Şimdi Ara

2000 Renault Clio 1.6i RTE AC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
23.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,
    bugün 2000 model Renault Clio 1.6i RTE AC araca baktım. aracın boyası, değişeni,kazası yok. sol lastik kabak, değişmesi gerekiyor. Çift hava yastığı, klima, yol bilgisayarı, elektrikli ön camlar aklıma gelen donanımları. motorcu ve boyacı iki ustaya götürdüm. her ikisi de olumlu görüş belirtti. araç 96.000 km'de. en son 12.250'ye bırakıyorlar. yarına kadar da düşünme sürem var. sizde fiyatı nasıl? resimler de aşağıda...





     2000 Renault Clio 1.6i RTE AC


     2000 Renault Clio 1.6i RTE AC


     2000 Renault Clio 1.6i RTE AC







  • Dediğin gibiyse kaçırma derim ben
  • belli başlı sorunları; aslında bir lastik kabak dedim ama stepne dahil diğer dört lastiğin değişmesi icap edebilir, ötekiler de yıpranmaya başlamış yavaş yavaş. bagaj kapağında çok küçük iki tane darbe var, onun da mıcır ya da benzeri cisimlerin çarpmasıyla oluştunu sanıyorum. uzaktan kumandası bozuk,alacağım galeri de onun masrafını karşılayacağını söyledi. elim değmişken üç resim daha gönderiyorum.

     2000 Renault Clio 1.6i RTE AC


     2000 Renault Clio 1.6i RTE AC


     2000 Renault Clio 1.6i RTE AC




  • Arananın sol ön kapısında 1.6 mı yazıyo yoksa RTE mi yazıyo?
  • merhaba..
    ben şubat ayında aldım 2001 model RTA yı 12000 ytl verdim.
    Malum istanbul trafiğinin arabaya olan yansımaları var küçük çizik ve darbeler.
    Seninki benimkinden daha temiz görünüyor gerçi foto ama olsun bence fiyar normal.Galericidende ne koparsan kardır.İnan en az 750 ytl karları yoksa arabayı satmıyorlar en azından burdakiler.

    Sonuç olarak araba güzel 1,4 olmasına rağmen seri ve atik çaçayada uygun yuvarlak hatlarından dolayı.
    Umarım olur ve alırsın..


     2000 Renault Clio 1.6i RTE AC




  • sol ön kapıda RTE yazıyor. ruhsatta yazan da 1.6 AC. aracın km'si 96.000 diyor ancak lastiklerin durumu ve vites topuzundaki rakamların birinin bile görünmemesi km konusunda biraz şüphelendirdi beni. evet haklısınız, galericiden ne koparsak kardır ama bu aracı satan galerinin, bu araçtan çok da fazla kar etmek isteyeceğini düşünmüyorum. galerideki en ucuz araç buydu. en düşük araç Megane'dı, diğer araçlar 4X4, Porsche, Mercedes, BMW vs. tarzı tamamı lüks araçlar satıyor. yani bu arabadan aman aman kar etmek isterler mi bilemiyorum artık.
  • kardes sana bır ıyılık yapıyım


    o arac 4/ 3/ 2004 tarıhınde 114311 km de ımıs kalan zamanda yaptıgı km yı sen hesap et


    (o esnada plakası 34 mus sonra 35 olmus en sonda 45)
  • Yavuz kardeş, sen nasıl öğrendin? zaten dediğim gibi km'sinde bir yamuk olduğundan şüphelenmiştim.
  • ORASI BANA KALSIN AMA O ARABYI ALMA
  • merhaba arkadaşlar,
    2000 model otomatik vites benzinli renault clio 1.6 RTE yakıt tüketimi 100 km de 11 lt.Şu an benzin 4.37 olmasına rağmen km de 50 kuruş yakıyor.Aracı yeni aldım.Çok yüksek bir tüketim.Bu araca LPG taktırmak ne derece faydalı olur?Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.Sırf bunun için donanım haber'e üye oldum.
  • Yarın nasipse öğleden önce 2000 model 1.6 Clio Rte Otomatik aracı alıyorum. Anlaştık hayırlaştık devir yetişmedi yarın noter işini de yapacağız inşallah. Araç iç dış temiz denebilir. Bunlarda güneş yanığı olayı illet halde. Bu nedenle güzel boyanmış ve kazasız olanını denk getirmek zor. İyi bir check-up yapmadan almayayım diyerek gerekeni yaptım. Motorda kaçak üfleme egzozdan duman atma yağ yakma yoktur. Vites geçişleri düzgün kaçırma yapmadı. Motor yüzde 75 dendi. Tavan hariç boyalı hatta tavanda da kısmi boya var makine ölçmedi ama var yani az çok anlarım bende. Araç 179 bin km de. LPG var. Yakıtını detaylarını zaman geçtikçe yazarım. Takas ederek aldığım için biraz pahalıya mal oldu. Araçta abs çift hava yastığı klima alarm park sensörü elektrikli ön camlar uzaktan kumandalı merkezi kilit var. Park sensörü sonradan ama alarm da sonradan olsa gerek. Emin değilim ama yol Bilgisayarı da olabilir tam inceleyemedim. Tahminimce şehir içinde 30-35 krş yakacaktır özellikle de tork konvertörlü otomatik vitesli araçlar dur kalk trafikte illaki daha çok yakıt sarfiyatı yapacaktır. Aracı çok az kullandım. En sevdiğim şey aracın tok olması ve şasisinde hissettirdiği sertlik sağlamlık yani hiç esneme yok desem yeri. 2014 clio v aracımı sattım bu daha sıkı gibi geldi. Umarım sağlamdır. Klimasını da denemedim henüz. Çekişi fena değil. Uzun yolda da denemek gerek. Herkese saygılar selamlar Konya’dan.

     2000 Renault Clio 1.6i RTE AC

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.