Şimdi Ara

2004 alfa 147 alıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce megabe hb arabamı sattım ve 1 aydır araba arıyorum astra,golf,307 gibi arabalara bakıyordum ama yıllardır içimde olan alfa sevdası ağır bastı ve artık herşeyi göze alıp alfa almaya karar verdim. Zaten alfa aklımda olduğu sürece, diğer baktığım arabaların hiçbiri içime sinmiyordu. Uzun süredir araştırıyorum ve sonunda bir tane 147 buldum.
    2004 model 1.6 TS Distinctive , 80.000 de tek el kullanılmış siyah renkde görünüşde ve konuştuklarıma dayanarak temiz gibi duruyor, illaki baktırıp öyle alacağım. Arabanın çizikden dolayı bel altı boyalı ve fiyattada anlaştık. ( 18.500tl )
    Alacağım arkadaş, 147 ler tüpde sorun çıkartıyor bende 2-3 yere sordum taktırma sorun olur dediler taktırmadım dedi bana ama ben benzinde binecek kadar zengin değilim :) illaki alır almaz tüp taktıracağım. Tüp taktırıp kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim, birde ne marka taktırmalıyım sizce.
    Birde ben Konya da yaşıyorum, burda alfa kullanan pek insan yok :) şimdiye kadar 2 tane 147 gördüm onun dışındada yok sanırım. Parça fiyatları nasıldır, servisine fiat bakıyor diye biliyorum, ne kadar anlıyorlar ve istekleri karşılayabiliyorlarmı vs vs.
    biraz uzun oldu ama kafamı kurcalayan bu sorulara burda cevap alabileceğim birisi olmadığı için konu açtım.
    şimdiden teşekkürler







  • arkadasımın 147 sınde tup var benzınlı gıbı gıdıyor hıc bır problem yok brc taktırırsan problem olmaz 156 ve 147 aynı motor sinan abının 156 sındada tup var deneyımlerını aktarır.hayırlısı olsun sımdıden kazasız belasız insallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.