Şimdi Ara

2000 CLİO1.4 8V RNA BENZİNLİ ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Değerli Arkadaşlar Ben Tokat/Merkez de Mat. Öğr.yim.Aracı daha alalı 2 hafta oldu.Tüm bakımları yeni yapılmış olarak aldım.Alırken expere de soktum ama hiçbir sıkıntısı çıkmadı taa ki bugüne kadar.Aracımı her gün olduğu gibi park ettiğim yerde akşam çalıştırmak istedim ama şok oldum.Anahtarı çevirdim ama tam çalışcakken stop etti 2sn de.Tekrar çevirdim ve yine aynı oldu.Bir türlü çalıştıramadım.Hiç yanmayan göstergeler yanmaya başladı.Hiçbir problemi olmayan araç bi an da böyle oldu.(O an ki gösterge resimini çektim ekliyorum.)5 Dk bekledikten sonra tekrar denedim ve çalıştı.Sonra tekrar stop edip birkaç kez çalıştırdım yine çalıştı.Yarım saat sonra bir markete uğradım ve 10 dk sonra çıkınca tekrar çalıştırınca aracı yine çalışmadı.Ve 5 dk sonra yine çalıştı ve eve geldim.Şimdi bnm napmam lazım acaba ? Aracın acemisiyim ve pek anlamıyorum bu işlerden.Yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ederim şimdiden.Ustalık bir iş var mı yoksa geçer mi bir süre sonra ?https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2209091/141bcf59-2cca-4fde-869f-306bbd831ddf.jpg
     2000 CLİO1.4 8V RNA BENZİNLİ ÇALIŞMIYOR







  • Cevap veren olmamış ama sıkıntınız büyük ihtimalle manyetik kaptör gibi görünüyor. krank sensörü diye de bilinir. resmini ekliyorum parçacılarda rahatlıkla bulabilirsiniz çok pahalı bir şey değil.

     2000 CLİO1.4 8V RNA BENZİNLİ ÇALIŞMIYOR
  • Teşekkür ederim memcho cvp verdiğin için.Buraya attıktan sonra yine birkaç kez daha yaptı.Müsait bir zamanımda gidip alacağım ve değiştirtirim ustalara.
  • ByMath60 B kullanıcısına yanıt
    Clio 2'lerin kronik sorunudur bu. Üstte arkadaş parçayı paylaşmış. Krank mili devir sensörü, volant kaptörü, volant sensörü, krank kaptörü vb. isimlerle anılır aslında hepsi aynı parçadır. AYnı sorunu yaşıyordum. 50 liraya parçayı aldım, 18 liraya da basit bir lokma takımı alarak sorunu kendim çözdüm.
  • Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o parça bu parça değiştirmeden önce aracı bilgisayara bağlatıp hata kodu alın bence. arkadaşların da dediği gibi şanzıman kaptörü sorununa benziyor ama olmayabilir de.. oto sanayide işinin ehli bi usta bulmanız şart.
  • Teşekkür ederim cvplarınız için.Birşey daha sormak istiyorum.Bu aralar bir de aracım sabahları çalışmaz oldu.10 dk bekledikten sonra birkaç ara ara marş denemesinden sonra çalışıyor.Akü de yeni acaba neden çalışmıyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.