Şimdi Ara

2.Sene Denemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 10500 sıralama ile Başkent Hukuk Tam Bursluya girdim ygs 39k idi ama maalesef istediğim gibi gitmedi sınav.YGS'de
    Fende son 10 soruyu kaydırmam,
    LYS Matematikte 3 soruyu kitapçıktan çözüp geçirdiğim sırada kitapçığın elimden alınması
    Geometrı testini çözerken gözetmenin kitapçığın üstünü sınavın sonunda dolduramayacağımı söyleyip 2 3 dakikamı zorla harcatması
    gibi elimde olmayan şeyler oldu.
    Bu sene bölümde zaten Türk Dili dersi olacak, ben de konu anlatımlı kitap ve konu özetleri ile sözelleri destekleyip, 2 tane ygs 2 tane lys mat geo kitabı ile eksik olan bölümleri de hocalardan takviye yaparak 2.sene tekrar denemeyi düşünüyorum. Bölüm derslerini de çok boşlamadan çünkü 4 üzerinden 2 ortalama istiyor burs düşmemesi için yani kendime ayıracağım vakti derse ayırırım yine.
    Sonuçta dershane derdi olmayacak okul 4te bitse günde 2-3 saat ayırabilirim ekstra hiç değilse açıkçası oturup ygs matematik çalışmam veya bildiene obpye geçilecek lise ortalamam da 89.26. Sizce değer mi yapacağım şeye?ğim konuları sadece tekrar amaçlı üstünden geçerim; vaktimi eksik olduğum konularda harcarım. Okul puanım 56.9 idi bu sene obp olsaydı da 89.26 diploma notum yaklaşık bi 25 puanlık kaybım olacak ama vazgeçirmeli mi bu beni? Daha planlı ve eksiklerin üzerine gidilerek çalışılır ise o puan farkı kapatılıp üstüne konulamaz mı?







  • Yardım lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amd1712

    Yardım lütfen

    hedef ne
  • Ankara ya da Hacettepe Hukuk
  • benım arklar var hukuk okuyan adamlar gunde max 3 saat ders oluyo birde tarih felan var dersler arasında (1. sınıf ıcın soledım) . sımdı bunlar goz onune alınırsa sana istemediğin kadar zaman artacak yani butun gunun okulda gecmıcek okuldan sonrakı zamanlarda eksıklerını baya tamamlarsın mat ıle geo da +75 net yapmaya bak edebıyatıda ezberlıcenmı artık napacaksan halledersın zaman bol zaten kısaca cok rahat olur kafadan atmıyorum sayısalken puanı kırılarak bu yerlere gıden arklarım var ordan ornek verdım adam 1 ay edeb coğ calıstı gıttı.
  • Bizde tarih değil de edebiyat olacak işte bakalım tarihi de okuyarak ve geçen seneki notlardan hallederim
  • zaten okulda haftada 25 saat ders olacak boş vakit çok olur gibi
  • Bi yardim yahuu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.