Şimdi Ara

2000 model otomatik Suzuki Swift hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    2000 model otomatik vitesli Suzuki Swift almak üzereyim. Araç oldukça temiz. Bir arkadaşım aracılığıyla oldu diyebilirim. Yanlız öğrenmek istediğim bir şey var. Benim arkadaş bu arabanın 3 ileri vites olduğunu söylüyor. Acaba yanlış mı biliyor, ya da gerçekten 3 ileri mi? Eğer doğruysa kullanımı ve yakıt tüketimi nasıl olur sizce? Çok kısa süreli kullandım ve bu sürede 4. vitese geçecek bir yol değildi. Araba genel olarak şehir içi kullanılacak. Birde bu modelin kronik sorunu var mıdır? Parçası kolay bulunur mu? pahalı mıdır? Sizce iyi bir seçim mi? (Fiyat 9500 YTL ama araç gerçekten temiz)
    Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler...



  • km si ne kadar
    o fiyata daha donanımlı corsa polo bulmak mümkün
    eğer araç içine sindiyse hayırlı olsun
    fakat fiyatı biraz indirtmeye bak
  • Hocam Suzukinin eski kasası o. Bence hiç girme ama illa alıcam dersen kimse bişi demez. Benim tahminim hele otomatikse sorunun çok olur gibime geliyor...
  • Arkadaşlar aracı aldım. 9000 YTL ye anlaştık. Araba gerçekten güzel. 67000 KM (orjinal) de. İçi dışı tertemiz. Ayrıca LPG var ve ruhsata işlenmiş. Yanlız dikkatimi çeken şu ki km de yaklaşık 20 YKR yakıyor (lpg). Bana biraz fazla geldi. Gerçi bu değer şehir içi ve kalabalık saatlerde yapıldı ama ilk defa lpg li araç kullandığım için daha az yakar sanıyordum.

    Tanıdığım bir kişiden aldığım için arabaya güveniyorum. Dışı küçük ama içi oldukça geniş.
    Kafama takılan tek şey 3 ileri vites olması. Gerçi zaten yüksek performans beklemiyorum ama sanki bir vites daha olsa otoban süratlerinde araç daha rahatlayacak gibi.

    İlk yorumlarım bunlar. Her ne kadar eski bir araçta olsa mutluluğumu paylaşmak istedim:)

    Herkeze teşekkür.
  • 3 vites olmasından kaynaklanıyor fazla yakması.... Gerçi 1.3 motor ama otomatik bile olsa bence 20 kuruş yakmaması lazım.. Siz bir baktırın isterseniz bir carbon clean'a falan gerek olabilir.. Hayırlı olsun.. Kazasız belasız sürüşler...
  • Yanılıyorsunuz sizler.....
    O arabayı almaya değer çok az yakıyo bizde 2003 Manueli vardı çok az yakıyordu 20 ytl doldurdum taa avcılardan göztepeye geldim depoda 2.5 3 litre kadar benzin var yaw bitmedi bile yaw...
    İçine sindiyse şimdiden hayırlı olsun perfomans dersen çok iyi....
  • İçime sindi çünkü bu kadar paraya bu kadar araba:)

    Fakat yakıt konusunda bana biraz fazla gibi geliyor. Gerçi hem 1.3 motor, hem otomatik vites ve hem de 3 ileri olduğu için lpg de 0,20 YKR normal olabilir.

    Kullanımı keyifli bir araba. İçi de yeterli genişlikte. Yanlız bagaj biraz küçük diyebilirim.

    Yakıt konusunda aracı kontrole sokmayı düşünüyorum. Birara servise gidip görüşeceğim.

    Allah daha iyisini sizlere nasip etsin.
    Teşekkürler.
  • Arkadaşım Selam,


    bahsettiğin araç 3 ileri otomatik olamaz.Uzakdoğuda üretilen çoğu Japon araç 1995 yılından beri 4 ileri otomatik şanzımanla üretilir. seninki de dahil olmak üzere, belki aracın vites kutusunda bir sorun vardır. gerekirse yardımcı olurum.
  • Hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız
  • arkadaşım bende 95 opel vectra 2000 cc otomatik vites sıralı gaz ş.içi 200 ykr. yakıyo ş..dışı 135 ykr.
    seninki biraz fazla yakıyor gibi bi ayar çektir
    araban hayırlı olsun kazasız günler dilerim
  • Arkadaşlar ben daha önce lpg li araç kullanmadım ama bence de bu tüketim fazla:( En kısa zamanda ayarlarını kontrol ettireceğim.

    Sevgili meteg, bu aracın eski sahibide 3 ileri olduğunu doğruluyor. Banada çok tuhaf geldi doğrusu ama geçen gün otobanda ufak bir performans denemesi yaptım ve 160 km ye kadar hızlandım. Bu süratte devir yaklaşık olarak 5200 lerdeydi. Eğer bu aracın arızalı bir 4. vitesi olsaydı bu kadar hızlanamazdım diye düşünüyorum. Ama eğer bu araçların kesinlikle 4 ileri olduğundan eminsen konu hakkında senle görüşmek ve yardım almak isterim. Ben İstanbulda ikamet ediyorum ve konu hakkında cevabını bekliyorum.

    Saygılarımla...
  • merhaba arkadaşım ben de 2 ay oldu alalı 2001 model otomatik vites hb swift aldım.lpg li 3 otomatik vites.lpg yi litresi 1.65 tl den alıyorum km de 145 kuruş yakıyor 4 defa ölçtüm 140-150 kuruş arası yakıyor ama 3 vites olduğu için çok performanslı değil ama sıkıştırmazsan çok güzel kullanışlı bir araç bagajı hb olduğu için dar ama içi çok geniş.bir sorun olursa msj atarsan sana yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcukiyet

    merhaba arkadaşım ben de 2 ay oldu alalı 2001 model otomatik vites hb swift aldım.lpg li 3 otomatik vites.lpg yi litresi 1.65 tl den alıyorum km de 145 kuruş yakıyor 4 defa ölçtüm 140-150 kuruş arası yakıyor ama 3 vites olduğu için çok performanslı değil ama sıkıştırmazsan çok güzel kullanışlı bir araç bagajı hb olduğu için dar ama içi çok geniş.bir sorun olursa msj atarsan sana yardımcı olmaya çalışırım.


    Hayırlı olsun, 1.65 çok iyi bir rakam, hangi il ?
  • Aynı araç (2000 model Sukuki swift AT) bende var,3 ay önce BRC kit taktırdım geçen hafta 70 TL lik gaz ile şehirler arası 372 km yol yaptım gazın litresi 2 TL) 70TL lik benzinle sanırım bu kadar gitmezdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.