Şimdi Ara

200-300 TL Steelseries Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aklımda 3 model ve 200-300 TL arası bir bütçe mevcut.
    Steelseries Siberia V2 (Ses kartlı)
    Steelseries Siberia V3
    Steelseries Siberia 200
    FPS tarzı CS:GO, Battlefield 1, Rust tarzı oyunlar için alacağım ses ve mikrofon benim için aşırı önemli. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.



  • Steelseries elite prism sahibiyim. Alabiliyorsanız düşünmeden alın. Onun dışında 7.1 surround un çok farkettiğini söylemem gerek yıllardır müzikle uğraşıyorum en profesyonel ses kartları ve kulaklıkları kullandım. Ağırlıklı olarak oyun amacıma yönelik ve fazla bi beklentim olmadan aldığım kulaklık beni faka bastırdı. Özellikle kendi ses kartıyla gelen probram çok faydalı ve preset ları çok sağlam. Rahatlık üst düzey ve gerçekten sağlamlık hissi veriyor. Bunu almadan önce siberia 200 düşünüyordum, deneme fırsatım oldu. Fiyatına göre iyidir ancak hissiyat olarak tatmin etmedi beni. Ses kartından dolayı v2 alın derim. Kendi jakıyla taktığım ses ile ses kartıyla dinlediğim ses arasında gerçekten çok fark var. 7.1 seçeneğini dahil etmiyorum.

    edit: Kulaklığı denedikten sonra ilk yorumum özellikle fps oyuncularının alması gerektiğiydi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesisRelationship -- 12 Temmuz 2016; 3:49:53 >
  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim lakin bütçem o kadar malesef yok. Şuan için v2 Ses kartlı, v3 ve ya Siberia 200 düşünüyorum açıkcası Siberia 200'ün incelemesini de izledim. v2'den de memnun kalan arkadaşım çok. V3'ün alanı yorumu incelemesi az lakin kullanan 1 2 kişiden memnunuz mesajı geldi. Bilmiyorum ne yapacağım. Siberia 200 ve ya v2 Ses kartlı arasında gitsem Siberia 200 v2^nin üst modellerine denk geliyor bakalım sanırım deneme yanılmaya gideceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dewillent

    Yorumunuz için çok teşekkür ederim lakin bütçem o kadar malesef yok. Şuan için v2 Ses kartlı, v3 ve ya Siberia 200 düşünüyorum açıkcası Siberia 200'ün incelemesini de izledim. v2'den de memnun kalan arkadaşım çok. V3'ün alanı yorumu incelemesi az lakin kullanan 1 2 kişiden memnunuz mesajı geldi. Bilmiyorum ne yapacağım. Siberia 200 ve ya v2 Ses kartlı arasında gitsem Siberia 200 v2^nin üst modellerine denk geliyor bakalım sanırım deneme yanılmaya gideceğiz.

    Hocam hangi kulakligi aldiniz?
    Bende kulaklik arayisindayim.

    Aldiginiz kullaklik hakkinda olumu olumsuz yorumlarinizi paylasirsaniz sevirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne aldınız hocam bende cloud core ile siberia 200 modeli arasınsa kaldım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer almadıysanız, bütçeniz uyar mı bilmiyorum fakat ben Arctis 5 alacağım 1-2 hafta içerisinde, kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.