımlar vardır. silverlinelar kasa biterken 2006 da çıkmıştır.
    esentia kel arabadır. ama diğer rakiplerinin aksine abs falan içerir.
    njoy la birlikte spor ön koltuklar geliyor ayrıca benzinli versiyonlarda 14" jant gelmekte. dizellerde zaetn esentiada da 14" jant var benzinli esentia da 13" jant var. spor paket aldın mı o yıllarda cd çalar + çelik jant gelmekte.jantlar 15" 185/55/15tir.. cosmo ise serinin en üstü. xenon far opsiyonu alınabilmekte. otomatik kliması var. sis farı var. 2005 model yılından itibaren njoylarda mp3 player standart. spor pakette cd çalar+jant yerine jant+sis farı gelmekte. sunroof njoydan itibaren alınabilmekte.
  • öncelikle tşk ler.

    benim anladığım 2004 cdti easytronic bir arabada paket nedeniyle cd çalar varsa çelik jantta olmalıdır. ve bu paketin adı njoy spor pakettir.

    fakat ben bir araba buldum, cd çalar var jantlar çelik değil. şöyle olabilir mi, njoy pakette cd çalar vardır, njoy spor pakette cd çaların yanına çelik jantta geliyordur. ya da essentia da cd çalar olabilir mi acaba.
  • esentiada cd çalar olma şansı var. njoyda da olabilri. ekstradan bir paket vardı konfor paketi olabilir. 2004ün sonlarıysa njoylarda cd çalar mp3 özellikli olarak gelmiş olabilir. 2005 model yılıyla standart oldu njoyda mp3 player ama 2004ün son partileride 2005 donanımıyla gelmiş olabilir.
  • peki dış görünüş ya da iç dizayn açısından farklar var mı acaba.
  • dış görünüş esentiada aynalar kapı kolları bagaj tutmacı gövde rengi değil. kapılardaki ve tampondaki koruma çıtalarıda gövde rengi değil. enjoyda kapı kolları ve bagaş tutmacı gövde rengi oluyor. cosmoda hepsi gövde rengi ekstra olarak plakstik marşpiyer var. tabi jantları da farklı modellerde.
  • tamam.. çok teşekkür ederim tüm cevaplar için gerçekten çok makbule geçti..
  • rica ederim bende daha önceleri 2005 corsa cdti enjoy spor paket vardı. ondan çok hakimim arabaya:) hala arasıra çıkıp kullanmak ilginç gelio.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.