Şimdi Ara

20000 liraya araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler ama daha küçük motorlu bide küçük araba arıyorum. Bunlar benim için baya büyük
  • civic golf 2. eli her türlü gidiyo
  • en yeni modelli hangisiyse onu alırdım
  • Gerçekten arabadan anlamıyormuşsun :) Şaka bir yana ilanda ki honda euro civic diye geçer avrupa yapımı piyasası yoktur japan civic bakmalısın onlarda da 20 bine 2000 model fln bulamassın temiz o yüzden hondayı es geç.206 şuan benim kullandığım araç pek tavsiye etmem başlangıç için iyidir ama sorun çıkarıyor açıkcası poloya gelince çok eski içi dışı kuzenimde vardı aynı kasadan baya uğraştı onunla.Golf için bir fikrim yok hiç kullanmadım şirketten bir arkadaşta sizin baktığınızın üst kasası var oda 1.5 yılda 7500 tl harcadı.

    Yani kısacası her araba sana masraf çıkarır o yüzden en az masraf çıkaracak ve piyasası iyi olan arabayı almanı öneririm o yüzden modeli ne kadar yüksek olursa masraf çıkarması da o derece daha az olur bulabilirsen getz yada corsa öneririm 20 bin tl bandına.
  • Forumdan bir arkadaş satıyor bence orta yol bulursanız tam öğrenci arabası vergisi az yakıtı tüp atarsanız yakıtta baya azalır rengide güzel ESP,klima,airbag olmasıda büyük avantaj.(satan arkadası tanımıyorum)





    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-otomatik-corsa-390197778/detay/





    https://forum.donanimhaber.com/otomatik-2003-opel-corsa-1-0-eco--123501503



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 25 Ocak 2017; 13:11:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese çok teşekkür ederim. Bu fiyatlarda güzel araba bulmak çok zor 3-4 gündür gidip bakıyorum arabalara hep hor kullanılmış. Kocaelide yaşıyorum öyle çok fazla arabada yok. Artık bütçeyi biraz arttırıp getz gibi araçlara yönelmeye düşünüyorum en azından daha yeni bir araba olur.
  • Abicim 20.000 veriyorsun dogru duzgun araba alamiyorsun. Ulan mesela hollanda da bu ilandaki arabalarin hic birisinin yuzune bakilmiyor. 400€ ver en temiz 206 yi alirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençsen tek kapı 206 derim o fiyata daha temizleri vardır
  • Hocam binicem derseniz Nissan almera bakın derim. Ben aldım 9 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Araç 1.5 motor. Çok şık yokuslari 2. Vites ile cikiyorum. Onun dışında yani aman aman performans beklentiniz yoksa inanın c sınıfı bir araç olarak sizi memnun eder. Piyasası yoktur ama binicem derseniz iyi tercihtir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.