Şimdi Ara

2000 model otomatik vectra 1.8 cd

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar. bugün 2000 model vectra 1.8 otomatik bir araç inceledim ve çok beğendim araçta değişen yok 2 parça hafif boyalı, ilk sahibinden. 99 binde. lpg takılmamış. içi dışı pırıl pırıl. aracın otomatik ve 1.8 olmasından dolayı tereddütlüyüm. 1.8 motor ve otomatik olmasından dolayı sorun çıkarır mı? bu araçların otomatikleri nasıl? aracı kullandım yürüründe sıkıntı yok ama araç biraz gürültülü geldi. P den D konumuna alınca araç titreşimli ve biraz gürültülü çalıştı bu normal mi? sahibi vitesten dolayı dedi biraz ısınması lazım diye. ondan yapar dedi böyle bişi var mı? daha önce otomatik araç kullanmadım. tavsiye eder misiniz? fiyat 16.500. focus bakıyordum ama araç hoşuma gitti. benim de 94 e200 mercedesim var. onu satıp almayı düşünüyorum. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. tavsiyeniz nasıl olur?



  • bu opel forumunda kimseye cevap verilmiyor mu? yoksa kimsenin bilgisi veya görüşü yok mu?
  • Hocam forumda nedense Vectra B ile ilgili pek konu yok ve sorunca da cevap almak zor oluyor. Ben de çok beğeniyorum bu araçları. Ama işin gerçeği 1.8 lt motor Türkiye de pek tercih edilmeyen bir motor, hangi marka olursa olsun. Ama sağladığı 120 HP bu araç için ideal olacağı kanaatindeyim. Arkadaşımda 96 CD vardı otomatik, onu kullanmıştım onda da titreme olayı vardı ama 96 model olmasına rağmen hiç masraf açmadığını biliyorum. Fiyat bence çok iyi, alırsanız hayırlı olsun fakat satarken biraz zorlanabilirsiniz 1.8 olmasından dolayı.
  • 1.8 vectra ları ilanlarda pek göremezsin ama turkiyede sayilari çoktur alan satmak istemiyor bu araca laf atan görmemişler araç alman aracı parcaları ni ise GENERAL MOTORS üretiyor GM nin kotu malzeme urettigini idda eden vatandaslarin suratlarina iyice bakin gozleri gormuyor olabilir kaldiki 1.8 vectrayi kullanipta sikayet eden biriini bulun ne isterseniz vereyim işiniz gücünüz yoksa anca sallayın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.