Şimdi Ara

2 Yıllık Devletten 2 Yıllık Özele Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. şu anda İstanbul Universitesi'nde Dış Ticaret okuyorum. bölüm 2 yıllık. ve bu sene 1. senemdi. açıkçası hiç memnun kalmadım. hocalar inanılmaz kötü. çok ilgisizler ve bir disiplinleri yok. kafalarına göre derse girme gibi bir huyları var. onun haricinde çok baştan savma ders anlatıyorlar. bu sene okuduğumuz kampüste lise bahçesinden terkti ve bundan dolayı bu okula hiç ama hiç ısınamadım. bu senede sultangazi ye taşındı kampüsümüz. hem yolumuz uzadı hemde ünivesite hayatı denilen olay mahvoldu.

    bu sene yine sınava girdim ve TYT den 130.000'inci oldum. Aydın Üniversitesi Dış Ticaret İngilizce olarak Tam Burslu tutuyor. okul hem ingilizce, hemde mesafe olarak bana 20 dakika uzaklıkta. en azından buradaki eğitim İstanbul Üniversitesi'nin Dış Ticaretinden iyidir diye düşünüyorum. okul hayatım boyunca hiç arkadaş edinemedim ve edinmek için bir çabamda olmadı. evden okula okuldan eve yaşadım. büyük ihtimalle burada da böyle olur ve bundan dolayı zengin çocukları arasına kendini mahçup hissetme durumunu yaşamam diye düşünüyorum.

    sizce devletten tam burslu özele geçmeli miyim ?







  • Hayır çokta farkı olmayacaktık egitim acısından bence 1sene daha okuyup dgs ile geçin iyi üniversitelere
    İstanbul üni hangi kampüsteydi bölümünüz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öncelikle bu sene sınıfta kaldım. yani 1. sene tekrar olarak okutulacak. istanbul üniversitesi sultangazi sbmyo da eğitime devam edilecek bu sene.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinaryus Prof. Dr. -- 13 Şubat 2021; 3:10:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.