Şimdi Ara

2001 Model Toyota Corolla 1.6 VVT-İ Sol sıkıntım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak Araç: Toyota Corolla 1.6 VVT-İ Sol -Otomatik Vites-Tüplü ayrıca araç 200 binin üzerinde
    Son zamanlarda motordan normalin 1-2 tık üstünde sesler gelmeye başladı araç rölantideyken çok net bişekilde motorun çalıştığı anlaşılıyor ve bildiğiniz gibi Toyota Corolla araçlarda kronik olarak yağ yakma sorunu vardır.
    Aracı servisine götürdüğümüz zaman yağının eksilmiş olduğunu ve 1-2 günlüğüne motordaki segmanların değişmesi için ve motor parçaları ile ilgili bakım için bırakmamızı önerdiler ancak vakit bulamadık ayrıca fiyatı hakkında kesin birşey söylenmediği içinde götüremedik.
    Velhasıl kelam aracın bu segmanlarının değişmesi ve motordaki önemli parçaların değişmesi bize nekadara patlar ? Bir akraba 4 milyar civarı bir ücret tutacağını söyledi araç zaten en fazla 20 bin eder.

    Kısaca şöyle demem gerek araç lpg'li olduğu için ve lpg içindeki maddelerden dolayı pistonların ordaki yağ yok oluyor ayrıca kronik olarak yağ yakma sorunu olduğu için araç biraz hırpalanmış bu onarımların nekadar tutacağı hakkında 1-2 bilgi istiyorum sizden.

    (Yeterince bilgi veremedim kusura bakmayın ayrıca bu segman değişme işlemi vs. gerek olmadan sadece yağ eklesek araç bizi nekadar götürür ? 1 en geç 2 sene içerisinde yeni bir araç almayı düşünüyoruz )







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.