Şimdi Ara

20-25bin arası Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir araç almayı düşünüyorum, Genelde haftasonları binilecek bir araba olacak, ara sıra uzun yola gidecek (yılda 1-2 bilemedin 3 kez)
    Aradığım özellikler;
    Yakıt konusunda ekonomik (Dizel olabilir ama şart değil!),
    Seri ve konforlu (mümkün olduğu kadar)
    Yolda izde bırakmayacak
    ve mümkünse kendi modelinin yeni kasası
    Şuan aklıma başka birşey gelmiyor gelirse eklerim. Bi kaç gündür Honda Jazz, Honda HR-V, Opel Corsa, Ford Fiesta felan bakınıyorum. Aslında 2007 sonrası Civic premium yada elegance tam istediğim bir araç ancak 30 bin altında temiz bulunmuyor doğal olarak :)
    HR-V aslında çok güzel bir araç her konudan tatminkar ancak 2006 dan sonra üretimden kalkması kafamı bulandırıyor,
    Alacağım araç max 5 sene sonra değiştireceğim bir araç olacaktır. Yani 5 sene sonra elimden çıkarmakta sorun yaşamayacağım 2. eli de hareketli bir araç istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar,
    Dipnot: Önerdiğiniz veya önermediğiniz araçları yazarken neden belirtirseniz çok sevinirim







  • Güncel!!.
  • Volvo s40 hocam lpg takarsınız tam sizlik bir arac olur 2004 2005 temiz s40 tavsiye edebilirim sebep yazın demişsiniz sebep olarak volvonun sağlamlığını gösterebilirim
  • Biraz inceledim, zaten volvo nun ambiyansı gerçekten ferah ve güzel, ancak iç dizaynı hoşuma gitmediği gibi yedek parça ve yakıt konusunda benim kriterlerimin dışına çıkıyor. Muhtemelen bu kriterler içinde jazz en mantıklı ve uygun olanı ancak uygun fiyata temizini bulmakta güçlük çekiyorum. yeni kasa fun veya fun+ishift arıyorum ancak henüz 27 den altında bulamadım :)
  • Megane II lpgli sizi tatmin eder bence. 2. eli en hareketli olan araç tabiki sedan versiyonu.
  • Meganı düşünmüyor değilim ancak yeni kasası çıktı ve ben 5 yıl dan önce kolay kolay satamayacağım ve bana kullanım süresince en az masraf çıkarabilcek bir araç aramamın yanında 5 yıl sonrada çıkarabileceğim bir araç istiyorum. şuan gerçekten 2. elde meganlar fena ancak 5 yıl sonra Megan II ler ne olur bilemiyorum, çünkü megan 1 ler ilk 2-3 yıl içinde 2. elde öldüler megan 2 nin çıkması ile, aynısı 2 dede olursa gerçekten pişman olabilirm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.