Şimdi Ara

2001 yılından vodafone ye borcum görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    e devletten sorguladım vodafone ye 2001 yılına ait 2 tane ödenmemiş fatura görünüyor.
    o tarihten önce ben hattı kapatmıştım ve 2006 yılında aynı hattı geri almıştım ve 2014 yılına kadar kullandım. şu anda başka vodafone de kara liste de görünmüyor.
    ödeme merkezine gittim on dk uğraştılar borcun birini bulabildiler.
    ayrıca telsimeborcum bitsin kampanyasında sitede sorgulama yaptığımda 2007 yılında borcum çıkmadı. geçenlerde tmsf yi aradım telsim şubesini tel numarasından baktılar borcunuz yok dediler.

    şimdi bu iki faturayı ödemedim. bu görünen borç faizsiz borçmudur. hadi ödeyeyim kurtulayım diyorum ama sonra faizi gelir diye düşünüyorum. yani e devletten yönlendirme ile borcu k.kartından ödeyebiliyorsun.

    telsim müşteri hizmetlerine yazı yazıp soramıyorum. ama eminim bu borç benim değil. ve o tarihte bu kadar fatura imkansız benim için.

    sizce ne yapmalıyım.







  • Bence işini riske atma e devlet ciddi bi is

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone müşt. hizmetlerini aradım 2001 mart öncesini göremiyoruz diyor bir tanesini görüyor. Bu ara fatura diyor bu borç değil diyor. Mail yazın bize dedi. Mail yazdım ekran görüntüsünü çektim. Bu sefer gelen mail bu borç telsimin bizim değil dediler tmsf nin numarasını verdiler. Zaten orayı üç ay önce aradığımda ve telsimeborcumbitsin.com sitesindende baktığımda borç çıkmıyordu. Şansımı tmsf ye bilgilendirme maili yazacam telefonla olmuyor artık. Lanet olsun deyip ekranda görünen rakamı ödeyeceğim (vodafon sitesine yönlendiriliyor ve kkartı ile ödeme yapılıyor) ama seferde bu keriz ödemiş bundan birde faizini isteyelim diye bir daha borç çıkarmı diye kaygılanıyorum. yani tmsf yok diyor vodafone bizim değil telsimin diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.