Şimdi Ara

2003-2009 Cerato Arıza Paylaşımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2003-2009 arası Cerato arıza ve çözümlerini burdan paylaşalım. Böylece araç sahibi arkadaşlara yararlı olabilir. Bulunması da kolay olur.



  • Bende 2008 Dizel CRDI vardı 350 bin km ye kadar kullandım arıza yapmadı ama sizlerde belkı sıkıntı olduysa paylaşınız. Benım kı yenı makyajlı kasadandı. Triger zincirli 340 binde ben değiştirmiştim. Diğer kayışlar var onları 70-75 Binde 1 defa değiştirseniz yeterli olur sanırım bi tek o yolda bırakabilir diye ona dikkat ederim. Turbo hafif otuyor ama sıkıntı yok. Ş. içi tuketim 6 ltden 6,5 ltye cıktı sanırım enjektorlerim bakım istiyor bu kmlerde. Onun dısında sorusu olan varsa bu araçla ilgili yemek ısmarlarsa seve seve yardımcı olurum :D

    Ha ekleyeyım bi tek mazot pompası yan sanayı takdıgımda hava yapmıs sanırım stop etmıstı. Elimle dısardan pompaladım sertlesene kadar pompayı. Sonra hemen araca bindim biraz marsa uzun bastım ve calıstı. Orjinal parça kullanın 30-40 TL kar etmek için bu teknolojı harıkasına eziyet etmeyın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 12 Şubat 2017; 16:49:45 >
  • merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. benim aracımda 2008 crdi dsl advance 226000 km de 1 ay kadar oldu aracımda rolentide titreme başladı ve baya belli ediyor. neden olur. birde panel ışıları azaltıp çoğaltan düğme aydınlatması gitti tamiri var mı ve nasıl sökülür. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MUSTAFA USLU

    merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. benim aracımda 2008 crdi dsl advance 226000 km de 1 ay kadar oldu aracımda rolentide titreme başladı ve baya belli ediyor. neden olur. birde panel ışıları azaltıp çoğaltan düğme aydınlatması gitti tamiri var mı ve nasıl sökülür. şimdiden teşekkürler.

    Mazot filtresi tikali yada degistirdik diyip degistirmeyi unutmus olabilirler. Kirli yakitta almis olabilirsiniz. Yakiti shell yada bp ultimate alinbucuzbyakitlara bulasmayin sakin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim.
    peki diğer sorun neden olmuş olabilir. panel ışıkları azaltıp çoğaltan düğme aydınlatması ok işareti olan taraf söndü. neden olmuş olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MUSTAFA USLU

    çok teşekkür ederim.
    peki diğer sorun neden olmuş olabilir. panel ışıkları azaltıp çoğaltan düğme aydınlatması ok işareti olan taraf söndü. neden olmuş olabilir.


    O basıt sanırım ısıgı degıstırınce sorun cozulur elektrıkcı bı usta halleder. Ama ıyı usta bulun malum elıne anahtar tornavıda alan ustayım dıye gezıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shifisitert
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.