Şimdi Ara

2 yıldır geçmek bilmeyen göz kuruluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldır geçmek bilmeyen göz kuruluğum var. :( arkadaşlar ciddi ciddi çok kuruyum sürekli acıyor gözlerim. Sürekli yüzümü yıkamak zorunda kalıyorum. En az 10 göz doktoru gezdim yok yok tedavisi. Biri alerji diyor biri kirpik dibi iltihabı diyor biri romatizma vuruyor romatoloji git diyor. Suni göz yaşı damlatıyorum. 5 dakika geçmeden yine hemen kuruyor. Lütfen yardımcı olun bilenler yoksa intihar edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Basit gibi gözükse de ciddi bir şey göz damarlarında tıkanıklığa sebep olup kalıcı görme kaybına kadar yolu var daha önce göz doktoru bir arkadaşla bunu konuşmuştuk hastalarına her gün 1 coraspin tavsiye ediyordu bir araştırın görme kaybı oluştuktan sonra eski haline asla dönmez iyi takip edin fazla yormayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanyangel H kullanıcısına yanıt
    Kirpik sorunun vardır benim kirpiklerim yok seninki gibi genelde gözlerim kuru oluyor.Yanında sıcak su bulundurman etkili olabilir bence düzenli aralıklarla gözünü tutarsın böylece nemlenir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archimert

    Basit gibi gözükse de ciddi bir şey göz damarlarında tıkanıklığa sebep olup kalıcı görme kaybına kadar yolu var daha önce göz doktoru bir arkadaşla bunu konuşmuştuk hastalarına her gün 1 coraspin tavsiye ediyordu bir araştırın görme kaybı oluştuktan sonra eski haline asla dönmez iyi takip edin fazla yormayın

    görme kaybım yok ama kardeşim :( bir hemşire olarak çok çaresizim uçuşmalardan kuruluktan :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saekobusujima

    Kirpik sorunun vardır benim kirpiklerim yok seninki gibi genelde gözlerim kuru oluyor.Yanında sıcak su bulundurman etkili olabilir bence düzenli aralıklarla gözünü tutarsın böylece nemlenir.

    benim çok kuru nasıl başediyorsun. kirpik dibi iltihabı dediler alerji dediler romatizma dediler çok çaresiz kaldım. Ne kadar çok param gitti. Kupkuru ve sürekli bir şeyler uçuşuyor. :(
  • Hocam son durum nedir? Aşabildiniz mi sıkıntıyı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam keşke bir cevap yazsaydınız, ne kadar çaresizsem konunuzu gördüm cevap yazacaktım en son mesajı ben atmışım. :(
  • sinüzit ameliyatı oldum biraz rahatladım. alerji ilaçları alıyorum sürekli. 3-4 ay suni göz yaşı kullandım. ara ara kullanıyorum daha iyiyim şu anda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 18 yaşımdayım.12 yaşımdan beri göz kuruluğu var.Çok fazla bilgisayar ekranına bakmaktan oldu.Seneler boyunca son parlaklıkta ekranın dibinden baktım,gözlerimi mahvettim.Üstüne bir de lisede bilişim bölümü okuyup o eski monitörlere günde saatlerce bakmak zorunda kalınca mahvoldum.Çok acı çektim.

    Suni göz damlalarını bir dönem kullansam da çoğu zaman kullanmadım çünkü gözyaşı bezlerini tembelleştiriyormuş diye duydum.Hiç unutamıyorum bir ara gözlerimin ağrısından kendimi öldürecektim.Çok kötü birşey.Ve artık kronik hale geldi.Birkaç gün fazla ekrana vs. baksam yine başlıyor ufaktan ufaktan.Sırf bu problem yüzünden üniversitede bilgisayar müh. yazılım müh. tarzı birşey yazmıcam.

    Lise bitti biteli abartıya kaçmadan normal seviyede telefon ve bilgisayar kullanıyorum.Yaklaşık 2-3 aydır bir sorun yaşamadım.Ne yapsam bilmiyorum.




  • Göz kuruluğu için kalıcı bir çözüm öneremeyeceğim. Ancak;

    Gözlerinizi ara ara dinlendirin. Uzağa bakın.

    Kipriklerinizi kırpmayı unutmayın.

    Yoğun mavi ışıklı ekranlara uzun süre bakmayın. Akıllı telefon tablet pc vs..

    Night shift veya gece modu gibi özellikleri cihazlarınızda kullanın.

    Suni gözyaşı kullanabilirsiniz

    Geçmiş olsun.

    www.hekimimyanimda.com

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.