Şimdi Ara

2 saat içinde 30 kuruş artan dolar ve hükümetin buna karşılık rahatlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şaka gibi sabah uyandigimda 5.56 lardaydi iki saat sonra 5.89 lara geldi ve durmuyo surekli artiyo.Sizin cok sevdiginiz başkaninizda konuya mukemmel mudahale ederek onlarin dolari varsa bizimde halkimiz hakkimiz allahimiz var dedi !?

    .Artik dini kullanarak oy toplayip dini duygularinizi somurerek oy topladigini net belli etti.Bu kadarda olmaz ya.Adam mudahale etmek icin siz dolarinizi bozdurun duzelir diyo şaka gibi.6 lara cikan dolari fukara milletin100-200 dolariylami 3 lere dusuruceksin bumu stratejin ?

    Koydukmu derken neye koydugunu anlamamistim.Şimdi kime koydugunu anladim.Dolar 6 lira olmuşken kimse muhalefet dahil sesini cikaramiyo ve merkez bankasinin kalan 20 milyar dolari var.Hepsini getirip bozdursa bile 4.80 e belki iner.Ülkenin battığına libyadan bile daha kotu hale gelicegimize şahit olucaz hep birlikte.90 senelik turkiye tarihinde türk parası hicbi zaman bu kadar değer kaybetmedi.

    Arabası olanlar artık bi kaç aya arabalarını kullanamazlar zaten 50 liralik yukledikleriyle en fazla 3-4 litre filan alirsiniz.

    Dünyanın en dandik en boş tabiri caizse 2018 model kuş serisi karsiligi olan buram buram plastik kokan citroen c elysse bile boşu 90 bin lira olmuş.Arkadaşlar yurt disinda bu arabayi 10.000 liraya satiyolar (dolara gore) ve kimse suratina bakmiyo bile.Bizde ise yuruyen plastik 90 bin tl.6-7 sene once bu araba 35-40 a satiliyodu.

    Beyni calismayan arkadaslar hala hukumet muhemmel yav dunya bizi gısganiyi amerigaya diz çöktürüyük almanyaya sus payı veriyok diyen seçmenin 2018 sonunda ekmeği 2 liraya alicagindan en az 10 sene şuanki borclarin ceremesini cekiceginden ve elindeki telefonun yenisini almak için 36 taksitle anca alabiliceginden gram haberi yok.

    Ve akşam dolarla ilgili mükemmel cözüm yolunu aciklayan sayin tayyip erdoğan aciklama yaparken 10 mercedes s400 20 gmc 50 passat 20 audi a5 ile gelip seçmenine bizim allahimiz var onlarin dolarlarina karsilik dedi.Sirf konvoyundaki araçlari satip borsaya verse doları düşürür şuan.Kendi kazandigi dolarları borsaya yatirmasindan bahsetmiyorum bile.Merkez bankasindan çok daha fazla kendi zimmetinde doları yoksa bilmiyorum ben bişey.Arkadaşlar sonumuz hayrolsun.20 liraya 380 gram et aldim en son.Siz düşünün.

    İstedigi olan şu kardeşinize 24 haziranda guvenin bakin dolar euro nasil iniyo deyipte ulkeyi batmaya kadar getirdiniz.Battik zatende hani artik elden ayaktanda kesilicez.

    Tüm akp seçmenine ulkeyi kalkindirdiklari için teşekkur ediyorum.Biz bu kadar durumun icinden nasil cikicaz diye dusunurken bunlar napiyo acaba ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Bizim halkımız yobaz diye dalga geçtiği İran’dan bile daha uykucu. Adamlar aylardır zamları protesto ediyor ama bizim muhalefetimiz hala parti içi savaşı veriyor, iktidar seçmeni zaten ayrı bir dünyada yaşıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 li lik kesim zaten susuyor diğer %50 lilik kesimde sanaldan tepki gösteriyor. icraat sıfır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 10 Ağustos 2018; 12:13:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

    %50 li lik kesim zaten susuyor diğer %50 lilik kesimde sanaldan tepki gösteriyor. icraat sıfır.
    Tepki gosterene ne diyolar biliyosun

    herkes oluruna birakti artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikip itiraz etsek bu seferde algi operasyonu yapiyolar fedönün oyunlari bunlar gelmeyin bunlara diyip yine kandirirlar secmenide hemen kabullenir zaten ne dese her şeye bi lafları var adamlarin ya fedöcü algi operasyonu pkk amerikanin oyunu vs vs hicbiseyide biz yanlis yaptik demezler.Ondan bile bizi kandirdilar diyerek kurtuluyolar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SnopyzZ

    Cikip itiraz etsek bu seferde algi operasyonu yapiyolar fedönün oyunlari bunlar gelmeyin bunlara diyip yine kandirirlar secmenide hemen kabullenir zaten ne dese her şeye bi lafları var adamlarin ya fedöcü algi operasyonu pkk amerikanin oyunu vs vs hicbiseyide biz yanlis yaptik demezler.Ondan bile bizi kandirdilar diyerek kurtuluyolar

    Başlığı neden açıyorsun o zaman kardeş? Ses çıkarmayacaksan şikayet de etmeyeceksin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Basligi acarak ses cikardigimi anlamiyomusun.Ben ecevit donemindeki yazar kasayi atarak ekonomi bitti diyerek ses cikarmaktan bahsediyorum.Şikayet etmesem bu başlığa girip okuyamazdin.Aynı hareketi şuan yaparsan 100 korumadan temiz dayak ve fetöcü ilan edilerek 10 sene yersin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.