Şimdi Ara

200 KB/s ile indiriyor görünürken hiç inmiyor, ancak 30 KB/s ile indirirken iniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktaki gibi bir sorunum var. TTNET abonesiyim ve jDownloader kullanarak indirme yapıyorum. Mesela aşağıdaki gibi bir indirme grafiği var:
     200 KB/s ile indiriyor görünürken hiç inmiyor, ancak 30 KB/s ile indirirken iniyor

    Burada 208 KB/s ile indiriyor gözüktüğü yerlerde aslında hiçbir indirme yapmıyor, ama hızın düştüğü yerlerde, ki 28-30 KB/s gibi bir hıza düşüyor, ancak oralarda indirme yapıyor. Çaresiz durumdayım, 2 Mbps internet bağlantımla, sürekli 30 KB/s indirmesine razı hale geldim, ama onu bile yapmıyor. Sürekli 30'la indirse, indirme süresi 7 katına çıkacak belki, ama ona da razıyım, bir de böyle yapınca 30-40 katı sürede indiriyor, yani hiçbir şey indiremiyorum. Bu hata jDownloader'dan mı kaynaklanıyor, başka sebepleri mi vardır, nasıl çözebilirim? Bir fikri olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.







  • olabilri arada bendede oluo
  • Bende bir haftadır sürekli böyle ve daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Sorunu anlatabildim mi bilmiyorum. Sorun arada bir hızın düşmesi değil. Aslında hızın düşmesinden memnunum çünkü sadece hız düştüğünde indirme yapıyor. Hız yüksek bir değerde sabitlendiğinde (mesela yukarıdaki resimdeki gibi) gerçekte hiç indirmiyor. Ama ilginç şekilde, eğer dalgalı bir grafik olursa, bir artar bir azalırsa, hiç belli bir hızda sabitlenmezse yüksek hızda bile indirebiliyor. Kafayı yiyeceğim, ne böyle bir soruna neden olabilir anlamıyorum.
  • Pap!d amcadan cekıosan normal..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 6 Eylül 2010; 18:01:38 >
  • Evet, rap!dshare'dan indirme yapıyorum. Ama dediğim gibi, yıllardır hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Sık yaşanan bir sorun mu bu? Ben internetimden veya bilgisayarımdan kaynaklanan bir sorun zannetmiştim.
  • anormal bir durum indirme yöneticisini kontrol ettinizmi onda olabilir problem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.