Şimdi Ara

2 yıldır başıma gelen ibretlik olaylar (abdest tutmuyo galiba)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BEYLER OKUMAK KOLAY OLSUN DİYE BURAYA EKLİYORUM. KALDIĞINIZ YERİ UNUTMAYIN DİYE 1,2,3.. VS OLARAK NUMARALANDIRICAM.

    1

    Beyler öncelikle selamlar.

    Bugün uzun araştırmalar sonucu nba maçlarına banko bi kupon yaptım ve az önce ilk yarı sonucundan yattım. Maç bankoların bankosuydu son 10 maç iy1 bitmiş ben iy1 oynadım patladım 10 maçta bana denk geldi. (Zaten genel olarak 1 aydır yatıyorum) Her neyse beni taşıran son damla bu basit olay oldu ve bu hazin son sonucu artık yeter diyerek derdimi sizlerle paylaşmaya geldim.

    2 yıldır başıma gelmeyen terslik kalmadı ve bir tane bile iyi bir şey olmadı. Bunları sizlerle paylaşıcam. Hepsini aynı anda anlatacak vaktim yok maluum vize haftası ara ara konuyu güncellicem.


    2 yıl önce atm ye para çekmeye gittim. Atm parayı verdi fakat ben parayı alamadan geri çekti. 1 hafta parasız gezdim banka hesaba parayı geri yatırdı. Daha sonra ilerleyen zamanlarda internetten ayakkabı almaya karar verdim. Ayakkabıyı aldım kapıda ödeme seçeneğiyle. Sonra yine atm ye gitmek için evden çıktım. Hava son derece iyiydi. Okuduğum üniversiteye gittim orda ki atmden çekerim diye. Atm de sırada beklerken o acı haber; atm bozuldu. Okula yakın bir avm ye gittim para çekmeye parayı çektim dışarı çıktım o güzelim havadan eser yok tabi. Bardaktan boşalırcasına yağmur. Bekledim bekledim duracağı yok derse geç kalıcam çıktım yola. Göl gibi oldum donuma kadar ıslandım. Okulda atm nin yanından geçerken atm nin çalıştığını gördüm kaderime sövüp bölüme yürümeye devam ettim. Bölümün önüne geldiğimde ise tamamen başka bir hava vardı. O yağmur kesilmiş hava yine günlük güneşlik. Sonuç olarak 1 haftalık hastalık dönemi...

    Bu böyle geçti gitti o zamanlar tabi başıma gelebilecek en kötü şeyler bunlardır diye düşünüyordum. Daha kötüleri de varmış yavaş yavaş öğrendim.


    2

    Ayakkabı bulunduğum ile ulaştı. Tabi her zaman bi sıkıntı olacak ya öğrenci evimizin kapı zili bozulmuş. (apartman kapısında ki zil) Kargo firmas kapıya sizi evde bulamadık diye kağıt bırakmış. Evimiz okula çok yakın ve kargolar mahalleye dağıtım yaptıktan sonra okula gidiyolar. Tesadüf eseri bi arkadaşım okuldaymış aradım ayakkabıyı aldırdım. Ayakkabı küçük geldi tabiki de. Tabi kalktık merkeze gittik. Ama kargo firması kapanmasın yetişeyim diye taksiyle gittim. Taksi parası da cabası tabi...

    Sonra ayakkabının yenisi geldi yine zil bozuk yine kağıdı yapıştırmışlar kapıya. Ben tekrar hadi oğlum merkeze... Merkezinde en uzak en saçma yerinde ki kargo firmasını aramaya koyuldum. Oraya otobüs yokmuş tabi yağmurda hafiften başladı. Ayakkabıyı alana kadar ben yine göl oldum. Kaderime söve söve eve geri döndüm. Sağlık olsun dedim moralimi bozmayım dedim.

    Okuduğum üniversitenin berbat bi sistemi var. Ortalamanız 1.8 in altında ise diğer sene üstten ders alamıyorsunuz. Dersler berbat olduğu için bu seferde düştük 1.8 derdine.


    3

    Aradan zaman geçti memlekete gittim arkadaşlarımda gelmiş aldım arabayı evden geziyorum. Eve dönerken arabanın kenarını sürttüm. Söve söve sanayiye gittim pedere çaktırmadan pastayla hallettik olayı.

    Bundan 1 ay geçti sabah uyuyorum babam paldır küldür daldı odaya dedi arabayı nereye vurdun dedim bi yere vurmadım falan indik arabanın yanına arabanın arkasına vurmuşlar. Sürtülmüş gibi daha çok. Park halindeyken olmuş galiba ihale yine bize kaldı. Yine boynumuzu büktük kaderimize razı olduk. Sağlık olsun dedim ki zamanla onu da kaybettim.



    4

    Evet beyler çok fazla uzatmamak için aralarda ki küçük şeyleri atlıyorum. Gelelim artık asıl kombolara...

    Daha önce de bahsettiğim gibi okuduğum okulda dönem içinde 1.8 ortalamayı yakalayamayan bir üst sınıfa geçemiyor. Düştük ortalama peşine ilk dönem işin farkında değiliz tabi. Dönem başında 1.8 olan ortalamam ders çalışmama rağmen 1.6ya düştü. 2. dönem daha çok asılmaya başladık. Çok sağlam çalışıyorum her girdiğim sınavda ters köşeyim ya da saçma sapan hatalar. Sonuç yine hüsran tabi son umut bütlere çalışırıyoruz onlarda da patlıyorum ve ortalama düşüyor 1.44 e. Finalde 6 bütde 5 kağıt verdiğim dersten de kalınca bende kayış koptu bad trip moduna geçiş yaptım. (hoca sene başında geçirmeyeceğini söylemişti sözünün eriymiş herkes kaldı.)

    Staj yapacaktım yazın bu sefer yaz okulu derdine düştük. Hem yaz okulu yapıp hemde stajı ayarlamaya çalıştım. Okul çakışmasını kabul etmediği için yaz okulu biter bitmez stajı onun peşine denk getirmem gerekiyordu. Tabi ki bu şanssızlıkla ben onu da beceremedim. Hep bi aksilik en sonunda mecburen stajı bıraktım sadece yaz okulu yapmaya karar verdim.

    Kendi memleketimde ki okulu ayarladım allahtan onda aksilik çıkmadı. 3 ders aldım ve yaz okuluna başladım.


    5

    Başladık yaz okuluna diyorum ulan vurabileceğim kadar dibe vurdum bundan kötüsü olmaz artık herhalde. Yıkılmadım ayaktayım modu. Güzel günler gelecek modundayım. Kısa sürede ard arda gelecek kombolardan bi haberim tabi o sıralar.

    Vizeler başladı sınavlara girdik. Aynı zamanda spor salonuna gidiyorum haftada 3 kez. Hafta da bir de denize gidiyorum kalan vakitler ders çalışıyorum. Temelim olmadığı için zaman alıyo ve zor oluyo tabi. 3 dersin vizesi oldu notların 2si iyi 1i orta derecede geldi. bu sırada evde annemin telefonunu kırdım balkon kapısının kolunu kırdım falan böyle küçük aksilikler devam ediyor. Ailem de artık durumun farkında annem neye el atsan mahvediyosun falan diyo ben tabi hala gelecek güzel günlerin peşindeyim o güne kadar...

    Bi sabah uyandım derse gittim ders iptalmiş haberim yok 7de uyandığımla kaldım. Sonra eve geldim öğlen spora gidecektim biraz uyudum falan. Babam işteydi sabah gitmişti işe. Sonra ben salona gittim salon boştu. Şöyle keyifle tek başıma spor yapayım dedim sinir stres atarız falan. Tam başladım telefon çaldı. Kardeşim arıyodu açtım telefonu direk abi şu hastaneye gel babam iş kazası yapmış dedi. Tabi ben duyunca kaldım öyle mal gibi. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen apar topar kalktım hastaneye gittim. Aklım peder beyde. Ne olduğunu bilmiyorum. Daha önce kalp krizi geçirmişti babam (tam benim öss tercihi yaptığım zaman yoğun bakımdaydı o da ayrı kötü bi olaydı).

    Geldim hastaneye annemlerde ordaydı babam gelmemişti daha işten ambulansla gelecekti. Hastane önündeyim bekliyorum. Bekledim bekledim bekledim gelmiyo bildiğimiz tek şey iş kazası yaptığıydı. Ve koluyla ilgili bi kaza geçirdiğiydi. Düşünmekten kafayı yedim hastane önünde insanın aklına her türlü kötü şey geliyo. Kalp hastası adam bide o sıkıntı. Neyse geldi ambulans babamı çıkardılar. Eli sıkınmış iş arkadaşının hatası kendi hatası değil. Elinde ki bütün kemikler parçalanmış. Tabi biz kopmadığına şükrettik. Neyse ertesi gün ameliyat oldu. Eli toparladılar. Oynatamama Hissetmeme riskleri var dediler. Başladık peder beyi beklemeye. Daha önce kalp krizi geçirdiğinden ve dedemizden dolayı alışığız hastanede beklemeye. Neyse 3-4 gün hastanede kaldık sonra eve geldik. Bi yandan yaz okuluna devam ediyorum. Bi yandan evin sorumluluğu üzerimizde. Her gün pederi pansumana götürüyorum teller var elinde yarım alçı falan. Bütün kötü şeyler beni mi bulur modunda yaklaşan yaz okulu finallerinin sıkıntısıyla geçinip gidiyoruz.

    Daha dibe vurmam demiştim daha önce, demek ki bundan kötüsü de varmış ama bundan da daha kötü bir şey olmaz diyorum yine. Bundan kötüsü de varmış tabi onu da her zaman ki gibi sonradan öğrendik.


    6


    Beyler 6. bölümde bugün yaşadığım küçük bir talihsizliği anlatıyorum (büyüklerine alıştığım için küçük geliyor artık bunlar) 7. bölümde geçmişte olanlara geri dönücem 5in devamı 7. bölümde olacak

    Bugün sınavım vardı. Haftasonuna sınav koymuşlar o da ayrı bir ironi. 1 hafta aynı sınava çalıştım. Kitaptan 1,2 ve 3. bölümler çıkacak bilgisini aldık. Hoca da derste 4. konuya geçmedi. Başladık çalışmaya 1 hafta 1,2,3 çalıştık sınava girdik 4. bölümden 35 puanlık soru. Kaderimize yine boyun eğmek zorunda kaldık. 1 haftalık emek kısmen çöp oldu 2. bölümden soru yok boşa çalıştık hep beni mi bulur yeter artık modunda eve çöktüm. Moral sıfır mod yine bad trip...



    7


    Beyler asıl kombo olarak nitelendirdiğim 7. bölüme geçiş yapıyorum. En son daha dibi görmem derken dibinde dibini gördüm.

    Yaz okulu finallerine peder beyin durumundan ötürü çok iyi çalışamadım ve 1.8 ortalamayı yakalayamadığım için sınıfta kaldım. Bunu öğrenir öğrenmez kendimi deniz kenarına attım aldım alkolümü. Bad trip takılıyorum her şey benim başıma geliyo niye böyle oluyo falan. Evdekilere kaldığımı söyleyemiyorum berbat ötesi bi durum. Babam bizim için elini feda etti resmen. Adamdan para alırken utanıyorum. Yalan söylediğim için yüzüne bakamıyorum. İçim içini yiyor. Kendimden utanır haldeyim yediremiyorum. Çaktırmıyorum her şeyi içimde yaşıyorum onları üzmemek için dertlerine dert katmamak için susuyorum.

    Her neyse okul zamanı geldi. Okuduğum şehre geldim. Evi temizledim falan her iş bitti. Bi sonra ki gün çok şiddetli bi yağmur bütün camlar su aldı. Bütün camlara slikon çektim sorunu çözdüm. Aynı günün akşamı çamaşır makinesinden evi su bastı. Yılmadım onu da temizledim sabah uyandım camı açtım camın kolu elimde kaldı. Attım bi köşeye gittim yattım. Artık uğraşamam dedim ne olursa olsun yağmur yağıyo içeri su giriyo umrumda değil. Tabi akşam onu da tamir ettim. Pazar günü oldu pazartesi okul var arkadaşımla üniversitenin oraya çıkıyoruz takılmak için. Buraya kadar yine her şey bana göre normal.

    Gelelim o talihsiz berbat ana. Okulun oraya yaklaştık bi baktık şerefsizin biri kızın birini dövüyo. Geçip gidicektik baktık baya baya yumruk atıyo kıza ulan insanlıktır falan geçip gidemedik. Dedik gidelim ayıralım içimizde kavga etmeye dair gram düşünce yok çocuğu sakinleştircez arkadaşımla vurmıcaz diye anlaştık. Gittik tabi işler öyle olmadı elemanın arkadaşları varmış başladık kavga etmeye. Benimde 1 yıllık küçük bi boks geçmişim var. Teke tekken her şey normaldi. Elemanın arkadaşları olduğunu bilmiyorduk. Tabi onlar kalabalıklaşınca işler kötüye gitti doğal olarak polis geldi ayırdı falan. Yere düşme falan yok yediğim sağlam darbe yok. Bizde de bir şey yok sanıyoruz. Arkadaşımda bir şey yok benim dişim kanıyor. Ben dişim kırıldı diye düşünüyorum falan polis bizi hastaneye götürdü darp raporu falan ordan karakola. Hastanede bende hiçbir şey yok gözüküyor diş etimde kanama var diş hastanesine gitmem gerekiyor. Film falan çekildi bi sıkıntı yok. Karakola gittik şikayetçi olmadık madem bir şey yok olur böyle şeyler dedik. Kız da beni dövmedi diye ifade vermiş. Her neyse çıktık karakoldan diş hastanesine.

    Hastaneye geldik doktor baktı dikiş atıcam dedi. Çenene bakıcam dedi. Ama ben çenemin oynadığını hissediyorum. Doktor baktı oraya buraya dedi senin çenen kırık. Tabi kaldım mal gibi. Gram acı ağrı sızı yok. Evdekilere durumu nasıl anlatırım diye düşünüyorum. Sıkıntı üstüne sıkıntı. Babam elini kullanamıyo kalp hastası adam söylersem hemen gelecekler falan. Aklım hep babamda annemde. Annemde kadın benle mi uğraşacak babamla mı uğraşacak? Dikiş attı doktor bizim diş etine dedi üniversitenin tıp hastanesine git. Gece kalktık oraya gittik. Tomografi falan anlayamıyolar kırık olduğunu tahmini kırık var diyolar. Adli vaka giriliyo kaydım kafayı yemek üzereyim evdekileri düşünmekten kafayı yedim. 1 kez kendimi düşünüyorum ağrı acı yine yok nasıl kırılır falan olayın şokundayım. Eve geldik sabaha kadar uyuyamadım sohbet ediyoruz arkadaşlarım kırık yoktur susmadan konuşuyosun sen diyolar. Anlayamıyorum bende ağrı yok acı yok şişlik yok morarma yok. Neyse ne dicez diye düşüne düşüne 2 saat uyudum.

    Sabah uyandım aradım evdekileri dedim böyle böyle. Tabi son derece telaşlandılar. Ben hastaneye geçtim onlarda apar topar kalktılar geldiler. Doktor baktı kırık var beni apar topar aldı ameliyata. 2.5 saatlik bi ameliyattan sonra çenemi kitlediler. Yemek yemek yasak konuşmak mümkün oldukça yasak. 3 hafta duracak dediler. Tabi hastaneden çıkınca hemen gittik karakola şikayetçi olduk kamera kayıtları falan her şey ortada.

    Ben kaldım 3 hafta aç. Sadece pipetle besleniyorum çorba falan. 3 hafta doldu doktor dedi 1 hafta daha dursun aksilikler olacak ya. Okula gidemiyoruz zaten yemişiz dönem tekrarı. Mahvolduk tabi.

    Demek ki dibinde dibi varmış dedim. Vurduk daha da dibe. Artık fanteziye kaçıyorum başıma daha ne kadar olay gelebilir diye düşünüyorum. Evdekiler hemen adak kestiler ayıptır söylemesi. Bu şekilde hayata isyan ede ede devam ediyorum. Ben peder beyin eli oluyorum o benim ağzım oluyor geçinip gidiyoruz. Çenemin düzelmesi için 1 ameliyat daha olmam lazımmış. 3 hafta bitti ameliyat gününü bekliyorum artık.



    8

    Ders çalıştığım için biraz yazı aksadı. Devam ediyorum...

    Çenemin başına gelenler 7. bölümde ki gibi. Tabi yemek yiyememenin verdiği sinir bozukluğuyla günlerimi geçiriyorum. Yemek hayal ede ede geçiyo günler. 3 hafta doldu artık çıkacağı günü bekliyorum. Ameliyat günü kesinleşmedi. Günler böyle geçerken hiçbir şey yetmezmiş gibi üstüne bir kombo daha geldi...

    Bir sabah uyuyorum. Babam geldi odaya uyandırdı oğlum dedi fırına git ekmek al. Bende tabi başta söylendim bakkalda ekmek yok mu diye fırın uzak haliyle. Neyse kırmamak için üzerimi giyindim arabanın anahtarını aldım evden çıktım. Hiç de gidesim yok söylene söylene gittim fırına ekmeği aldım bindim arabaya. Eve doğru yola çıktım. Son derece dikkatli bi şekilde gidiyorum bi anda müthiş bi gürültü ve sarsıntı.. Dahha ne olduğunu anlayamadan hemen indim arabadan. Baktım bizim arabanın sağ tarafta tam orta yerinde başka bi araba. Ağzımda ki protez teller yüzünden zor konuşuyorum bide başımıza kaza çıktı. Tabi tutanak falan filan derken bizim arabanın sağ iki kapı komple değişti.

    Evdekiler duruma anlam veremiyo. Adak bile kestik artık daha ne yapacağımızı şaşırdık. Her şey üst üste ben artık bir şey düşünmüyorum. Başıma gelenlerle ilgili yorum yapmıyorum. Artık isyanın eşiğindeyim ama belli etmiyorum. Derken ameliyat günü geldi ameliyat olduk. Ameliyatta ki bir kaç sıkıntı yüzünden boğazım falan yara oldu onlara da aldırmadım.

    Şuan hala başıma saçma sapan her şey geliyo. Ben evdeyken sular kesiliyo 1 günden fazla sürüyo gelmesi. Ev arkadaşım artık bunlar hep senden oluyo demeye başladı


    Evet dostlar başımdan geçen talihsizliklerim şimdilik bu kadar.(Daha ne kadar olabilirdi zaten) Tabi küçük olanları atladım. Başıma geldikçe burada sizlerle paylaşmaya devam edicem. Okuyan takip eden arkadaşlara teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AT-ADAM -- 11 Kasım 2014; 0:47:01 >







  • yerimizi alalım
  • SEN onur uyesi olmussun artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamınıda bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam ediyorum beyler...

    Ayakkabı bulunduğum ile ulaştı. Tabi her zaman bi sıkıntı olacak ya öğrenci evimizin kapı zili bozulmuş. (apartman kapısında ki zil) Kargo firmas kapıya sizi evde bulamadık diye kağıt bırakmış. Evimiz okula çok yakın ve kargolar mahalleye dağıtım yaptıktan sonra okula gidiyolar. Tesadüf eseri bi arkadaşım okuldaymış aradım ayakkabıyı aldırdım. Ayakkabı küçük geldi tabiki de. Tabi kalktık merkeze gittik. Ama kargo firması kapanmasın yetişeyim diye taksiyle gittim. Taksi parası da cabası tabi...

    Sonra ayakkabının yenisi geldi yine zil bozuk yine kağıdı yapıştırmışlar kapıya. Ben tekrar hadi oğlum merkeze... Merkezinde en uzak en saçma yerinde ki kargo firmasını aramaya koyuldum. Oraya otobüs yokmuş tabi yağmurda hafiften başladı. Ayakkabıyı alana kadar ben yine göl oldum. Kaderime söve söve eve geri döndüm. Sağlık olsun dedim moralimi bozmayım dedim.

    Okuduğum üniversitenin berbat bi sistemi var. Ortalamanız 1.8 in altında ise diğer sene üstten ders alamıyorsunuz. Dersler berbat olduğu için bu seferde düştük 1.8 derdine.




  • Beyler devam ediyorum.

    Aradan zaman geçti memlekete gittim arkadaşlarımda gelmiş aldım arabayı evden geziyorum. Eve dönerken arabanın kenarını sürttüm. Söve söve sanayiye gittim pedere çaktırmadan pastayla hallettik olayı.

    Bundan 1 ay geçti sabah uyuyorum babam paldır küldür daldı odaya dedi arabayı nereye vurdun dedim bi yere vurmadım falan indik arabanın yanına arabanın arkasına vurmuşlar. Sürtülmüş gibi daha çok. Park halindeyken olmuş galiba ihale yine bize kaldı. Yine boynumuzu büktük kaderimize razı olduk. Sağlık olsun dedim ki zamanla onu da kaybettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ilk mesaja editleyipte yaz bence okuması daha kolay olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MagicSky

    Dostum ilk mesaja editleyipte yaz bence okuması daha kolay olur.

    Tamamdır dostum akşam düzenlicem ve anlatmaya devam edicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ben. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AT-ADAM kullanıcısına yanıt
    Kardeş

    Allah yardımcın olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norsk -- 9 Kasım 2014; 7:42:53 >
  • Önlerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyiz.
  • beyler hepinize teşekkür ediyorum. Şimdi düzenleyip devam ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    SEN onur uyesi olmussun artik.

    Bu abdest almayı bilmeyen kardeşimin gerçek adı da Onur bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okank.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    SEN onur uyesi olmussun artik.

    Bu abdest almayı bilmeyen kardeşimin gerçek adı da Onur bu arada

    İfşaya hayır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AT-ADAM -- 7 Kasım 2014; 0:08:27 >




  • Güncelledim beyler 4 numarayı ekledik yazımıza
  • Yarın 5. bölüm olarak hayatımın en kötü günlerinden birini anlatıcam ve en çok korktuğum günlerden biri. İlgilenen arkadaşlara duyrulur sınavlarım olduğu için şimdi gitmek zorundayım...
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İddaa olayında bende de aynı durum oluyo yav. Kupon yapıyorum sadece kaydediyorum tutuyo, oynadığım zaman tutmuyo.
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.