Şimdi Ara

2001 opel astra hb 1.6 elegance için çelik jant yardımı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bende kırmızı opel var. Şimdi aracımın üzerinde 15'' jant bulunmakta. Ben jant değişikliğine gitmek istiyorum ama yine 15'' olsun istiyorum. Zaten çok yakıyoru jantı büyütüp bunu artırmak ve istanbul'un bozuk yollarında sürekli balon yapacak olan büyük jantlarla uğraşmak istemiyorum.Sizce yine 15'' jant taksam spor durur mu? ben uzaktan baktığımda şuan ki jantlar o kadar ufak durmuyor ama opel'in değil de daha güzel bir jantın olmasını istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Model olarakta fikirlerinize açığım. Hepinize iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khazad -- 14 Temmuz 2007; 21:28:44 >



  • arkadaşım alacağın jantlara bağlı bu tabi farklı ve güzel jantlar arabayı daha iyi gösterir ama kalitede pek ucuza mal olmuyor bildiğin gibi.




  • Arkadaşlar bu linktekihttp://www.lastikcenter.com/index.asp?ds=9&urun_id=539 jantları almaya karar verdim. Bu marka hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Khazad

    Arkadaşlar bu linktekihttp://www.lastikcenter.com/index.asp?ds=9&urun_id=539 jantları almaya karar verdim. Bu marka hakkında bilgisi olan var mı?



    TFT Racing ithalatçısı Özgü Otomotiv dir. Uzakdoğu, Taiwan üretimidir.
  • yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. f1 racing'in güzel bir modelini aldım. Yakında fotolarını koyarım. Tft'ye göre çok daha hoş duruyorlardı. Hepinize iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.