Şimdi Ara

200 Dolar Altı Cep telefonlarında vergi 'düzenlemesi' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
24.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
306 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 300. oyun sahibi olarak söylüyorum: AKP, Türk halkının kara gün dostu olmadığını her gün bir kez daha kanıtlıyor..
  • İhmal marka telefonlara vergi koyup yerli marka telefona teşvik edersin

    ama

    yerli markanda durduk yere fiyatları %20 arttırır.

    Giren her türlü vatandaşa giriyor. Türk milleti köle gibi vergi ödüyor ve hiç kimse sesini çıkarmıyor. Çıkarmaya çalışanlar da vatan haini ilan ediliyor.

    20' tc simülasyona hoş geldiniz.
  • Durmak Yok Yol(may)a Devam..
  • 1000 dolar da olsa savunan çıkar sıkıntı yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    Evet doğu tarafına gidin orijinal olmadığı için kaçak telefon da olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ekstra vergi ile fazla vergi toplayabileceklerini sanıyor bunlar. Arkadaş kimlerin eline düştük ya. Aranızdan bir kişi dahi senelik bazda toplanan vergileri incelemiyor mu?. 80 milyar tl açık var 2019'da. İnsanlar artık sizin dolaylı yoldan aldığınız vergilerden bıkıp kendi harcamalarını kısmaya başlamışlar siz gidip hala yeni vergiler getirip daha fazla vergi toplama düşüncesindesiniz.

    2000tl'ye bile bir orta seviye telefon alınamıyor artık. Bu halk bunlara tokadı yapıştırmayı düşünceye kadar da böyle devam edecek. Bu sene 150-200 milyar tl civarında bir borç ödememiz var. Bu vergilerden daha da fazlası gelecek. 150-200 milyar tl'nin ne kadar büyük bir sayı olduğunu şöyle anlatayim. 2019 yılında toplanan toplam KDV ya da ÖTV vergilerinin aşağı yukarı bir tanesine denk bir sayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Mayıs 2020; 15:42:41 >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt
    Dorğu ancak unutulan en temel konu Türk ekonomisi zaten ithalata dayalı, örneğin makarna en basit örnek buğdayın %80'i ithal ediliyor ve bununla makarna üretiliyor, keza ağır sanayi böyle, hele inşaatta özellikle iç dekarasyonda çoğu şey ithal.

    Yahu en basiti kağıt ithal :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Riven Mı

    Halihazırda olanları kullanmaya bu kadar alışık olduğumuz için ne bir arabamız ne bir telefonumuz var. Bu zihniyet yüzünden bu hallerdeyiz
    Zihniyetmiş
    Yıllarca Tofaş aldı bu millet. Ne oldu? Tofaş kuş serisi otomobiller ile Vestel Venüs'ün hiçbir farkı yok!

    Tam tersine senin gibi zihniyetler yüzünden bu haldeyiz. Rekabet etmeden zengini daha zengin edeceksin. Biraz iyi bir şey yapsa, alırız aldırırız. Zorlu hiçbir vatandaşa bedavadan bokunu vermez. Milletten alın terini Zorlu'nun çöplerine harcamasını bekleme. Adam gibi bir ürün piyasaya sürsün alınır ve tavsiye edilir.

    İç piyasada haksız rekabetle sattığın üç beş malla dünyada bir bok başaramazsın. İç piyasan zaten cücük kadar. Çöp malları piyasaya sürme sebebi de tamamen vizyonsuzluk ve açgözlülük. Çöp telefon yapıp Türkiye'de kazık fiyata satmaya çalışacağına iyi telefon yap, Çin'de, Hindistan'da, Afrika ülkelerinde rekabet et.

    Venüs'ü bu pazarlardan birinde satmaya çalış istersen




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagataybas

    Çok aşağılık bir firma. Çarşamba günü mağazalarına gittim. Realme 5i almak için anneler günü hediyesi diye. 1389 TL'den 2 adet var dediler. Tamam peşin alacağım dedim. Yok peşin veremiyoruz dediler. Açık hesap taksitli yüksek fiyattan kitleyecekler. Ama teshirdekini veririz dediler. Baktım temiz tamam dedim. Hadi olsun son dakika. Kasaya gittim kart uzattım maksat chip parada kazanalım diye. Katmer ile 1599 TL dediler. Kalsın birader dedim. Karşıda teknosada 1499 TL hemde kapalı kutu dedim. Yani anlayacağınız kampanyanın amacı keriz avı. Bunların derdi tefeci gibi açık hesap kitleyelim. Ha alan memnun satan memnun orası ayrı ona birşey diyemem ama artık Evkur fiyatlarını baz almiyorum.
    Peşin veremiyoruz ne ya




  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Hocam mesleğiniz nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın, mücevher, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima ve birçok başka ürüne ek gümrük vergisi getirildi. Eylül ayına kadar yüzde 30 olarak uygulanacak
    Geçmiş olsun
    Neyseki Eylülden sonra %25 e çekilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.