Şimdi Ara

2001 OPEL ASTRA COMFORT 19000 ÇOKMU PAHALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2001 Opel astra Comfort HB Tüp var arabada gram boya yok. 70000 km de. 19.000 tl dan bir kuruş inmiyor. Renk gri. çift hava yastığı + abs + kilima direksiyondan ses kontrollü olanı.. Acilen temiz bi astra g kasa bulmam lazım. Bu fiyat nasıl sizce arkadaşlar.



  • Hocam o fiyat çok hele hele comfort için. Elegance ve çok temizse belki ama o araç için çok fazla. Bir de yaz olduğu için fiyatlar biraz daha yüksek. Yıl sonunu bekleyip elegance alın bence. 4 havayastığı, 4lü cd changer, arka elektrikli camlar, elektrikli aynalar, daha kaliteli iç döşeme ve çok daha hoş jant gibi farklar var aralarında
  • Bugünlerde araba almam şart 2 haftadır araştırıyorum artık o kadar sıkıdım ki bu işten. Üzerine iki kasa da çıksa Astra G kasalara bayılıyorum. Malesef yazı fırsat bilip çok istiyolar. Bugün 34000 tl ye sıfır astra h bile almayı düşündüm. Ama ileride çok zarar ederim diye sıfıra girmiyorum.

    Temiz Astra g kasa teklifleri bekliyorum.
  • pazarda 2000 elegance satıldı, 17 bin tl'ye, kız gibi 60 binde, boya gram değil milim yok, değişende yoktu.. bende hiç düşünmediğim bu arabayı bile almak istedim,, aynı günde satıldı fazla beklemeden zaten, ama böyle temiz biniciden araç bulmak milyonda bir diyim, en azından en yüksek donanımını almanızı tavsiye ederim, o fiyat çok çok uçuk
  • ne var acaba direksiyonu altın kaplama mıymış?

    temiz 2003-2004 g kasa bulunur o fiyata. elegance bile olsa o para o araca fazla. 10 yaşına dayanmış bir araçtan bahsediyoruz.
  • tüp taktırmış masraf etmiş bilmem ne.. hepsinin masrafını benden çıkarmaya çalışıyor. demekki arabası 19000 etmez. bende sazan gibi atlayıp 18000 e pazarlık ettim. 18500 a bile verse almayı düşündüm valla. Allahtan adam 19 dan kuruş aşağı inmem dedi.
  • Benzer sıfır araçların 30 bin'li fiyatlara alınabildiği günümüzde 10 yaşındaki bir araca 19 bin TL vermek bence çok fazla.
    Şimdi piyasası böyle diyeceksiniz ama nasıl bir ikinci el piyasası(ve mantığı) var ülkemizde bir türlü anlayamıyorum...
  • Uzun süre binecekseniz 0 km araçta zarar etmezsiniz.Yeni aldığınız araç 10 sene sonra 10 yaşında olacak ama bu araç 20 yaşında olacak.Hem yeni araç gibisi mi var oh mis gibi garantili.Uzun süre masraf çıkarmayacağı garanti.Temiz bile olsa eski araba masraf istiyor.Ama bütçe yetmiyorsada mecburen alıyorsun.Olmayınca olmuyor malesef.imkan varsa 0 km yoksa daha ucuz astra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ncrdbl

    Benzer sıfır araçların 30 bin'li fiyatlara alınabildiği günümüzde 10 yaşındaki bir araca 19 bin TL vermek bence çok fazla.
    Şimdi piyasası böyle diyeceksiniz ama nasıl bir ikinci el piyasası(ve mantığı) var ülkemizde bir türlü anlayamıyorum...



    Sıfır Astra H kasanın Almanya fabrika çıkış fiyatı TL bazında 20000-25000TL olduğunu tahmin edersek dediğiniz çok doğru. Fabrikası sıfırını 20000 e veriyor bizler 10 yaşındakine 19000 istiyoruz. Aç gözlülüğümüzden kaynaklı bi durum bence. İkinci el piyasasında reform şart. :)
  • Bu aralarda 2.el piyasası, yaz tatili olması , ortalama 1-2 aylık süre zarfında ramazan önü ve ramazan bayramınada yakın olması sanırım fiyatları etkiledi.

    2.el alırken kafa karıştıran en büyük etmen C segmentinin 2.el inde temizlik , km gibi unsurlara göre belirlenen fiyat , sıfır B segmenti otomobile geliyor bu seferde 5yaşında 10 yaşında kaç el değişti , kaç kişi kullandı , başından neler geçti diyip donanım az olsun sıfır olsun fabrikadan çıktıktan sonra kontağa basan ilk ben oluyum diyorsun.Açıkcası 2.el fiyatlar kafa karıştırmaya birebir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.