Şimdi Ara

2001 OPEL VECTRA CDX (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
36.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2000 inini bilmem ama 98 model 2,5 cdx kullanıyorum fiyatına göre bence tek kelime ile mükemmel bir araç 200 ide alınabilir tabiki özellikle cdx ler oldukça konforlu araçlardır aracımda lpg de mevcut ve hiç bir sorun yaşamadım özellikle çekiş konusunda korkularım vardı ama aksine şuan çekiş daha iyi bu araçlar tavsiye olunur. az km yapmış olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 16 Eylül 2007; 1:32:05 >
  • Kasko yaptırırken araca sonradan taktırdığın ekipmanları söylüyorsun. LPG'den kaynaklı birşey olursa veya olası bir kazada LPG hasar görürse tutarını talep edebilmek için. Yıllık primi 100YTL kadar arttırıyor. Bendeki LPG'nin 1500YTL faturası var. Onun üzerinden.
    Ben aldığımda vardı, benden önceki arkadaş taktırdı. Ama ilk takıldığı zamandan beri aracı tanıyorum. Hiç sorun yok.
    Hiç stop etmedi, hep ilk seferde çalıştı. Yalnız dediğim gibi soğukken enjektörlerden çıtırtı geliyor.
    İzmirden aldım. Fiyatına çok takılmadım açıkçası. Tanıdığım bildiğim araçtı.
    Sunroof,Deri,Cruise hariç herşey var. Zaten bu modelde sadece bu üçü opsiyonel.
    KM 113.000
    Sport modunda vitesleri yüksek devirde değiştiriyor. Başkada birşey yok. Uygun devirde(hangi devir uygun bilmiyorum ama) sport tuşuna basarsan vites küçültüp fırlıyor. Kickdownla aynı şey. Tabi anlık tüketim göstergesi bunu yaptırmıyor.
    Sonuç olarak tavsiye ediyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: VAYA CON DIOS

    FAYDALI OLMAZ MI? ANLAMADIĞIM LPG KASKOSUDA VAR? LPG SİNİ SİZ Mİ TAKTIRDINIZ YOKSA UZUN ZAMANDIR MI VAR? STOP ETME YADA TRAKTÖR GİBİ ÇALIŞMA SORUNLARI VAR MI? CDX İ İSTANBULDAN MI ALDIN? İSTANBUL İZMİR PİYASASI FARKLI OLUR DİYE BİLİYORUM. ARACINDA SUNROOF, DERİ KOLTUK, HIZ SABİTLEYİCİ, TC VAR MI? BİRDE SENİN ARACIN KM Sİ AZSA BANA VERİLEN FİYAT ÇOK HERHALDE.... SPORT MODDA KULLANMA İMKANIN OLDU MU ? DENEYİMLERİNİ PAYLAŞIR MISIN?




  • komfor olarak çok gzl ama tüp düşünmüyorsan yakıtı çok yakıyor

    ayrıca parça sorunu da war
    yani fiyatlrı yüksek ve temini zor malesef

    fakat uçak gibi araç sürüş keyfi mükemmel
  • Arkadaşlar vectra korkmadan binilecek bir araç.Temiz opel vectra bulursanız korkmayın alın.Zaten bakımlı araç kendini belli eder.Cdx yada Cd modelini tavsiye ederim.Bende 2000 cd var.Gayet memnunum.Arkadaşların dediği gibi yokuşlarda motor gücünü hissettiriyor.Bırakın vites düşmeyi daha fazla vites istiyor araç.Araba bakımlı ve orjinal olduğu için hiç tüp taktırmadım.Bir de iş yoğunluğum nedeni ile ancak haftasonları binebiliyorum.O yüzden taktırma gereği duymadım.Böyle çok memnunum.Hem performansı üst seviyelerde hem de içim rahat.Yalnız araba ilk çalıştığında o çıt çıt sesini bende duyuyorum.Isınınca kesiliyor.Ne olduğunu tam anlamış değilim ama bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar.
  • teşekkür ederim dostum..bilgilerin faydalı oluyor...


    quote:

    Orjinalden alıntı: aksemseddin

    Arkadaşlar vectra korkmadan binilecek bir araç.Temiz opel vectra bulursanız korkmayın alın.Zaten bakımlı araç kendini belli eder.Cdx yada Cd modelini tavsiye ederim.Bende 2000 cd var.Gayet memnunum.Arkadaşların dediği gibi yokuşlarda motor gücünü hissettiriyor.Bırakın vites düşmeyi daha fazla vites istiyor araç.Araba bakımlı ve orjinal olduğu için hiç tüp taktırmadım.Bir de iş yoğunluğum nedeni ile ancak haftasonları binebiliyorum.O yüzden taktırma gereği duymadım.Böyle çok memnunum.Hem performansı üst seviyelerde hem de içim rahat.Yalnız araba ilk çalıştığında o çıt çıt sesini bende duyuyorum.Isınınca kesiliyor.Ne olduğunu tam anlamış değilim ama bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar.




  • Az km derken bu araçlar zaten 1998 modeldeler.Km ne kadar az olabilir ki ? en azı ortalama 100-120 bin km uygun mudur sizce ?

    saygılarımla

    quote:

    Orjinalden alıntı: SELBAL

    2000 inini bilmem ama 98 model 2,5 cdx kullanıyorum fiyatına göre bence tek kelime ile mükemmel bir araç 200 ide alınabilir tabiki özellikle cdx ler oldukça konforlu araçlardır aracımda lpg de mevcut ve hiç bir sorun yaşamadım özellikle çekiş konusunda korkularım vardı ama aksine şuan çekiş daha iyi bu araçlar tavsiye olunur. az km yapmış olsun.
  • Tereddütsüz alabileceğin bir araç diyebilirim,hızı seviyorsan 2.0 veya 2.5 almanı tavsiye ederim,ancak yakıt olarakda devamlı binen birisi isen zorluk çekebilirsin,bakma sen tüpde yokuşta kabak tadı verir diyen arkadaşlara,bir arkadaşımda 2.5 cdx vardı araç araç değil sanki bir uçak ,mekanik sorunlar ise kişinin birazda olsa aracı nasıl kullandığına bakıyor ,saygılar...
  • Opelin temizi korkmadan alınacak araçlardan.Şöyle bir piyasayı inceleyince görüyoruz ki 15-16000 ytl ye kadar alınabilecek en güvenli en konforlu ve en performanslı araçlar opeller.Opellerin bazı kronik sorunları olabiliyor.Ama bu sürücünün aracı nasıl kullandığına,bakımlarını yaptırıp yaptırmadığına da bağlı.her donanım birbirini etkiliyor.İhmal edilen parçalar zamanla diğer parçalara da zarar veriyor ve işte bahsettiğimiz kronik sorunlar oluşuyor.Ama her 5000-10000 km de aracımızın bakımını yaptırıyor isek kaliteli gaz yada benzin tüketiyorsak devirli kullanıyorsak neden opelden şikayetimiz olsun ki.Ama şunu da belirtmek gerek.Diyelim ki 100000 km de temiz olduğunu düşünerek bir opel aldınız.Siz yukarıda bahsettiğim bakım ve devirli kullanım olayına dikkat ettiniz.Yine de sorunlar baş gösterdi.Bunun nedeni emin olun ki aracın sizden önceki kullanıcılarıdır.Çok da az olsa fabrika hatalarından kaynaklanana sorunlar oluşabilmekte.Yine de üstüne basa basa söylüyorum.Ne alırsanız alın yaşdan çok motorun km si ve aracın yıpranıp yıpranmadığı çok önemlidir.Yıpranmış 2005 model vectra alacağıma yıpranmamış km si düşük 2000 model vectra alırım.




  • Arkadaşlar 1 ay kadar önce babam Opel Vectra 2.5 CDX almış.
    Ben ilk başta arabayı çok yadırgamıştım , hemde otomatik vites. Kilometreside 217.000'de idi.
    Bir çok araç kullandım tofaşından , bmw'sine kadar.

    Ben böyle bir araç görmedim 225.000 KM'de fakat 0-100 km hızlanması 8 / 8-5 saniye. Yokuşlarda ve uzun yolda geçecek araba düşünemiyorum.

    Ben aracı çok temiz kullanırım fakat genç olmamızdan ötürüdür sanırım bazen büyük kapışmalarda yaparız :) Şu ana kadar bir çok arabayla kapıştım fakat bir tek Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI bu araca geçildim eh artık geçsin yani :) :)

    Opel kullanmadan önce nefret ediyordum opellerden ama insan kullandıktan sonra değerini anlıyor umarım masraf çıkarmayan bir araçtır ama benzin çok aşırı tüketiyor söyleyeyim...
  • Arkadaşlar 25 yıldır aralıksız araç kullanıyorum yaklaşık 700 bin (yediyüz bin km) km yol yapmış biri olarak bazı izlenimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum ,aracımı normal bakımları için götürdüğüm servislerde devamlı olarak değişik arızaların çıkması veya çıkarılması siz ne demek istediğimi sanırım anladınız özellikle opel servislerindeki vicdansızca fiyat politikaları beni tamı tamına 4 yıldır servislerden kaçırdı ve hatta 2004 model aracımı garanti kamsamında dahi servise götürmedim araçım şu an 71000 km yag ,su ,filitre dışında kesinlikle aracımın hiç bir şeyi değişmedi ve inanın arabamda tık yok yani diyeceğim çok küçük problemler için aracınızı vırt zırt servislere götürmekte fiyat mantık politikası olarak doğru bulmuyorum.
    Ama artık aracımın tiriger kayışı,debriyaj baskı balata vs bakım zamanı geldi( bu arada aracım 2004 1.6 vectra) ve sanırım bu hafta aracıma genel bir bakım yaptıracam yani tam dört yıl 71000 km ve ilk bakımım ve inanın tekrar söylüyorum aracımda tık yok buradaki yorumumda sizlere eğer azıcıkta olsa faydam olduysa ne mutlu ama bakımını zamanında yaptıran arkadaşlarada sakın ha başka bir şeyler çıkarmasın kalın sagalacakla.




  • slm arkadaşım şu an belki arabayı almışsındır ama ben yine de yorum yazayım dedim arabanın temizini bulursan korkmadan binebilirsin konfor,performans bakımından güzel ancak fazla yakıyor ama sakin kullanırsan sorun çokarmaz yani temizini bulun kormadan binin
  • 2000 tl fazla ver ama temiz al. başın ağrımaz.
    bir ekleme de yapmak istiyorum, çok arıza yapıyor vs diyen arkadaşlar sanırım bir arıza çıkınca gidiyor servise (özel servis veya iyi bir tamirci, yetkili servisler tam bir kazık). ben sürekli servise gidin demiyorum, sadece aracınıza bakın. zamanında değişmesi gereken parçaları zamanında değiştirin. çok samimi söylüyorum, hiç yolda kalmaz ve başınız ağrımaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zihnigonen -- 18 Nisan 2009; 23:35:20 >
  • çalıştığım yerde bir kişide var, başka birinde de yine 2000 otomatik ama GLS var. CDX olan aracın canını çıkartıyor , diğeri senede ancak 2000 km yapıyor. Şimdiye kadar epey masraf yaptılar ama şunu söyleyeyim GLS kullanılmadığı için daha çok masraf çıkardı. Her ikisi de tüplü , yakıt tüketimlerine gelince her lpg li araç kullananın söylediği gibi yarı yarıya az yakıyor (yalanın dik alası).
  • 2001 model 33.000 km (sadece 33.000 yanlış değil) CDX var 24.500 tl istiyor. Tüpsüz ve manuel aradım sadece 100 lira ikram etti. Sizce bu araç bu fiyata alınırmı. Sakın km si indirilmiş yada başka bişeyler var diye düşünmeyin hepsi doğru . karar veremedim bana yardımcı olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caspermaster

    2001 model 33.000 km (sadece 33.000 yanlış değil) CDX var 24.500 tl istiyor. Tüpsüz ve manuel aradım sadece 100 lira ikram etti. Sizce bu araç bu fiyata alınırmı. Sakın km si indirilmiş yada başka bişeyler var diye düşünmeyin hepsi doğru . karar veremedim bana yardımcı olun.

    B kasa Vectralara hastalık derecesinde bir bağlılığınız yoksa o fiyata C kasa bile bulunur.
    Km si çok az dahi olsa taş çatlasa 22.000 TL den fazla verilmez bence.
  • 2001 cdx arıyorum düşük km de tertemiz bilenler yardımcı olabilirlermi acaba kullananlar var ise bana + ve - lerini yazarak fikir verebilirlermi saygılarımla
  • 2001 model 2,0 cdx buldum .. fiyat olarak 16500 üç parça değişeni var. km ise140 binde deri koltuk ve sounruf yok....sizce nasıl fiiyatı.. birde parçasının değişmiş olması var tabi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskaroz48

    2001 model 2,0 cdx buldum .. fiyat olarak 16500 üç parça değişeni var. km ise140 binde deri koltuk ve sounruf yok....sizce nasıl fiiyatı.. birde parçasının değişmiş olması var tabi...


    3 parça değişen gözardı edilecek bir durum değil. Fakat fiyatı da çok uygun. Bende 2001 otomatik 2.0 CDX var. Çok konforlu bir araç, tavsiye ederim. "İçine sinme" durumu elbet, değişeni bile olsa içinize sinen bir araç ise alabilirsiniz. Hatta mümkünse, aracınızı yetkili bir opel servisine de göstermenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar merhaba .bir araç buldum Opel vectra 2.0 LPG li cdx otomatik.özel serviste piston kırması sonucu Sıfır motor yapılmış.yapılalı 3.000 km olmuş.opses de yapılmış.deri koltuklar sıfırdan yapılmış.ön konsol da Sıfır hiç masraf yok
    Aklıma gelecek her soruyu sordum.sahibi de Sağolsun herseye samimi olarak cevap verdi.
    Nelere dikkat edeyim motor için şanzıman için.işin kurtu olanlar cevap versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.