Şimdi Ara

2000 transporter nasıl modifiye edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 2000 cityvan transporterım var.biara nette 2000 transporterın motorda modifiye edilerek 160 beygire kadar çıktığı yazıyodu.yanlış hatırlamıyosam chip tuning di.motorda nasıl modifiye yaptırırım.ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



  • selam chip taktırarak en fazla araban dizelse eger 40 beygir oynar.
    bu arada chip fiyatlar 800 euro ve 1500 euro olmak üzere değişiyor..ben izmirliyim arkdasşlarımda chipli arabalar var baya bi farkediyo..ama o araba için degfmez bence artık..
  • ona yapılacak en iyi modeifiye satıp 2.5 yeni kasasını almaktek kelimeyle mükemmel.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jhoosen

    merhaba arkadaşlar 2000 cityvan transporterım var.biara nette 2000 transporterın motorda modifiye edilerek 160 beygire kadar çıktığı yazıyodu.yanlış hatırlamıyosam chip tuning di.motorda nasıl modifiye yaptırırım.ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.




    Orjinali kaç beykirki?



    sırf çiple %30 hp alırsın en fazla......daha fazlası tüm sistemler için zararlı olur................

    kendi aracında fazla güç istiyosan bi ton seçeneğin var....... turbo değişimi veya basınçla oynama büyük intercooler egsoz sistemi performans tipi hava fltresi kapak işlemi vs..........vs............. sen paradan haber ver..........
  • yeni kasaları mukemmel 174 beygirdi yeni vardı bi tane
  • arkadaşlar orijinali 105bg tdi.biara nette chip tuning ile 165bg kadar çıktığını okudum.yeni transporterlara eskisi kadar güvenmiyorum.dayımlarda var onuda kullanıyorum ama benimki bana daha çok güven veriyo.yağmurlu havada bendeki ile 150 e kadar çıkıp rahatlıkla ani dönüş makasyapabiliyorum.ama yeni kasasında o güveni vermiyo.bilmiyorum sürücüden sürücüye fark var.
  • bence sen ona motor deılde dıs gorumune modıfıye yap derım oncelıkle bundan baslıyabılırsın

     2000 transporter nasıl modifiye edilir


    enfes cok yakısıyor transporter e gormustum bıtane ant eskı kasa muhtesemdı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jhoosen

    arkadaşlar orijinali 105bg tdi.biara nette chip tuning ile 165bg kadar çıktığını okudum.yeni transporterlara eskisi kadar güvenmiyorum.dayımlarda var onuda kullanıyorum ama benimki bana daha çok güven veriyo.yağmurlu havada bendeki ile 150 e kadar çıkıp rahatlıkla ani dönüş makasyapabiliyorum.ama yeni kasasında o güveni vermiyo.bilmiyorum sürücüden sürücüye fark var.



    O aracın standart yakıt sistemine aşırı yük bindirmeden en fazla 135 hp alırsın..........ha bunun üstünüde alırsın ancak her an arızaya hazır ol.........
  • arkadaşlar ben aracı almadan önce 2-3 tane 99 2000 transporter kullandım.iyi araç ama benim araba daha 100000 de ilk sahibi çok temiz kullanmış.turbo falan gayet iyi çalışıyo.arabada herhangibir sorun yok.dış görünümle ilgili kafamda bi kaç şey var.ama motorda chip tuning ilgimi çekti.bilgi sahibi arkadaşlar bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.