Şimdi Ara

20 iş günü ne zaman başlıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonumu Teknosa aracılığıyla servise gönderdim. Aldığım ürün gönderim formunda firmaya gönderim tarihi "16.02.2015" yazmakta. 1 gün sonrasında tarafıma "ürününüz yetkili servise gönderilmiştir" bilgilendirmesi yapıldı. 20 iş günü süresi bu tarihte mi başlatıldı?

    Teknosa'ya sorduğumda, ödeme yaptığınız tarihte başlar deniyor (bana 03.03.2015 tarihinde şu kadar masraf çıktı dendi, ben de aynı gün parayı yatırıp dekontu Teknosa'ya ulaştırdım). Asus servisini aradığımda ürünü kargoladığınız tarihte başlar diyor. Asus'un internet takibiyle kontrol ettiğimde alış tarihi "24.02.2015" gözüküyor.

    Acaba hangi tarihten sonra 20 iş günü saymam gerekiyor? Ödememi yaptığım tarihten sonra başlıyorsa, arıza tespitinin kaç gün süreceği hakkında bir sınırlama yok mu? Teşekkürler.



  • Plasmodesmata kullanıcısına yanıt
    sınır yok gibi bişey ama illaki bir cevap arıyorsan servise giriş tarihi ile başlar ama öyle bir ülkede yaşamıyoruz burası amerika veya almanya değil o şartlar o ülkelerde geçerli
  • Eğer servise kendiniz götürseydiniz verdiğiniz günden itibaren başlar. Ancak siz Teknosa aracılığıyla vermişsiniz 1 gün kargo ulaşım süresi diye geçer ve verdiğiniz günden bir sonraki gün başlar resmi süreç. İsterse arızayı 19. iş gününde bulsun bu onların sorunu . Anladığım kadarıyla 17 şubat tarihinde teknik servise ulaşmış ürününüz yani bugün 21. iş günü olduğu için cihazın yenisini isteme hakkına sahipsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • Servise girdiği günden itibaren diye biliyorum.
  • Evet verdiğim günden itibaren geçerliymiş. Ancak kullanım hatalarında 20 iş günü sınırı yoktur diyor Teknosa. Ben ekranı kırdığım için yollamıştım, daha sonra 300 Tl yatırmıştım. Değişim/iade raporu hazırlanacak diye mail geldi. Para iadesi talebinde bulunduğumda, telefonun parasının yanına o yatırdığım 300TLyi de alabilecek miyim?
  • Yahu teknosa mısın ne kadar ahlaksız bir firmasın sen verilen cavaba bak hele. 10 yıl sonra ödeme yapsan o zaman mı başlayacak! Milleti keriz sanıyor bu ahlaksızlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Evet ben de aynı şekilde düşündüm. Ve para iadesi talep ettiğimde telefonun ücreti yanında o yatırdığım 300 TLyi de almak hakkım diye düşünüyorum. Çünkü servis ücreti olarak ödediğim servis bana ulaştırılmadı. Bu konuda savunmamı oluşturmak için nereye sorabilirim? Yani o 300 almak için ne sunabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.